HomeViestejäJelelle Awen22.9.2018 - Päiväntasausenergiat - tasapainon löytäminen siirtymän aikana

22.9.2018 - Päiväntasausenergiat - tasapainon löytäminen siirtymän aikana

PÄIVÄNTASAUSENERGIAT – TASAPAINON LÖYTÄMINEN SIIRTYMÄN AIKANA

Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
22.9.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Päiväntasauskäytävä on jatkuva ja se huipentuu tänään … kutsu tasapainoon vaiheessa, joka näyttää äärimmäiseltä mullistukselta Gaian sääolosuhteissa, aurinkomyrskyissä (suom. huom. kirjoitettu muotoon, jonka voi tulkita myös "sielumyrskyksi"), paljastuksissa ja myös sisäiseltä kaaokselta, joka työntää esiin arimpia ydinhaavoja tunnettavaksi ja parannettavaksi. Miten löydät tasapainon suuren kollektiivisen ja henkilökohtaisen siirtymäajan ja muuttuvan tietoisuuden keskellä?

Tasapainoon pääsemisellä on entisestä poikkeava määritelmä tämän ylösnousemusvaiheen aikana. Siinä ei ole kyse vain tyyneyden, rauhallisuuden ja keskittyneisyyden löytämisestä, olemisesta reagoimatta ja kaikkien "negatiivisten" tunteiden tukahduttamisesta. Siinä ei ole kyse vain jännityksensä, ahdistuksensa ja pelkonsa meditoimisesta pois. Siinä on kyse sen integroinnista, mitä sinuun ladattiin täydellisten pimennysten, Leijona-portin ja kaikkien viimeaikaisten aurinkoaktivointien aikana, mikä tarjosi korkeinta rakkauspalveluaikajanaasi täällä. On kyse tämän latauksen integroinnista niiden reaktioiden KERA, joita tulee tunnekehostasi esiin reaktiona tähän.

Sinulle annetaan maistiaisia, vilauksia, unia, aistimuksia, synkronismeja, uusia yhteyksiä, resursseja, siirtymiä sekä kuolema- JA uudestisyntymätilaisuuksia ruumiillistaaksesi tämän uuden aikajanan kohta kohdalta valiten. Sinulle tarjotaan ulkoisia muutoksia, jotka "tapahtuvat sinulle", ja kuitenkin todellisuudessa ne tapahtuvat sinun KANSSASI sielutasolla, JOS et olisi ennakoivasti tehnyt näitä muutoksia itse. Esimerkiksi satunnaisilta näyttävien sääolosuhteiden kokeminen voi antaa katalyyttisellä ja tehokkaalla tavalla tämän tilaisuuden (yhteistyössä sielusi/korkeamman itsesi kanssa) muutokseen, jota jotkut osasi eivät salli sinun tehdä muuten.

Tasapaino nyt-hetkessä tulee paluusta luottamuksentunteeseen ja antautumisesta, silloinkin (ja ERITYISESTI SILLOIN) kun elämäsi on mullistuksessa. Silloinkin kun menetys on paljon tavallisempaa kuin voitot, silloinkin kun sanot "ei" useammin kuin "kyllä". Silloinkin kun materiaalisia asioita on otettu pois sinulta, silloinkin kun se mitä luulit aiemmin sielutarkoitukseksesi, on pudonnut pois. Silloinkin kun rakkain eläinkumppanisi on jättänyt sinut (mitä tuntuu tapahtuvan hyvin paljon tällä hetkellä!), silloinkin kun aiemmin mukavat suhteesi eivät enää toimi ja ne täytyy päättää.

Kun vanhan romahtaessa ympärilläsi tuntuu siltä, että korkein aikajanaunelma on kauempana kuin koskaan, palaat kuitenkin jotenkin luottamaan, että se on OK suuremmassa kuvassa. Tunnet, miten se mikä menetetään, tekee vain tilaa uuden tulemiselle. Koet tarpeellisen tyhjiön, ennen kun uusi ilmentyy.

Tasapaino löydetään tilan pitämisestä kaiken tuntemiselle, eläen sen uudestaan niiden 3D-osiesi kanssa, jotka kokevat sen.

Tasapaino näyttää joskus luottamiselta siihen, että sinua opastetaan, vaikka olet enemmän hukkunut kuin löytynyt … turvan tuntemiselta jotenkin myös hypätessä kielekkeeltä tuntemattomaan, tutussa roikkumisen sijasta. Kääntymiseltä poispäin tietoisuustiloista, jotka tuntuvat hyviltä ja korkeilta, jotta voi "mennä alas" olemaan sen kanssa, mikä tarvitsee eniten huomiotasi.

Meitä kutsutaan LUOTTAMAAN siihen, mitä tapahtuu meille, kun harmonisoidumme sen kanssa, mikä meistä on täällä tulossa, kun jatkamme siirtymistä uuteen yhdessä … löytäen uudenlaisen tasapainon sisältä yhdistyneenä jumalaiseen Lähteeseen samalla, kun käymme läpi joskus hyvin äärimmäiseltä tuntuvaa siirtymää!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >