HomeViestejäJelelle Awen29.10.2023 - Sielukäänteitä

29.10.2023 - Sielukäänteitä

SIELUKÄÄNTEITÄ

Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
29.10.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hyvin monet meistä käyvät läpi erittäin tärkeitä ”sielukäänteitä” tällä hetkellä, kuten olen alkanut kutsua niitä. Sielukäänne on merkittävä muutos yhdessä elämässä sielun oppimismallissa, joka on ollut käytössä monta, monta elämää. Monet ovat valinneet tämän elämän maatasolla tänä ylösnousemusaikana sen tilaisuuden vuoksi, että voi kokea sielukäännemuutoksia itsellään ja saattaa loppuun kärsimysinkarnaatioiden sykli.

Sielukäänne on siirtymistä yli aiemmista tiedostamattomista karmasiteistä ja -sopimuksista. Se on rakkauden päästämistä pääasialliseksi kasvumuodoksi, sen sijaan että täytyy kokea traumoja kasvaakseen. Se on siirtymistä siitä, että kärsitään voidakseen herätä, siihen että tunnetaan ja parannetaan kaikki häpeä/rangaistus/tuomitseminen-kärsimyssyklit sisälläsi ja sielussasi, mikä johtaa sitten heräämiseen.

Se on siirtymistä siitä, että vetää toistuvia traumoja puoleensa voidakseen nähdä/tuntea ne, siihen että TODELLA muuntaa nämä traumat taas rakkaudeksi, jottei enää tarvitse niitä. Se on sellaisia siteitä muiden kanssa, jotka perustustuvat rakkauteen eivätkä jaettuun traumaan.

Elämä elämän jälkeen sielumme valitsee tilanteita, järjestelyjä, narratiiveja ja sielukavereita esittämään niitä tuki- ja varjorooleja, jotka antavat eniten kasvua ja oppimista meille. Otamme näitä Jumalan, sieluperheidemme, ykseystietoisuuden ja KAIKEN hyväksi. Sekä koemme pyhiä haavoja että toivumme niistä, kuten haavat joita pidetään kollektiivissa … Lemurian, Atlantiksen, Avalonin romahtaminen … matriisin vangitsemiskokeilu, pyhän feminiinisyytemme ilmaisumuotojen ja jumalaisen äidin kokemisen kaappaaminen, pyhän maskuliinisuuden vääristyminen patriarkaatiksi ja muut.

Kun meistä tulee tietoinen tämän elämämme traumamalleista ja tunnemme ne osamme, jotka pitävät niitä, pystymme todella vapautumaan niistä. Nämä traumat eivät sitten enää toimi magneetteina tunnekehossamme ja sielukentässämme ja vedä LISÄÄ traumoja meille nähtäväksi ja tunnettavaksi. Trauma, kärsimys ja tuska ovat aina portaali itsensä löytämiseen ja muistamiseen … kunnes emme enää tarvitse sitä.

Nyt on mahdollista tulla täysin tietoiseksi sielumme kokemuksista ja nostaa ne verhot, jotka ovat aiemmin olleet niiden ympärillä. Voimme nyt kääntää sielumme poispäin kärsimyksestä – rakkautta kohti. Jumalainen itsemme pystyy tekemään vaarattomaksi rankaisevat, suojelevat, haavoittuneet ja puolustautuvat osamme ja sanomaan ”ei” tilanteille, olosuhteille ja kaavoille, jotka toistavat kärsimystämme. Joskus meiltä verhotaan edelleen jokin tilanne ja tarvitsemme tuon oppimiskokemuksen. Kuitenkin sen syy tulee tietoiseksi paljon nopeammin ja sitten se saadaan valmiiksi.

On aika päästää irti kärsimysmalleista ja siirtyä siihen kokemukseen, että rakkaus kannattelee elämääsi kaikilla sen alueilla. Olet nyt valmis siirtymään yli aiemmin verhotuista rajoituksista. Sinun ei enää tarvitse toistaa traumoja ja vetää puoleesi uusia … olet nyt valmis muuttamaan ne kaikki takaisin rakkaudeksi ja kokemaan hyvyyttä!

Liity seuraamme kahden tunnin ryhmämeditaatioon …

Rakkautta,

Jelelle Awen

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >