Päivän uffo

Uffous on puoli ruokaa
HomeViestejäKara Schallock29.1.2019 - Olet lahja

29.1.2019 - Olet lahja

OLET LAHJA
 
Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
29.1.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Sinusta ehkä tuntuu siltä, että se tulee rakkauden paikasta, kun opetat tai kerrot jollekin, miten ollaan. Ei tule! Se on kontrolloivaa ja heikentävää. Se ottaa hänen voimansa pois, sillä et tiedä, mikä hänen polkunsa on. Se voimaannuttaa hänen pienuuttaan ja luo erillisyyttä – sinä tiedät, mikä on parasta hänelle, eikä hän tiedä, mikä on parasta hänelle itselleen. Jos sinua kuitenkin kehotetaan jakamaan viisauttasi, niin tee se. Odota aina, että pyydetään, tai kysy, miten voit auttaa. Älä vain hyppää korjaamaan tai pelastamaan toista. Muista, ettei kukaan ole korkeampi tai alempi kuin sinä. Parasta on vain kuunnella häntä ja luottaa, että hän tietää, mikä on parasta hänelle. Pidä vain rakkaustilaa hänelle ja tue täysin hänen valintojaan.
 
Kunnioita omia lahjojasi. Lahjasi eivät ole välttämättä "valotyöntekijälahjoja", koska riippumatta lahjoistasi ne ovat valoa ja ne ovat rakkautta. Esimerkiksi, rakkaustilan pitäminen toisille on lahja. Valosi on jatkeesi, joten ole vain itsesi … se on riittävä lahja. Jumalainen palveleminen on valosi säteilemistä riippumatta siitä, mitä teet tai missä olet. Kun kuuntelet ja seuraat oman sydämesi opastusta, olet jumalaisessa palvelussa.
 
Jokaisella olennolla on lahja tai lahjoja annettavana maailmalle. Voi olla, että olet kyllästynyt nykyisiin lahjoihisi tai et tee riittävästi. Ole hyvin selkeä, ennen kuin hylkäät minkään lahjasi. Tiedä, että se mitä annat maailmalle, on paljon suurempaa, mitä luulet sen olevan. Esimerkiksi, saatat ankkuroida rakkautta uuden Maan verkkoon, muttet tietoisesti tiedä sitä. Joka kerta kun matkustat tai patikoit tai menet lyhyelle kävelylle, lisäät energiaa uuden Maan verkkoon. Kaikki lahjat vaativat sinua olemaan aito. Kun olet sinä, jaat rakkauslahjaasi. Kyllästyminen tai se, ettet tiedä tietoisesti, mikä lahjasi on, ei merkitse, ettet lisää valoasi mihinkään tai kehenkään. Ole vain sinä. Ole aito. Ole rakkaus. Joka kerta kun ihailet kukkaa tai halaat jotakuta tai tervehdit jotakuta tai hymyilet jollekin, jaat lahjaasi, mikä ei ole mikään pieni asia. Se tekee paljon – paljon enemmän, kuin käsität.
 
Jos sinusta tuntuu, että olet "väärässä", tiedä, ettet ole. Intuitiotasi parannetaan. Siis luota siihen, mitä saat. Henkilökohtaisena huomautuksena, minulla on ollut riitaisia suhde maaäitini kanssa. Kun tunnustin tämän taas kerran, minulle tulvi entisten elämien muistoja siitä, miten tämä luotiin. Ensimmäinen impulssini oli ajatella, että keksin sen kaiken. Kuitenkin minulle kerrottiin, että se oli kaikki totta, ja minua kehotettiin luottamaan siihen, mitä sain. Täytyy sanoa, että siinä oli todella tolkkua. Siis mitä nyt? Kävin läpi paljon anteeksiantamista, ja jatkan hänen rakastamistaan ja hyväksymistään ehdottomasti. Sillä ei ole merkitystä, miten hän kohtelee minua – se on hänen valintansa. Antamalla anteeksi vapautan hänet ja itseni pitkäaikaisesta uhrikaavasta. Samalla päästän irti myös kaikista hyväksikäyttö- ja laiminlyöntielämistä. Autoin myös koko esi-isäsukulinjani parantumista näihin muistoihin liittyen. Olen työstänyt tätä suhdetta monta vuotta. Nyt oli kuitenkin se aika, että minulle näytettiin, miten se luotiin. En ollut aiemmin valmis. Asiat paljastetaan vasta, kun olemme valmis siihen.
 
Sillä hetkellä kun valitset, luot seuraavat hetket, sillä luot valinnoillasi. Jos päätät nähdä, että olet uhri, luot lisää uhritapauksia. Uhrina oleminen voi ilmetä niin, että hyväksikäytetään, ei rakasteta sellaisena kuka on, käytetään hyödyksi … kaikenlaisena missä havaintosi on, että joku tai jokin on tehnyt väärin sinulle jollain tavalla. Sinulla on tilaisuus päästää siitä irti, ellet halua jatkaa tiettyä kaavaa. Oivalla, että tuo ihminen tai tilanne jonka uhri tunnet olevasi, on todellisuudessa tilaisuus antaa anteeksi, päästää irti ja luoda jotain erilaista. Uhrin esittäminen on pelkopohjainen päätös, joka jatkaa jakautumista. Oivalla, että tuo ihminen tai tilanne on itse asiassa aspektiasi, joka haluaa transformoitua. Sen sijaan että näet maailman kamalana ja loukkaavana paikkana, kysy, mitä sinulle peilataan. Kun otat täyden vastuun, vapautat itsesi ja maailman olemaan enemmän.
 
Kun päästät irti kaikista pelkopohjaisista valinnoista ja korvaat ne rakkaus/ykseysvalinnoilla, et ainoastaan transformoi pelkoa, vaan lisäät myös omaa ja Maan rakkausvärähtelyä. Sen sijaan, että toivot asioiden olevan eri tavalla, tee asialle jotain muuta, kuin valitat, korjaat tai pelastat. Muuta värähtelyäsi, jotta voit kohottaa kaiken tietoisuutta. Luot jatkuvasti elämääsi valinnoillasi. Kun ratkaiset henkilökohtaisia ongelmia, nostat värähtelyäsi ja tietoisuuttasi, ja kaikki muuttuu sopimaan yhteen uuden värähtelysi ja tietoisuutesi kanssa. Muuttamalla värähtelyäsi et ainoastaan paranna entisiä ja vanhoja havaintotapoja, vaan vapautat muut tekemään saman. Kun voit oikeasti nähdä, että mikään ei ole negatiivinen kokemus, vaan tilaisuus nousta korkeammalle, vapautat itsesi ja muut.
 
Kun katsot ympärille ja näet, että paljon hajoaa, ole rohkea ja luota, että se tekee tietä uudelle, joka korvaa vanhan. Kun jokainen meistä transformoi vanhan itsessämme, myös vanhoja rakenteita maailmassa transformoidaan. Et voi tehdä työtäsi vaikuttamatta kaikkiin ja kaikkeen muuhun, sillä olemme yhtä. Tähän ei sisälly vain kaikki se, mikä hajoaa omassa elämässäsi, vaan myös toisten elämässä ja globaaleissa instituutioissa. Jos tämä tuo esiin surua tai vihaa tai muita tunteita sisältäsi, muista, että kaikki maailmassa havaittu toimimattomuus peilaa omaasi. On tiedostamisen lahja nähdä, että kaikki peilaa jotain sisälläsi. Tämä tiedostaminen auttaa sinua vapauttamaan ja transformoimaan sen, mitä on vihan tai muiden tunteiden alla. Kun transformoit tuon syvemmän ongelman, voimaannutat myös ykseystietoisuutta sinussa, koska mikään ei ole oikeasti ulkopuolellasi. Etkö rakastakin sitä, miten kaikki toimii hyväksesi eikä koskaan sinua vastaan? Kun "reagoit" kaikkeen ympäristössäsi, olet virrassa etkä vastusta. Rakkaus on kaikki, mitä on. Oivalla myös, että kun muutat jotain, vanhat tunteet jotka liittyvät siihen, vapautuvat. Voit tarkkailla näitä tunteita intohimottomasti, kun ne hajoavat ja transformoituvat rakkaudeksi.
 
Saattaa olla aikoja, jolloin tympäännyt kovasti kaikkiin muutoksiin elämässäsi, ja kuitenkin kaikki se on sinun ja evoluutiosi hyväksi. Kun tunnet tätä uupumusta, lannistumista tai vihaa, ja keskity hetki yhteen pieneen kauniiseen asiaan. Se voi olla lapsi, kukka, lintu tai lemmikki. Asioita voi muuttaa pelkästään menemällä ulos. Katso tähtiä ja kuuta ja huomaa, miltä sinusta tuntuu. Luot elämääsi niin, miltä sinusta tuntuu.
 
Varmista, että päästät irti jokaisesta, joka kohtelee sinua vähemmän kunnioittavasti. Päästä irti kaikesta, mikä ei ole enää iloista sinulle. Sinun ei tarvitse olla huolissasi yksin olemisesta tai sen asian menettämisestä, josta päästät irti. Kuitenkaan et ole koskaan yksin ja sinua tuetaan aina. Rakkaus ja ilo ovat luontainen olotilasi. Kaikki mikä vie sinulta sitä, ei enää yksinkertaisesti kuulu sinulle. Aina tulee jotain korvaamaan sen, mistä päästät irti – jotain mikä on enemmän harmoniassa uuden sinun kanssa. Kaikki on harmoniassa tietoisuutesi kanssa.
 
Olet muuttunut niin paljon, että nyt on aika täyttyä kaikista uusista asioista. On aika toimia sen mukaan, mitä tiedät. Päästä irti kaikista epäilyistä tai "ei voi" -käsityksistä ja luota itseesi. Jos tunnet, ettei mitään tapahdu, anna sen olla ok, ja luota, että olet juuri siinä, mihin kuulut. Kenties sinulla on lepojakso. Muista, että aina on liikettä, vaikket tietoisesti havaitse tai tunnista sitä. Paljon tapahtuu pinnan alla.
 
Olemme tällä hetkellä uudessa vaiheessa. On liikevaihe. Kyllä, on edelleen muutoksia. Saatat huomata, että perspektiivi itseesi tai maailmaan on muuttunut ja tietoisuutesi on paljon selvempää. Huomaat helpommaksi mennä kaikkien asioiden pinnan alle ja löytää totuuden sekä jokin vanhan uskomuksen, joka sinulla on edelleen. Uskomuksesi luovat kaikki tapahtumat elämääsi. Menemällä syvälle jokaiseen olosuhteeseen, näet, että vedit puoleesi jotain ja näin voit poistaa sen uskomuksen, joka loi sen, mitä vedit puoleesi. Kun päästät irti tuosta uskomuksesta, virtaat uuteen havaintoon, joka auttaa sinua kehittymään. Miltä sinusta tuntuu, kun tiedostat jonkin vanhan uskomuksen? Miltä haluat sinusta tuntuvan, jos tuo löytämäsi uskomus on rajoittunut?
 
Kun pystyt ottamaan käyttöön kaiken, mitä olet oppinut, autat fyysistä kehoasi sopeutumaan siihen, kuka olet sisälläsi. Päätät ehkä kääntyä sisäänpäin ja tuoda esiin sisäisen lapsesi. Kerro lapsellesi, miten rakastettu sen on, ja kysy siltä, mitä se tarvitsee sinulta. Sisäinen lapsesi on jumalainen luova itsesi. Voimaannuttamalla lastasi voimaannutat kaikkia muutoksia, joita olet tehnyt tähän mennessä, ja kaikkia vielä tulevia muutoksia.
 
Älä kuuntele erillistä egoääntäsi. Sen sijaan rakasta sitä ja hyväksy se. Tuntiessaan olevansa yksin ja torjuttu, se saattaa kertoa sinulle, että olet väärässä tai ettei sinulla ole vaikutusta. Rakasta sitä, hyväksy se, mutta älä kuuntele sitä. Päätä olla enemmän. Päätä olla rakkaus. Nosta pelisi korkeammalle. Rakkaus ei kontrolloi, manipuloi tai kyseenalaista. Rakkaus on. Rakkaus on yksinkertaista. Rakkaudella ei ole odotuksia. Rakkaudella ei ole sääntöjä. Ole rakkaus.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >