Päivän uffo

Mikä laulaen tulee, se uffoten menee
HomeViestejäKara Schallock28.12.2018 - Päivänseisausenergiat

28.12.2018 - Päivänseisausenergiat

PÄIVÄNSEISAUSENERGIAT
 
Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
28.12.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Meitä pyydetään puskemaan joidenkin vanhojen kaavojen läpi. Kun teet sen, älä ylläty, jos koet vaikeuksia. Tämä riippuu siitä, miten vaikeasti muutettava jokin on sisälläsi. Muista, että on vienyt monta elämää luoda jokin kaava, joten älä luo mitään odotuksia, miten nopeasti tai hitaasti se transformoituu. Saatat kysyä: "Miksi puskea, kun virta tuntuu olevan sitä vastaan?" Jotkut kaavat ovat niin syvään juurtuneita, että niiden transformoiminen vaatii ylimääräistä ponnistelua. Oma esimerkkini on seuraava.
 
Olen tiennyt, että kaikki juhlapyhät ovat ihmisen keksimiä siinä mielessä, ettei sielu/Lähde ole antanut niitä meille. Yksi erittäin vaikeasti muutettava juhlapyhä on joulu. Tiesitkö, ettei Jeesus ollut kristitty eikä hän syntynyt joulukuussa, ja kuitenkin sallimme tämän juhlapyhän kaupallisuuden ohjelmoida itsemme. Päätin irrottautua siitä ja kerroin perheelleni, etten osallistuisi enää. Enhän ole kristitty (tai edusta mitään uskontoa) ja tunnen korkeamman totuuden. Meitä pyydetään olemaan rakkaus – ei ainoastaan jonain ajankohtana, vaan joka hetki. Otan tämän sydämeeni ja elän totuuttani, ja kuitenkin koska tämä oli ensimmäinen vuosi pysyen tiukasti omassa totuudessani, se oli vaikeampaa, kuin kuvittelin. Se tulee helpommaksi, kun jatkan tämän päätöksen kunnioittamista kaikkien ihmisen keksimien juhlapyhien aikana, vaikka se tekeekin muiden olon hyvin epämukavaksi. Kun toistat jotain uutta usein, siitä tulee osa sinua. Vaatii usein monta kertaa, ennen kuin vanha on transformoitunut täysin.
 
Tiedät sen siitä, mitkä pinttyneet harhakuvat ovat valmiita transformoitumaan, ettet enää tunne iloa niihin osallistumisesta. Tulee vaikeammaksi ylläpitää vanhaa. Kaikki mitä koet, osoittaa siihen suuntaan. Mene sisällesi ja näe, mistä olet valmis päästämään irti … riippumatta kaikista yrityksistä (toisten tai omiesi), joilla vanha pidättelee sinua. Se saattaa vaatia erittäin vaikeiden päätösten tekemistä. Kuitenkin jos kiinnität huomiota siihen, mikä resonoi sydämessäsi, teet valintoja, jotka auttavat sinua kehittymään. Siis, jos haluat kehittyä. Se saattaa vaatia, että päästät irti toisten hyväksynnästä, luovut kaikista nimikkeistä, joihin samaistut tällä hetkellä, ja rentoudut uuteen elämääsi.
 
Haluan myös muistuttaa, ettei transformaatio merkitse maa-astiamme tuhoutumista. Pidämme kehomme ja transformoidumme pysyen maan päällä. Transformoidumme mentaalisesti, tunteellisesti ja fyysisesti, kun integroimme "minä olen" -olemuksen meiksi jokaiseen kehoomme. Olemme Lähde, "minä olen" on Lähde, sielu on Lähde. Olemme jumalainen. Voimme vain kuunnella sielumme opastusta seuraamalla sydämemme tuntemista/olemista. Kehotamme erillistä egoamme olemaan taistelematta ja liittymään meihin. Egon todellinen tarkoitus on olla Lähteen/sielun/"minä olen" ilmaisija. Mene sisääsi puhumaan erillisen egosi kanssa ja kerro sille, ettei se häviä, vaan astuu ylösnousevan egon rooliin – oikeutettuun paikkaansa.
 
Tiedä myös, ettei vaadi olemista "erityisessä paikassa" integroidakseen pyhyytensä, "minä olen" -olemuksensa, jumaluutensa. Pyhä paikka on sydämesi. Ei ole pyhempää paikkaa kuin sisälläsi … ei kirkko eikä temppeli, ei mikään pyhä paikka, ei mikään ulkopuolellasi.
 
Päivänseisaus oli uskomattoman voimakas! Päivänseisausenergia jatkuu. Tämä on suuri tilaisuutemme muuttaa asioita, jotka ovat vielä syvemmällä, kun kaikki energia liikkuu spiraalina, joka menee syvemmälle ja syvemmälle olemukseemme. Kuten olemme nähneet, tämä energia vaikuttaa myös Gaian eri alueisiin. Se liikuttaa vanhaa energiaa, ja korkea myötätuntoenergia korvaa vanhan. Tiedämme tämän, eikö vain? Onko mahdollista rakastaa ilman katastrofia? Kyllä – vanha kaava kuitenkin on saada jonkinlainen katastrofi tai sairaus tai häiriö herätäkseen rakastamaan. Tämä on vanha kaava. Sitten kun rakastat ehdottomasti kaikkea ja näet, että olemme kaikki yhtä, ei vaadita mitään ulkoista tapahtumaa herätäkseen rakastamaan.
 
Vaikka päivänseisauksen energia jatkuu, voimme hengittää helpommin ja tätä energiaa voidaan käyttää sen luomiseen, mitä haluamme tulevaisuudessa. Koskee tuo halu sitten itseä, toisia tai kumpaakin, päätä tänä aikana, miten käytät tätä luovaa energiaa. Voit istua rennosti tekemättä mitään tai voit käyttää aikomuksen voimaa siirtyäksesi elämään, joka on yhdenmukaisempi sen kanssa, kuka olet. Kun olet positiivinen, ilmennät todennäköisemmin sydämesi toiveen. Ollen negatiivinen kenties sanomalla: "En halua sitä", tuot itsellesi sen, mitä et halua. Muista, että aiot kaikille sen, mitä aiot itsellesi. Muistuta itsellesi, miten voimakas olet – olet voimakas luoja ja ilmentäjä. Jos et oikeasti usko tähän, mitään ei ilmenny. Kaikki riippuu sinusta.
 
Edelleen jatkuva päivänseisausenergia auttaa sen purkamisessa, missä olet kiinni – mikä tai kuka tahansa mikä on evoluutiosi vastainen, mikä ei ole rakkautta, ei ole "minä olen" -olemuksesi. Päivänseisaus lopetti ja aloitti asioita, erityisesti suhteita. Virtaa tämän myötä riippumatta siitä, lopetatko tai aloitatko sinä asioita vai joku muu (muista, että olemme yhtä). Muistuta itsellesi, että kaikki on jumalaisessa järjestyksessä ilman erillisen egon pakonomaista tarvetta parantaa, pelastaa tai korjata jokin. Ole tietoinen siitä, miltä sinusta tuntuu, mihin et ole enää energeettisesti kiinnittynyt. Päivänseisauksen energiat auttavat purkamaan kaikkea, mikä pidättelee sinua. Anna niin olla. Suuri herkkyys voi myös jouduttaa jotain hyvin suurta. Myös täysikuu antoi voimaa päivänseisausenergialle.
 
Luota, ja päästä irti pelosta. Mitä pelkäät? Pelko pidättelee sinua vanhassa, pelko estää. Päästä irti tarpeestasi tietää, mitä seuraavaksi on. Luota, että seuraava askel paljastuu sinulle, kun olet valmis siihen. Seuraa sydämesi (sielusi) opastusta. Toimi vain silloin, kun sisälläsi ei ole pelkoa tai epäilyä. Missä tahansa hahmotatkin olevasi, anna sen olla, sillä sinua rakastetaan ja opastetaan ikuisesti. Joskus odotat, joskus toimit – on tärkeää, että kuuntelet.
 
Ei ole oikeaa tai väärää tietä – kunnioita sitä, missä olet joka hetki. Jos huomaat olevasi negatiivinen, anna sen olla, sillä kaikki muuttuu. Jumalaiseen virtaan luottaminen auttaa sinua liikkumaan eteenpäin. Niin kauan kun on epäilyä tai pelkoa, ei voi olla liikettä eteenpäin. Minkä täytyy muuttua? Jos tiedät (se mikä tulee mieleen välittömästi), muuta se. "Miksi (asiaksi) muutan sen?" kysyt. Muuta vanha malli luottamukseksi, vaikket tietäisi, mihin luotat. On ok olla tyhjä, on ok odottaa – sinun ei tarvitse jatkuvasti toimia, sillä se on vanha tapa. Kaiken minkä kanssa et resonoi, mikä ei inspiroi sinua tai minkä tiedät olevan vanha uskomus tai kaava, täytyy lähteä. Voi olla pelottavaa päästää irti niin paljosta, kuitenkin se on välttämätöntä. Kaikki korvataan lopulta jollain, mikä on harmonisempi sen kanssa, kuka olet nyt.
 
Tiedosta, miten herkkyytesi on nyt suurempaa. Muuten, herkkyys ei ole empatiaa. Empatia on askel herkkyyteen. Ja taivaan tähden, älä nimitä itseäsi empaatiksi. Tämä nimike pitää sinut varmasti jumissa, kuten kaikki nimikkeet pitävät. Ollessasi herkempi saatat huomata, että kaikki on tarkempaa … tunteesi, mitä näet ja kuulet, heräämisesi olemaan enemmän, viestien näkeminen kaikissa arkisissa olosuhteissa … Lähde herättää sinua lisää. Ollessasi herkempi näet, miten ihmiset elämässäsi pelaavat vanhaa peliä. Tämä kaikki tuo sinut valintatilanteeseen. Itse asiassa kaikki johtaa sinua johonkin päätökseen. Useimmat eivät tee päätöstä, kun taas toiset näkevät, mitä heidän edessään on, ja tekevät päätöksen, joka sinkoaa heidät uuteen.
 
Kasvat ja laajennut henkisesti. Kaikki mitä aiot tai ajattelet tai sanot, ilmentyy. Se missä fokuksesi on, tuodaan huomiosi piiriin. Ilmentyminen ei ole hyvä tai huono asia – se on energiaa, joka tulee luoksesi sen perusteella, mihin olet fokusoitunut. Ilmentyminen on tapa puhdistaa vanhaa sinusta tai tuoda uutta sinuun. Jos sanot jatkuvasti: "Olen köyhä", kaikenlaisia tilanteita ilmentyy tuosta ajatuksesta. Kun korvaat jonkin ajatuksen jatkuvasti, ilmennät sen. Jos jatkat vanhojen ajatusten korvaamista asioilla, jotka voimaannuttavat, lopulta ilmennät tuon uuden ajatuksen. Tiedosta, mitä ajattelet ja mitä sanot – kaikki ajatukset ja sanat ovat energiaa, ja energia luo.
 
Menneisyydellä ei ole vastauksiamme, vain tällä hetkellä on. Omalla sielullamme joka asuu sydämessä, on vastauksemme. Menneisyys ei tee meistä, kuka olemme, ellemme usko vanhaan valheeseen. Fokusoidu siihen, kuka olet nyt ja kuka sinusta on tulossa. Kunnioita itseäsi seuraamalla sielusi opastusta. Päästä irti kaikesta, mikä vähentää "sielukkuuttasi". Päästä irti kaikesta, mikä ei toimi. Hymyile usein, ilman mitään ulkoista syytä. Hymyile, koska tiedät todella, kuka olet. Kysy toistuvasti: "Kuka olen?" Minkä vastauksen saat?
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >