HomeViestejäKara Schallock1.12.2018 - Sinä olet Lähde

1.12.2018 - Sinä olet Lähde

SINÄ OLET LÄHDE

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
1.12.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jatka syvään hengittämistä. Tuo tietoinen hengityksesi, pranayamasi, kaikkiin chakroihisi, erityisesti sydämeen. Tämä auttaa uuden ankkuroimisessa sisällesi. Älä anna minkään häiritä positiivisuuttasi. Näitä häiriötekijöitä voisivat olla kovat sanat, "vanhiset" (paremmin kuin "uutiset"), maalliset tapahtumat ja muut asiat, jotka ottavat sinut pois uuden ankkuroimisesta. Ehkä päättäisit ankkuroida valoasi myös olemassa olevaan uuden Maan verkkoon. Se on valmiina valosi heijastamiseen, yhdistyäksesi Gaian uuteen valoverkkoon. Kiinnitä huomiota opastukseesi, tuohon sisäiseen ääneen, ja seuraa sitä, vaikkei siinä olisi mitään tolkkua tuolla hetkellä.

Kun olet tietoisesti yhdistynyt uuteen, koet paljon rauhaa ja itserakkautta. Muista, että olet Jumalaolento. Jumala/Lähde ei ole mitään sinusta erillistä – se olet sinä. Kuten Maria Magdaleena on kertonut: "Olette kaikki Kristuksia tai Kristuksia tekeillä. Miten näytät toteen Kristuksesi? Mitä odotat, jos et tee sitä? Kristuksesi toteennäyttäminen on täyttä luottamusta siihen, että sinulla on kaikki vastaukset (ja kysymykset) sisällä. Olet valon jakaja – missä tahansa olet, olet säteilevä valo, joka koskettaa kaikkia. Kun ankkuroit valosi uuden Maan verkkoon, täytät solusi rakkaudella, sillä saat, mitä annat. Jokaisella valinnallasi joko voimaannutat sisäistä Kristustasi tai siirryt poispäin siitä. Kaikki riippuu todella sinusta. Mitään ei tapahdu ilman sinua, sillä olet täysivaltainen – näin ollen olet voimakas, kaikkien rajoittuneiden 3D-kuvitelmiesi yli. Olet rajaton!

11-11-11-portin kauneus toimii edelleen elämässäsi. Se on lisännyt tiedostamista ja heräämistä. Tämä herääminen paljastaa paljon sinulle … vanhoista kaavoista ja harhakuvista, joita edelleen kannat korkeampaan olemistapaan. 11-11-11-portti on antanut (ja se jatkuu) uuden tavan. Tietysti on sinun valintasi, elätkö uudella tavalla vai et. Monet roikkuvat edelleen kiihkeästi vanhoissa tavoissa, joissa heistä tuntuu mukavalta. Tuo mukavuus ja tuttuus ei kuitenkaan kestä kauan. Siitä tulee lisääntyvässä määrin epämukavaa, mikä saa tekemään muutoksia elämässään. Kun teet muutoksia, uusia mahdollisuuksia paljastuu. Se on, kuin hyppäisit kielekkeeltä luottaen, että osaat lentää. Ilmaise aikomus, että totuuksia paljastuu sinulle, ja näet. Koska 11 on mestariluku, mestarisinä on herännyt. Tämä voi johtaa visonäärisiin oivalluksiin, saaden voimallista oppimista ja lisää henkilökohtaista voimaa, jotka ovat kaikki Kristuksena olemisen aspekteja. Kristuksena olet johtaja, opettaja ja valomajakka.

Voimme kaikki valita, miten haluamme elää. Voimme valita ystävällisyyden tai ahdistuksen. Voimme valita asioita, jotka ovat ystävällisiä Maalle ja kaikille sen elämänmuodoille, tai voimme valita haitallisia elämistapoja. Voimme olla kiitollinen kaikesta elämässämme tai valittaa asioista, joista emme pidä. Se riippuu jokaisesta meistä. Saamme valita. Omistamme kaikki valintamme, ja jokainen valinta – mikä tahansa se on – viitoittaa tietä tulevaisuuteemme. Omistamme ajatuksemme, tekomme ja tunteemme. Kenelläkään toisella ei ole valtaa sinuun, sillä hän on vastuussa omasta elämästään ja omista valinnoistaan. Oletko rento tämän totuuden kanssa, vai annatko pois oman voimasi? Tämä saattaa vaatia rajojen asettamista toisille. Jos näin on, tiedä, että tämä on korkea rakkausmuoto. Jokainen valintasi voimaannuttaa tai heikentää rakkautta. Rajojen asettaminen on merkki, että tarjoat apua sydämestä, et syyllisyydestä tai velvollisuudesta, mikä johtaa katkeruuteen sinussa ja muissa. Tämä on rakastavaa kaikille. Kun rakastat itseäsi, rakastat toisia enemmän oikeantyyppisellä tavalla. Joskus pidät tilaa toisille tukien tai pysyt poissa. Joskus pelkästään kannustuksen antaminen riittää. Ilmaise aikomus tukea ja rakastaa, vaikka olisit eri mieltä. Rakkautena oleminen voi tietysti saada erilaisia muotoja. Esimerkiksi, isäni teki siirtymän äskettäin, ja oli rakastavinta olla hänen kanssaan sen aikana. Kun äitini oli sairaalassa, oli rakastavinta pysyä poissa. Seuraa opastustasi siinä, miten ollaan rakastavin, lankeamatta vanhaan syyllisyys- tai velvollisuusansaan.

Varmista, että hengität kaikkien muutosten läpi, joita koet. Ole rakastava itsellesi syömällä kevyesti ja olemalla luonnossa (vaikka vain omalla pihallasi). Tämä itsestä huolehtiminen auttaa sinua puhdistumaan ja uudistumaan mentaalisesti, tunteellisesti, fyysisesti ja henkisesti. Päästä irti ylivoimaisuudesta menemällä kävelylle tai hengittämällä syvään tai pitämällä päiväkirjaa. Polku edessä tulee intensiivisemmäksi, joten pidä huolta kaikesta, mitä teet, tunnet ja ajattelet. Päästä irti kaikesta pelosta, sillä jos pelko pyörittää elämääsi, lakkaat kehittymästä. Voit kiittää sitä jonkin syvemmän uskomuksesi näyttämisestä ja siirtyä sitten eteenpäin. Fokusoidu rakkauteen.

Jos olet jonkun seurassa tai tietyssä tilanteessa, joka herättää voimakkaita tunteita (peilaten jotain, mitä sinulla on vielä sisälläsi), voit joko reagoida, lähteä tai olla puolustautuva. Tee jotain, mikä ei ole tavallinen toimimistapasi. Katso sisälle ja näe, miksi reagoit. Älä ole puolustautuva, sillä se jatkaa vain tuota energiaa, ja kuin puolustat jotain, varmaan suojelet jotain, mikä haluaa vapautua ja transformoitua. Älä reagoi, sillä sinulle näytetään jotain, mikä on sisällä ja haluaa tulla päästetyksi irti. Ole tarkkailija kiintymättä. Mitä opit tuosta tilanteesta? Muista, että jos sinulla on reaktio, jokin sisälläsi paljastuu. Toisaalta jos sinulla ei ole reaktiota, se merkitsee, että olet parantanut tuon haavan sisälläsi.

Minua muistutettiin tänään muistuttamaan sinulle, ettei ole ainoastaan tunne-, mentaali- ja henkisiä muutoksia – on myös fyysisiä muutoksia. Minun tapaani ehkä vain virtaat niiden mukana, panematta niitä oikeastaan merkille. Jotkut teistä voivat olla hyvin tietoisia merkittävistä muutoksista viidessä aistissanne, kuten tarkempi kuulo ja verhontakaisten asioiden näkeminen, ja muista asioista, kuten epäselvä näkö, päänsärky, pahoinvointi, huimaus, korvien soiminen ja suurempi herkkyys kosketukselle, ihmisille ja paikoille. Nämä kaikki ovat osa ylösnousemussopeutumista. Ylösnousemme mentaalisesti, tunteellisesti, henkisesti ja fyysisesti. Tiedä myös, että terveet suhteet ovat aidompia ja kunnioittavampia. Älä näe toisia ainoastaan heijastuksena sinusta, vaan näe toiset ja itsesi kevyempänä ja positiivisempana. Fokusoidu rakkauteen jokaisen olennon sisällä.

On tärkeää rakentaa enemmän ja repiä vähemmän (itseäsi ja muita) – tämä on osa uudessa elämistä. Päätä nähdä kaikki elämä positiivisessa valossa. Kaikki valolataukset, jota tapahtuu tauotta, auttavat sinua tässä. Kun sinua tuetaan, tuet toisia. Tiedä, että rajoja ei ole tarkoitettu erottamaan, vaan kaikkien näkemiseen yhtenä rakkautena. Jos tunnet, että sinut haastetaan, virtaa sen mukana, mitä on tulossa. Ole vahva ja sitoutunut, kun virtaat ylösnousemuspolkuasi pitkin, joka saattaa toisinaan näyttää olevan täynnä haasteita. Muista, että olet valinnut osallistua tähän uskomattomaan transformaatiojaksoon. Uuden aspekti on, että elämä muuttuu jatkuvasti. Mitä enemmän yhdistät tämän elämääsi, sitä helpommaksi se tulee. Ei ole aikarajaa, joten joskus loikkaat, toisella kerralla liikut hitaasti ja joskus voi tuntua siltä, että olet pysähtynyt tai kuljet taaksepäin (et kulje). Virtaa sen kaiken mukana. Tärkeä asia on, ettet hylkää kaikkea sitä positiivista työtä, jota olet tehnyt, ja polkuasi tähän mennessä. Mitä enemmän integroit uuden "sinun", sitä enemmän itseluottamusta sinulla on.

Kaikki on todella ihmeellistä, ja silloinkin kuin koet haasteen, niin jos menet syvemmälle, löydät kauniin rauhan ja autuuden. Itse asiassa, pinnalle jäämisen sijasta mene syvemmälle ja löydä taustalla oleva energia keskusteluissa, tapahtumissa ja kaikessa. Meidän ei ole tarkoitus kuoria elämän pintaa, vaan olla syväsukeltajia.

Joskus voi tuntua siltä, että menet edestakaisin vanhan ja uuden välillä. Et olisi tietoinen tästä, jos olisit oikeasti unessa. Jos havaitset tekeväsi tätä, sukella syvemmälle vanhaan ja katso, mitä se opettaa sinulle, ja ilmaise sitten aikomus olla uudessa ja nähdä kaikki Jumalasilmilläsi. Näe itsesi siltana, joka yhdistää vanhan maailman (3D) ja uuden maailman. Kävele uuteen mielikuvassasi. Mitä tunnet? Kävele nyt takaisin vanhaan – mitä tunnet? Jatka tämän tekemistä visuaalisesti, kunnes olet ulottuvuudessa, jonka kanssa resonoit.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >