HomeViestejäKara Schallock17.9.2018 - Päiväntasaus 2018

17.9.2018 - Päiväntasaus 2018

PÄIVÄNTASAUS 2018

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
17.9.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun siirrymme päiväntasauksen läpi, meitä kutsutaan näyttämään toteen uudessa oleminen. Vanhassa reagoimme pelolla, tuomitsemisella, vihalla ja kaikilla asioilla, jotka liittyvät tunnepuolen epävarmuuteen. Uudessa säilytämme neutraalisuutemme. Olemme myötätuntoisia tarkkailijoita ja irti asioiden ottamisesta henkilökohtaisesti ja halusta kostaa tutuilla vanhoilla tavoilla. Kuitenkaan uudessa emme ole ainoastaan irti, vaan olemme tyyni ja ei-tuomitseva, olemme rakkautta, eikä ole tarvetta alentaa värähtelyämme sopimaan yhteen muiden kanssa. Käytä päiväntasauksen energia ollaksesi enemmän uudessa kuin vanhassa.

Päiväntasaus auttaa meitä hyppäämään hyvin erilaiseen maisemaan, jossa on paljon tuntematonta, ja kun tarkkailet itseäsi, oivallat muuttuneesi hyvin paljon … reagoimattomuudesta siihen, miten toiset tuomitsevat sinut, aina täyskäännökseen saakka siinä, millainen olit ennen. Päiväntasauksen energia voidaan integroida sisälle, jotta voit päästää irti vanhojen uskomusten ja kaavojen viime jäänteistä. Päiväntasausenergian myötä tapahtuu monia energeettisiä muutoksia. Tämä merkitsee, että paljon muutoksia tapahtuu syvällä sisälläsi. Nimittäin saatat katsoa elämääsi ja todeta, ettei mikään ole muuttunut, ja kuitenkin katsoessasi sisälle huomaat, että kaikki on muuttunut.

Kun fokusoidut olemaan rakkauden mestari, epäilemättä näet, tunnet, kuulet ja tiedät, että olet uudessa, jossa tapahtuu taikaa. Päästä irti kaikesta epäilystä, ettei tämä ole totta. Sinulla on kaikki ja sinä olet kaikki, mitä tarvitset tehdäksesi ja ollaksesi tämä. Päiväntasauksessa on suuri tasapaino sisälläsi ja ympäristössäsi. Se on tasavertaisten kumppaneiden yhdistymistä sisälläsi ja kaikkialla ympärilläsi. Tämä merkitsee, että on mahdollisuus jumalaisen feminiinisyyden ja jumalaisen maskuliinisuuden täydelliseen yhteensulautumiseen suhteissasi ja koko elämässä. Tasapaino on pimeyden ja valon vakauttaja (pimeyden transformoituessa valoksi), ja myös läheisissä suhteissa on tasapaino, mikä saattaa jouduttaa jonkin vaiheen lopettamista ja avautumista sille, mikä on täydemmin harmoniassa sen kanssa, kuka olet. Älä pelkää päästää irti. Sinua tuetaan kaikissa valinnoissa, erityisesti niissä joissa harmonisoidut rakkauden kanssa. Muista, että irtipäästäminen voi olla paljon rakastavampaa, kuin roikkuminen missään pelossasi – se on rakastavaa itselle ja toisille (silloinkin kun ei näytä siltä, erityisesti jos yksilö ei ole täysin hereillä).

Jaksolla ennen päiväntasausta, sen aikana ja jälkeen on energioita, jotka on suunniteltu laajentamaan tietoisuutta. Monille tämä saattaa näyttää loppumisilta ja häiriöiltä. Äitini sanoi, että tämä näyttää lopunajalta. Kyllä, se on 3D:n loppu. Ne jotka päättävät olla heräämättä 3D-harhasta, voivat tosiaankin nähdä, että kaikki loppuu. Kyllä, heille se on loppu. Ne jotka ovat hereillä, tietävät, ettei ole loppumisia – on vain transformaatio.

Lahjoja joilla on mahdollisuus voimistua, ovat intuitio ja harhakuvien hajoaminen lisää. (Harhakuvat voivat olla valheita, ihmisen tapa pitää kiinni vanhoista tarinoistaan tai näkemys asioista, joka vaikuttaa todelta, muttei ole. Harhakuvat voivat olla myös vanhoja uskomuksia. Uskomukset ovat kiinnittymistä siihen, miten ajattelet, että asioiden pitäisi olla.) On enemmän heräämistä ja enemmän viisautta. Tällä päiväntasauksella on potentiaali tuoda hyvin korkeita värähtelyjä ja transformaatiota kaikille, myös Maallemme. Voimme kokea enemmän heräämistä, enemmän energiaa ja monia muita tilaisuuksia. (Voi ei! Lisää valintoja?!) Myös rakkaus lisääntyy. Haluat ehkä olla lähellä vettä, luonnossa tai vuorilla, kun näissä korkealla värähtelevissä paikoissa on paljon rauhaa ja tietoisuutta. Oletko valmis jättämään täysin taakse vanhat kaavat ja uskomukset? Jos olet, käytä tämän päiväntasauksen voima tehdäksesi valintoja, jotka ovat harmoniassa sen kanssa, kuka olet nyt.

Jos olet merkityksellisessä suhteessa, älä ryntää tekemään lähtöpäätöstä. Ole kärsivällinen ja vedä henkeä. Oivalla, että monet suhteet ovat transformoitumassa. Valitse se, mikä on oikein sinulle … valitse tiedostaen, ei peläten. Ole kärsivällinen ja ole omassa tinkimättömyydessäsi. Oivalla, että se miten valitset, luo seuraavat hetket. Oivalla, ettet ehkä siedä vanhoja energioita – näe, kuka vie voimat sinulta ja kuka energisoi sinua. Nimittäin ne jotka vievät voimat ja joiden kanssa kuitenkin päätät olla, eivät ainoastaan näytä sinulle, missä he vievät voimat sinulta, vaan osoittavat sinulle myös oikeaa suuntaa. Haluat ehkä mennä jonnekin yksin ja olla kosketuksessa sen kanssa, mitä oikeasti haluat ja mitä et enää halua kestää.

Tämä on aikaa nähdä asiat selvästi. Haluat ehkä sovittaa (anteeksianto) ja päästää irti paljosta: draama, vanhat uskomukset, läheisriippuvuus ja kaikki, mikä rajoittaa sinua. Varmista, että päästät irti vanhoista tunteista, kuten häpeä, syyllisyys, viha ja energioista (sillä nämä ovat kaikki energioita), jotka rajoittavat sitä, kuka olet. Päästä irti vanhoista tarinoistasi (asioista joita muut tai sinä jatkuvasti kerrotte sinulle selittämään, miksi asiat ovat niin, kuin ovat). Sinä et ole tarinasi. Tarinasi ovat vanhaa. Sinä olet uusi. Jos tunnet olevasi erittäin herkkä, kiihtynyt ja hyvin tunteellinen muiden ilmiöiden lisäksi, oivalla, että kaikki nämä energiat auttavat sinua olemaan jalostuneemmassa olotilassa. Muista, että sinusta on tulossa herkempi energioille ja tiedät intuitiivisesti paljon. Sinulla voi olla myös levottomuutta, huimausta ja suuntavaisto hukassa. Kiinnitä huomiota siihen, kun näet numerosarjoja ja koet synkronismia. Sinulla saattaa olla muutoksia nukkumistavassa ja olet ehkä myös janoisempi ja nälkäisempi (tai vastakkainen tilanne). Älä vertaile itseäsi toisiin, kun olemme kaikki yksilöitä. Olemme ehkä yhtä, mutta kuitenkin koemme kaiken ainutlaatuisesti juuri itsellemme suunnitellulla tavalla … koemme sitä, mikä auttaa meitä transformoitumaan.

Kun siirrymme seuraavaan vaiheeseen, päiväntasaukseen, etukäteen saattaa olla tyyni hetki. Käytä tämä aika kaiken sen integroimiseen, mitä olet oppinut ja kokenut. Kenties tarkastelet kulunutta puolta vuotta ja panet merkille, miten olet muuttunut, mitä Gaia on tehnyt ja mikä kaikki on tuonut sinut tähän uuteen nyt-hetkeen. On mahtavaa aikaa hoivata itseäsi ja olla ystävällinen itsellesi ja muille. Tämä valmisteluaika auttaa sinua ehdottomasti maadoittumaan, ennen kuin energiat alkavat taas. Hengitä syvään. Muista, että sinä olet vastuussa siitä, miltä sinusta tuntuu. Elämä ei vain tapahdu sinullesinä luot elämän. Ole uskollinen itsellesi. Tämä ei merkitse, että huudat kaikille, miten erilainen olet. Voit olla hiljaa ja ylläpitää oman tinkimättömyytesi. Ole, kuka olet (ei vanha tuttu sinä, vaan uusi sinä).

Varmista, että käytät erottelukykyäsi. Kun erottelet, mikä on totta sinulle, olet omassa tinkimättömyydessäsi. Tunne, mikä on oikein sinulle, ja anna muun mennä. Sanat jotka laajentavat sydäntäsi, ovat totta sinulle – ne jotka rajoittavat sydäntäsi, ovat valetta sinulle. Sydämesi on jo vahva, kun taas älysi on hiljaisempi. Vahva sydän auttaa sinua olemaan intuitiivisempi ja viisaampi. Se auttaa sinua tunnustelemaan asioita (erottelukyky). Käytä sanoja, jotka voimaannuttavat, erottamisen tai vähättelyn sijasta. Sanat ovat energiaa, ja ne ovat symboleja siitä, mitä uskomuksia sinulla on. Kun olet puhdistunut kaikista vanhoista uskomuksista, sanasi heijastavat selkeyttäsi ja olet positiivinen. Näet peilinä kaiken, mitä vedät elämääsi. Se on kaunis tapa puhdistaa itsesi vanhentuneista uskomuksista ja käyttäytymistavoista. Tunnustele kaikkea. Liian kauan useimmat ovat luottaneet älyynsä ja luottavat edelleen. Tunne/tunnustele – se on ainoa tapa todella tietää, mikä on totta sinulle.

Paljon saatetaan nyt loppuun. Tämä tapahtuu valmistelemaan meitä siihen, mitä on edessä. Monet ovat ylösnousseet monta kertaa, ja toiset ylösnousevat ensimmäistä kertaa. Sillä ei ole merkitystä, kuka tekee mitä – kiinnitä huomiota vain omaan matkaasi. Muista, että ylösnousemus ei ole kertatapahtuma, se on jatkuvaa. Et lakkaa kehittymästä (ellet valitse niin). Seuraavina kolmena kuukautena nähdään varmasti paljon muutosta – monet ihmiset ja muut elämänmuodot käyvät paljon läpi. Se miten hahmotamme sen kaiken, riippuu jokaisesta itsestään. Itse näen aina positiivista myös kamalimmissa tapahtumissa. Näin minä valitsen olla.

Integroi jokapäiväiseen elämääsi kaikki, mitä olet oppinut. Se on ainoa tapa siirtyä eteenpäin. Onko jotain, minkä olet unohtanut? (Se on ensimmäinen asia (tai useampi), joka muistuu mieleesi.) Ratkaiseva asia on, että olet Lähde. Olet sielu. Olet rakkauden mestari.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >