Päivän uffo

Konsa kynsin kokkolintu itse uffoa tavoitti
HomeViestejäKara Schallock24.7.2018 - Pimennysten keskellä

24.7.2018 - Pimennysten keskellä

PIMENNYSTEN KESKELLÄ

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
24.7.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Lisää valolatauksia?! Jep! Tämä valotulva menee syvälle Gaiaan, sen sydämeen itse asiassa, ja se vaikuttaa kaikkiin siinä eläviin, myös meihin. Enemmän valon myötä on enemmän tietoisuutta vanhoista kaavoista, joista pitää päästää irti, sekä sen korkeammasta versiosta, kuka olemme. Draama voimistuu irrottaessaan otettaan. Nimittäin kun jokin on kohta transformoitumassa, siitä tulee todella voimakasta ja se on suoraan edessä. Heilauta hyvästit, äläkä osallistu tuohon draamaan, ettet aktivoi sitä lisää. Pysy vahvana!

Jos sinulla on ollut muistoja menneisyydestä, käsitä, että se on puhdistumista. Muista, että jokaisen puhdistuksen myötä puhdistat myös sukuasi (sukujuuriasi) sekä esi-isiäsi. Tämä on hyvin vapauttavaa sinulle ja heille. Tiedä myös, että sinun on turvallista jakaa lahjojasi avoimesti, vaikkei se ollut kivaa menneisyydessä. Riippumatta siitä, tapettiinko sinut, pilkattiinko sinua tai vainottiinko sinua, kaikki se on puhdistettu. Voit jakaa nyt ilman kostotoimien pelkoa. Jos tuntuu siltä, että olet odottanut jonkin aikaa, miten näyttää lahjojasi, kaikki tulee sitten, kun olet valmis … jumalaisella ajoituksella. Odota, kunnes jokin oikeasti resonoi kanssasi, ilman tarvetta "vain tehdä jotain". Erillinen ego haluaa tekemistä, sielu haluaa olemista. Ole paikallaan ja kärsivällinen. Jatka samalla olemista ja kaikesta irtipäästämistä, mikä ei ole rakkautta (Lähde). Ilmaise itseäsi ja koe itsesi enempänä kuin se, missä astut, mitä teet ja miltä näytät. Olet paljon enemmän, kuin mikään kuvaus, joka sinulla on itsestäsi.

Silloin kun olet oikeasti herännyt sielu, hyväksyt jumalaisen rakkauden täysin ja kokonaan ja olet yhtä Lähteen kanssa ja Lähde, ja siksi kuulet sielulaulusi selvästi. Olet tietoinen mahdollisuuksista, etkä näe vain haasteita. Herääminen ei ole yksi iso tapahtuma, mikään ei tapahdu niin. Herääminen on jatkuvaa virtaa, kuten kaikki. Heräämisen myötä sinusta tulee aidompi ja aidompi. Ei ole tarvetta piilottaa sitä, kuka olet, tai naamioida todellista identiteettiäsi. Kun olet täysin hereillä ja aito, siitä tulee osa sinua, kuin hengittäminen.

Olemme pimennysten keskellä, joten on tilaisuus olla enemmän. Auringonpimennys aiemmin tässä kuussa toi esiin monia vanhoja tunteita. Kun tunteita nousee sinussa tai toisissa, vetäydy ja hengitä. Se miten reagoit, luo lisää samaa. Jos vastaanotat, virtaat tuon energian kanssa etkä sitä vastaan, ja tämäkin luo lisää samaa. Saattaa olla paljon fyysisiä muutoksia, jotta voit olla enemmän valoa. Tarkkaile kehomuutoksiasi. Sain hassun ajatuksen tänä aamuna, kun makasin sängyssä jossain valveillaolon ja nukkumisen välillä. Mitä jos muutumme eläimeksi? Mitä jos sulaudumme täysin toteemieläimeemme? Omani on korppi. Kasvaako minulle siivet? Osaanko lentää? Osaanko hyristä niin, kuin korppi toisinaan tekee? Tietysti! Mihin toteemieläimeen sinä sulaudut? Mitä opit? Mitä lahjoja toteemieläimesi näyttää, jotka ovat osa sitä, kuka olet?

Kun tämä seuraava pimennys tulee (olemme sen energiassa nyt), miten kehosi muuttuu? Jatkamme irtipäästämistä sukujuurista ja vanhasta syyllisyydestä, jota on aiheuttanut menneisyyden tiedostamattomat tekomme. Jokin saattaa palata tai jokin on uusi ilmiö. Itselläni on ihottumaa, kuiva iho, kummallisia päänsärkyjä, huimausta ja monia muita asioita, joita minulla on ollut vuosia, ja jotkut oireet ovat myös uusia. Kaikki on jumalaisessa järjestyksessä. Jos sinulla on sairautta, se saattaa johtua uskollisuudesta vanhalle (vastustus).

On monia loppumisia sekä uusia alkuja. Nämä uudet ja vanhat syklit paljastuvat yksilöllisesti. Vain sinä tiedät, mitä se merkitsee sinulle. Kiinnitä huomiota pyhään näköön, pyhään kuuloon, pyhään tietämiseen ja pyhään tuntemiseen, kun näitä päivitetään, ja se jatkuu. Gaia vapauttaa niin, kuin sinä – et ainoastaan tunne tätä, vaan tiedät, näet ja kuulet sen. Ole voimakas valomajakka. Tämä on seisomista omassa voimassasi tietäen, että annat valoa auttamaan. Sinusta on tulossa vahvempi aitoudessasi ja valossasi. Se auttaa puhdasta tietoisuuttasi kehittymään. Olet Kristus – sinulla on kaikki sisälläsi. Se on levossa ja odottaa, että tiedät sen ja olet se.

Rakasta itseäsi ja hyväksy itsesi, aivan kuten kaikki muut elämänmuodot. Kuten yksi viisas nainen sanoi kerran: "He menevät matalalle, sinä menet korkealle." Sillä ei ole merkitystä, miten toinen päättää olla – ole aina rakkaudessa ja muista, ettei sinun ja muiden välillä ole oikeasti erillisyyttä. On vain heräämisen eri asteita. Ole lempeä itsellesi, kun vanha itsesi tuntuu ilmestyvän esiin aika ajoin. Kunnioita sitä, kuka olit, kuka olet ja kuka sinusta on tulossa. On helppoa palata siihen, kuka olit, ja tuntuu haasteelliselta olla täysin se, kuka olet nyt. Uusi vaatii sitoutumista ja jatkuvaa tiedostamista. Vanhaan on helppoa lipsahtaa takaisin, koska sen olemme tunteneet. Kuitenkin mitä enemmän painotat uutta sinua, sitä helpommaksi tulee olla uudessa. Sitten se on kaikki, minkä tiedät – yhtä yksinkertaista ja helppoa kuin hengittäminen. Hivuttaudu.

Anna kaiken menneisyytesi mennä, jottei sinun tarvitse jatkuvasti toistaa sitä. Jotkut ongelmat ja ihmiset selviävät automaattisesti. Älä ryntää takaisin pelastamaan tai korjaamaan sitä. Anna sen mennä, on kyse sitten ihmisistä, asioista tai asenteista. Sinun ei tarvitse hahmottaa sitä menetykseksi – se on pelkästään sielun tapa puhdistaa sinut, jotta voit kehittyä ja olla enemmän valoa/rakkautta. Meidän ei tarvitse korjata mitään – anna vain kaiken olla. Sitten kun olet puhdas vanhasta, paljon on puhdistunut myös elämästäsi. Tilaisuuksia ilmestyy, vaistoat uusia suuntia ja se, minkä on tarkoitus olla elämässäsi, jää tai palaa … tai sitten ei. Luota jumalaiseen järjestykseen. Tuntuuko se vapauttavalta?

Ei ole mitään tarvetta olla hämmentynyt tai eksynyt. Jos intuitiosi opastaa sinua ottamaan askeleen tiettyyn suuntaan, tee se. Jos ei, ei ole vielä aika. Tee vain sitä, mikä tulee sydämestä, intuitiosta. Sitä tulee pyrähdyksinä toisinaan, ja jos se tulee sielustasi, se ei hellitä, ennen kuin otat toiminta-askeleen. Tunne ensin ja toimi sitten. Saatat usein pelkästään tarkkailla ajattelematta itseäsi ottamassa askelta. Se on upeaa! Mukaan ei liity ajattelua tai analysointia, kun toimit sydämestä. Sydän ei tarvitse selitystä tai syytä – se vain on.

Kun tämä valtava valo täyttää meitä, meistä saattaa tuntua hyvin omahyväiseltä ja meillä on tuskin energiaa. Kuitenkin laajenemme mentaalisesti, henkisesti ja fyysisesti ja olemme äärimmäisen herkkä kaikelle ympäristössämme … koiran haukunta tuntuu kovemmalta ja kaikki melu tuntuu sietämättömältä ja sitä rataa. Siinä ei ole mitään huolestuttavaa – värähtelemme vain korkeammalla paljon korkeammissa ulottuvuuksissa, ollen samalla 3D-kehossamme. Harmeissa on mahtavaa se, että ne tuovat meidät suoraan hetkeen. Lähde on järjestänyt sen kaiken. Siistiä, eikö totta? Saamme valita olotilamme. Voimme sivuuttaa ja olla piittaamatta päivityksistä ja latauksista ja pysyä pienenä, tai voimme avautua ja kutsua kaiken sen sisään. Voimme olla kiitollinen tai vastentahtoinen. Meillä on vapaa tahto … aina. Tiedä, että kun kuljet 3D-maailmassa, kuljet tiedostaen. Valokehomme on aktivoitu, ja kun oikeasti tiedämme tämän, irrottaudumme vanhasta ja kontrolloivasta matriisista, koska tiedämme, kuka olemme.

Olemme siirtymässä laajempaan tietoisuuteen. Tämä vaikuttaa maailmaamme ja myös sen yli. Rakennamme uutta askel askeleelta. Pysy kaistallasi fokusoituna. Oletko pikakaistalla vai hitaalla kaistalla? Sillä ei ole lainkaan merkitystä. Kaikki kaistat kulkevat eteenpäin, ei taaksepäin. Monet vaihtavat toisinaan kaistaa, kuitenkin me kaikki saavumme perille. Hupsis! Pysäytettiinkö sinut, koska menit liian nopeasti tai hitaasti? Älä huoli, muuta vain nopeuttasi – jokainen varoitus/viesti auttaa sinua yhteneväksi sielusi kanssa.

Kuunpimennyksessä oleminen on kuin surffaamista suurimmalla aallolla ikinä. Ratsastaessasi tuolla aallolla pysy keskittyneenä, ole avoin ja tiedä, ettet ole ainoastaan rakkautta, vaan olet myös rakastettu!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >