HomeViestejäKara Schallock9.7.2018 - Massiivinen energia-aalto

9.7.2018 - Massiivinen energia-aalto

MASSIIVINEN ENERGIA-AALTO

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
9.7.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Samaan aikaan kun meihin virtaa aalto toisensa jälkeen korkeavaikeutteista valoa, yksi vaikuttava asia on oma havaintotapamme. Havaintomme itsestä ja kaikista asioista maan päällä muuttuu. Kaikki on uutta ja vierasta. Tarkkaile sitä kaikkea myötätuntoisesti ja ymmärrä, mitä tapahtuu, ilman tarvetta roikkua kiinni vanhassa, tutussa tavassa. On parasta olla laittamatta sitä mihinkään laatikkoon pohdiskelua varten – anna sen vain virrata. Hiljaisuudessasi tiedät. Kahleet jotka sitovat sinut vanhaan, häviävät. Kiinnitä huomiota siihen, kun saat totuutta. Jokaisella on oma tapansa tehdä tämä … jotkut menevät kananlihalle, joillakin on laajentumista sydämen ympärillä ja jotkut värähtelevät. Vain sinä tiedät totuuden. Ei ole oikeaa tai väärää, on vain erilaisia valintoja. Jotkut valinnat laajentavat sinua, toiset rajoittavat. Tunnustele, ennen kuin valitset.

Oivalla, että kaikki havaitut esteet voidaan nähdä tilaisuuksina – ne voivat puhdistaa sinua vanhasta ja laajentaa sinua tietämättäsi. Saattaa olla aikoja, jolloin kyseenalaistat uusien asioiden pätevyyden. Saatat kokea aikoja, jolloin et tunne yhteyttä mihinkään tai kehenkään. Olet aina yhdistynyt. Kun tunnet yhteydettömyyttä, saatat päästää irti vanhasta erillisyysuskomuksesta. Silloinkin kun jollain näyttää olevan erilaiset uskomukset kuin sinulla, olet silti yhdistynyt häneen. Ole hiljaa ja kuuntele tuomitsematta. Tiedät, kuka olet – sinun ei tarvitse vakuuttaa toisia siitä tavasta, jonka kanssa resonoit. Itse asiassa kun joku näyttää sinulle oman tahansa hahmottaa jokin, mikä eroaa siitä, mitä sinä tunnet, ja silloin puolustaudut, annat voimasi hänelle!

Energia voimistuu jatkuvasti. Tämä voi tuntua riemastuttavalta ja uhkaavalta samanaikaisesti. Pysy tiukasti keskellä, kiinnittymättä kumpaankaan. Ole tarkkailija. Tämä siirtää sinut kaikesta läpi. Kun olet täysin ankkuroitunut rakkauteen (uuteen), niin silloinkin kun ajattelet negatiivisesti, rakkautesi vie voiton negatiivisuudesta ja harmonisoi sinut rakkauteen. Sinä säteilet ulospäin rakkautta (Lähdettä). Tietysti ajatellessasi rakastavia ajatuksia voimaannutat sitä rakkautta, jota säteilee sisältäsi. Älä pidä tätä tekosyynä ajatella vain negatiivisesti, sillä tietenkään se ei ole tapa kehittyä tai vastaanottaa totuutta.

Nyt enemmän kuin koskaan on oleellista ottaa käyttöön rakkautena oleminen. Mene syvälle kaikkeen, mitä koet. Tällöin teet sen kaikkien aistien kera. Kun olet rakkaus, aisti, miltä se tuoksuu, miltä se tuntuu ja miltä se näyttää. Kun herkkyytesi kasvaa, menet syvemmälle kaikkeen, mitä sanot, teet ja tunnet, ja kaikkeen mitä toiset sanovat ja tekevät. Kokemuksesi ovat rikkaampia.

Energiatsunami virtaa nyt Maahan. On mahtava aika päättää, mihin suuntaan menet. Tämä ei ole aikaa seurata sivusta joutilaana, vaan ottaa käyttöön kaikki se, kuka olet. Vaikka se olisi vain päätös, se liikuttaa energiaa suuntaan, johon päätät mennä, ja integroi sen. Tunne intuitiivisesti ensin, mikä on laajentavaa sinulle, ja sitten ota askel siihen suuntaan. Sen ei tarvitse olla mitään valtavaa – myös laatikon siivoaminen liikuttaa energiaa suuntaan, johon haluat mennä … jos pohdit muuttoa. Jos haluat bisneksesi kasvavan, ilmaise aikomus siihen suuntaan ja harmonisoidu tuon energian kanssa. Asetat kurssisi vain olemalla rakkaus. Fokusoitumalla tietoisuuteesi rakastavilla ajatuksilla ja tunteilla, siirryt päätöstesi suuntaan. Markkinointi ja mainonta ovat vanha tapa. Vedät puoleesi kaikkea tietoisuudellasi. Vastusta itsesi lokeroimista. Tee sen sijaan luettelo lahjoistasi. Et ole opettaja, empaatti, parantaja, äiti, isä tai mitään – olet paljon enemmän kuin minikään nimike, jonka liität itseesi. Nimikkeet rajoittavat, lahjojesi omistaminen laajentaa.

Koska tämä valtava energia-aalto on käsillä, kaikki mikä rajoittaa sinua, paljastuu – on kyse sitten perheongelmista, vanhoista kaavoista tai uskomusjärjestelmistä tai kaikesta yllä mainitusta. Kaikki mitä pelkäät eniten, tulee luultavasti myös pintaan. Itse-epäily, esi-isien karma, itseinho ja tuomitseminen tulevat pintaan. Miksi? Vapautettavaksi, jotta voit olla enemmän rakkautta. Vanhoja haavoja voi tulla pintaan mentaalisesti, tunteellisesti ja fyysisesti. Jos olet uupunut ja nääntynyt, anna sen olla. Muista, että et ole yhtä kuin ohjelmointisi. Sinun ei tarvitse sopia illuusioon aikakauslehtien malleista tai suositumpiin henkisiin ajatuksiin. Tunne, mikä resonoi sydämessäsi, ja kiinnitä huomiota negatiiviseen itsepuheluun. Muistutan sinulle myös, ettei ole meitä ja heitä – se on erillisyyttä alhaisimmillaan. Olemme kaikki yhtä.

On paljon, mikä on epätotta. On tärkeää kiinnittää huomiota omaan erottelukykyysi ja olla seuraamatta mitään tai ketään, millä on taipumusta kertoa sinulle, mitä tunnetaan, miten käyttäydytään tai ajatellaan. Jos huomaat kokevasi mitään yllä olevasta (tai muita kokemuksia), ole sen kanssa, ennen kuin päästät irti. Älä vastusta, sillä se ainoastaan kiinnittää sinut näihin vanhoihin rajoittaviin asioihin ja menee suoraan takaisin alitajuntaasi toistuakseen uudestaan ja uudestaan. Kun annat sen vain olla, se irrottaa otteensa ja sitten on helpompaa päästää siitä irti. Varmista, ettet syytä jotain muuta kokemuksistasi. Ota täysin vastuu, sillä olet luonut sen kaiken. Tämä ei ole tuomitsemista – niin se on.

Kun harjoitat kiitollisuutta, kehityt. Kun pysyt hetkessä ja olet tietoinen, kehityt. Kun meditoit, et ole ainoastaan kiitollisuudessa, vaan olet myös hetkessä. Meditointi auttaa sinua pysymään sydämessä ja hiljentämään mielen. Se on todella transformoivaa. Hengitä. Meditointi auttaa sinua kehittymään.

Niiden valtavien energioiden myötä joita virtaa, tapahtuu suuria muutoksia, tietoisella avullasi tai ilman sitä. Tee muutoksia, ennen kuin ne pakotetaan sinulle (tai ainakin näyttää siltä). Maa kokee myös tätä (huomaa maastopalot, tulivuoret, säätila, sulaminen jne.). Se on kaikki transformaatiota. Myös uusilla suunnitelmilla on mahdollisuus ankkuroitua niillä, jotka ovat tehneet työnsä. Kehomme sopeutuu jatkuvasti sisältämään hyvin paljon valoa. Olemme yhdistäneet fyysisen kehomme sieluun (valokehoon). Se vaatii sen hyväksymistä, missä olet ja mitä kaikkea tapahtuu, sekä avoimuutta ja neutraaliutta (kiintymättömyyttä). Tämä auttaa meitä pitämään korkean taajuuden. Olemme energiaa. Energia vaihtelee – joskus se on korkea, joskus matala. Olemme kuin joki. Virtaamme joskus nopeasti ja joskus hitaasti. Joskus lepäämme penkereillä, eivätkä kivenjärkäleet pysäytä meitä – transformoimme ne. Elätämme muita elämämuotoja ja joskus olemme niin täysi, että vuodamme yli tunteita, rakkautta ja tuntemuksia. Otamme toisia mukaan seikkailulle.

Muutamme energiaamme tietoisuudella, joka on sisällämme. Vedämme puoleemme ja laajenemme tai vasustamme ja rajoitamme energiaamme. Tunnemme toiset ja sen, mitä energiaa he huokuvat. Kun käytämme intuitiota, tunneaistiamme, meitä opastetaan. Kun sivuutamme intuition, tunnemme usein ahdistusta ja pelkoa. Se on meidän, ei kenenkään muun. Voimme myös sulkeutua opastukseltamme sopiaksemme joukkoon. Kun sivuutamme intuition, vahvistamme erillistä egoa. Uudessa luotamme intuitioomme/opastukseemme, vaikkemme osaisi laittaa sitä laatikkoon tai ilmaista sanoina. Se pelkästään on. Pelko lukitsee meidät erillisyyteen ja vanhaan. Luota intuitioosi aina. Luota opastukseesi aina. Älä seuraa vallitsevaa tilaa ja niitä, jotka ehkä yrittävät vakuuttaa sinulle, että se on ainoa tie.

Ole rohkea ja ole se voimakas ja täysivaltainen olento, joka olet.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >