HomeViestejäKara Schallock10.6.2018 - Enemmän ...

10.6.2018 - Enemmän ...

ENEMMÄN …

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
10.6.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Näettekö kauneutta kaikkialla? Näettekö sitä, vaikka äly sanoo sitä rumaksi? Näettekö eron teidän ja niiden välillä, joiden tuomitsette olevan vähempiarvoisia, kuten ns. maahanmuuttajat, ne jotka viivyttelevät 3D:ssä (teidän mukaanne), ihmiset jotka satuttavat toisia? Vai näettekö eron teidän ja niiden välillä, joiden tuomitsette olevan enemmän? Muistakaa, että olemme kaikki yhtä. Olette yhteydessä kaikkiin ja kaikkeen. Uudessa ei ole "meitä ja heitä". Saatatte havaita joidenkin tekevän asioita, joita te ette tekisi. Voitteko nähdä, että kenties nuo toiset auttavat teitä transformoimaan kaikki alemmat energiat itsessänne (ja integroimaan korkeampia energioita)? Voitteko nähdä rakkauden kaikessa, mikä heijastaa sitä rakkautta, joka olette? Jos voitte, olette tiukasti uudessa. Jos ette, kenties on lisää työtä tehtävänä. Voitte rakastaa kaikkia ja kuitenkin olla olematta suhteessa niiden kanssa, jotka värähtelevät eri tavalla kuin te.

On tapahtunut sydän- ja kruunuchakrasi laajentuminen. Se auttaa sinua olemaan hyväksyvämpi ja myötätuntoisempi. Tiedosta, miltä sinusta tuntuu hetkestä toiseen. Yhtenä hetkenä tunnut virtaavan laajentumisessa ja seuraavana tuntuu, ettei mikään ole muuttunut. Tällaista vaihtelua on useimmilla, kun jatkamme irrottautumista 3D:stä ja uuden hyväksymistä. Fyysisiä ilmentymiä joita saatat kokea laajentuessasi, on kihelmöinti (erityisesti pää sisällä tai pinnalla ja sydämessä ja sen ympärillä). Sinua saattaa myös huimata. Huomaa kuitenkin valinnat, joita teet. Huomaa, miten laajennut, erityisesti ajatuksissasi ja teoissasi. Huomaa, miten peloton olet. Ole tietoinen myös siitä, että jos jokin tuntuu tapahtuvan sinulle, kuten toiset eivät halua olla lähelläsi tai sinut irtisanotaan töistä tai sinulla ei ole riittävästi rahaa, se on silti sinun valintasi … tietoinen tai ei. Muista, että vedät puoleesi, mitä on tietoisuudessasi. Hengitä, virtaa ja maadoitu. Pidä huolta itsestäsi. Mitä elämää päätät luoda? Energiat jotka integroituvat sisällesi, auttavat sinua luomaan ihanne-elämäsi (perustuen siihen, mitä haluat tuntea) ilman kaaosta tai hämmennystä.

Kun energia rakentuu jatkuvasti, muistuta itsellesi, ettet ole yksin, vaikka monet ovat eri poluilla ja kulkevat eri vauhtia. Jotkut saattavat olla riemuissaan, kun taas toiset ovat ahdistuneita ja vihaisia. Huomaan, että ne joihin tunnen oikeasti yhteyttä, ovat lapsia, kun taas jotkut aikuiset elämässäni tuntuvat riidanhaluisilta. (Hmm, onko minulla kumpaakin energiaa sisälläni?) Yhdisty siellä ja silloin, mihin tunnet kutsun, ja anna lopun mennä, sillä joka olennon täytyy valita omasta puolestaan. Sinun ei tarvitse puolustautua tai sopia toisten värähtelyyn tai ottaa mitään henkilökohtaisesti. Seiso omassa totuudessasi ja kunnioita toisia siinä, missä he ovat.

Älä koskaan epäile sitä, että yhdistymme tässä vain sieluun/jumalaitseen/jumaluuteemme. Tämä on todellinen itsemme. Ollessamme täysin uppoutunut todelliseen itseemme, ei ole enää etsimistä itsemme ulkopuolelta – ei ole etsimistä lainkaan, on vain tietäminen. Tämä uppoutuminen on enemmän kuin olemista henkinen – tämä on todellista olemista. Miten teemme tämän? Ensinnäkin meidän täytyy päästää irti kaikista vanhoista kaavoista, tunteista ja uskomuksista sekä kaikesta, mikä rajoittaa meitä tai pitää meidät kaksinaisuudessa. Kun puhdistamme kaiken vanhan, koemme todellisen oman arvomme. Koemme todellista eheyttä, ei vain yhtenä hetkenä, vaan joka hetki. Tämä on aitoutta. Tiedämme oikeasti, että olemme yhtä kaiken elämän kanssa, olemme Lähde.

Yleisesti puhuttaessa, jos olet valmis ja sitoutunut, se vaihe jossa olemme nyt, on harjoittelua varten – kaiken sen mitä tiedämme, laittamista käytäntöön joka päivä ja joka hetki … siirtymistä sanoista tekoihin. Ei riitä, että lukee vain toisten sanoja – on oleellista laittaa sanat käytäntöön ja olla, mitä sanoo olevansa. Työskennellä kaiken puolesta, olla jumalaisessa palvelussa. Kun palvelemme kaikkea, palvelemme itseämme ja mikä tärkeintä, palvelemme jumalaista tahtoa. Eikö se ole yksi pääsyy, miksi olemme maan päällä tänä aikana? Meillä jokaisella on polku, missio, ja se perustuu lahjoihimme ja siihen, mihin tunnemme vetoa. Kun olet ilo, luotat, rakastat ja palvelet. Olet vapaa.

Sitä odotellessa, jatka irtipäästämistä ja luota omaan prosessiisi. Älä salli itsesi olla epämukavasti, sillä uusi ei ole epämukavaa. Luota, että kaikki on jumalaisessa järjestyksessä. Haluat ehkä rakkaidesi liittyvän seuraasi. Luota kuitenkin, että he ovat omalla polullaan, joten kunnioita heitä. Toisten muuttamisyritys on vanhaa ja se vain häiritsee sinua ja työntää heitä kauemmas.

Luota, että kun sinusta tulee jokseenkin rento matkasi yhdessä vaiheessa, uusi saapuu. On erittäin tärkeää pitää huolta itsestäsi ruokavalion, levon ja hiljaa olemisen avulla. Vain sinä tiedät, mikä on itsesi rakastamista. Täytä ensin oma kuppisi ja sitten pystyt tarjoamaan toisiille ehdottomasti.

Näen, että omassa elämässäni hyvin paljon on muuttunut. Ihmiset joiden kanssa olin ennen läheinen, ovat etääntyneet. Ruokavalioni on muuttunut, kuten moni muukin asia elämässäni. Suurin muutos on, etten ole äärimmäisen tietoinen ainoastaan siitä, missä itse vastustan, vaan myös siitä, missä muut vastustavat. Huomaan vanhoja kaipauksia tulevan pintaan ja näen, missä olen – on se sitten tässä, tuolla, kaikkialla tai ei missään. Tiedän, että monet teistä pystyvät samaistumaan tähän elämän aaltoiluun.

Jokaisella meistä on kutsumus. Kenenkään kutsumus ei ole parempi tai huonompi kuin toisen. Jokainen on jumalaisen palvelun aspekti – on se sitten parantaminen, roskien kerääminen, hoivaaminen, opettaminen tai pelkästään oleminen rakkaus ilman minkäänlaista uraa. Joskus sinua kutsutaan jonnekin. Kun saavut perille, et ehkä resonoi tuon paikan kanssa lainkaan. Ei kuitenkaan ole virheitä. Muutama vuosi sitten minua kutsuttiin Idahoon. En ollut koskaan ennen kuullutkaan siitä, ja saapuessani perille mutisin "voi ei!" Idaho ei ole koskaan tuntunut kodiltani, ja kuitenkin olen täällä – olen täällä tarkoituksesta. Ei ole tarpeellista tietää, mikä tuo tarkoitus on. Tärkein asia on sanoa "kyllä". Jaamme valoamme riippumatta siitä, missä olemme tai mitä teemme.

Jokainen meistä on ainutlaatuinen – mikä toimii yhdellä, ei ehkä toimi toisella. Tästä syystä on oleellista seurata omaa opastustaan. Integroimme valoa ja irtipäästämme ainutlaatuisesti. Oivalla myös, että paljon tapahtuu, vaikkemme halua tietoisesti tehdä sitä. Voimme tarkkailla muutoksia, ja rakastan tehdä sitä, koska kun muutokset ohittavat erillisen egon, niihin ei voi puuttua. Kuitenkin valitsemme kaiken syvemmällä tasolla – tietoisesti tai ei. Kun annamme voimamme toisille, pysäytämme oman transformaatiomme, sillä toiset eivät voi oikeasti tietää, mikä on parasta meille. Tämä antaa meidän ottaa täyden vastuun omasta transformaatiostamme. Tätä auttaa, kun sulaudumme täysin yhteen sielumme kanssa ja sitten astumme pois tieltä. Seuraamme opastustamme, vaikkei siinä olisi mitään tolkkua. Samalla kun antaudumme evoluution tiedostamattomalle puolelle, meidän täytyy kuitenkin toimia tavalla, joka ylittää erillisen egon, vanhat mallit jotka olemme ankkuroineet.

Integroidaksemme ne korkeammat taajuudet, jotka tuovat parannuksen ja eheytymisen soluihin ja DNA:han, meidän täytyy tehdä puhdistustyö. Osa tapahtuu spontaanisti, toisten osalta meidän täytyy valita tietoisesti. Riippumatta siitä, integroimmeko tiedostamatta vai tietoisesti, meillä saattaa olla monia fyysisiä aistimuksia, kuten sähkövirtaa kehon eri osissa, painonvaihtelua, unihäiriöitä, päänsärkyä, epäselvät silmät (tai ikään kuin jotain ärsytystä silmissä), muutoksia kuonanpoistossa ja kaikenlaisia tässä mainitsemattomia asioita. Epäillessäsi kysy keholtasi ja opastukseltasi, liittyykö se ylösnousemukseen vai ei (tavallisesti liittyy!).

Tiedosta, että herkkyytesi laajenee ja päivittyy. Tähän sisältyy terävämpää kuulemista, näkemistä, tuntemista, haistamista ja muuta. Tietyt tilanteet voivat olla ärsyttäviä. Jos tunnet ärsykkeiden ylikuormitusta, lepää tai lähde pois. Jos otat asiat henkilökohtaisesti, oivalla, että tämä ei ole todellista herkkyyttä – se on erillistä egoherkkyyttä. Se merkitsee myös, että olet edelleen kiinni siinä, mitä toiset ajattelevat sinusta. Päästä siitä irti, jotta voit kokea todellisen herkkyyden.

Oletko valmis siirtymään uusiin löytämisvaiheisiin? Oletko sitoutunut ylösnousemukseesi ja kehittymään uudeksi, täysin uudeksi? Horjutko reunalla olematta varma, haluatko hypätä? Se on ok, missä tahansa olet. Luota itseesi ja seuraa opastustasi/intuitiotasi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >