HomeViestejäKara Schallock21.5.2018 - Rakkaus ja arvo

21.5.2018 - Rakkaus ja arvo

RAKKAUS JA ARVO

Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
21.5.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Toukokuun 29. päivä on täysikuu, mikä tuo yhden tilaisuuden olla enemmän rakkautta. Liity energioihin pitämällä ajatuksesi, tunteesi ja tekosi rakkaudessa. Sitä odotellessa, olemme kokeneet monia korkean ulottuvuuden valolatauksia. Tämä on pahentanut mullistusta jäämäuskomuksissa, jotka rajoittavat, ja tunteissa jotka ovat syvemmällä alitajunnassa. Jumalainen palvelumme (rakkautena oleminen) päivittyy. Ole ystävällinen myös niille, joita erillinen egomme pitää pahoina (muista, ettei uudessa ole hyvää tai pahaa). Haluan jakaa jotain, minkä eräs ihminen kirjoitti minulle tänään (kiitos, Megan). Se kuvaa puhdasta rakkautta jumalaisessa palvelussa.

"… on mielenkiintoista hyväksyä, että kaikki jotka tapaan, rakastavat minua, ja minä rakastan heitä. Ainoa asia joka näyttää estävän minua oivaltamasta ja kokemasta tämän rakkauden, on valheellinen uskomukseni, joka sanoo, ettei näin ole … Voisiko todella olla niin, että kaikkien tarinoiden alla kaikki rakastavat kaikkia? Pidän tästä omana ydinuskomuksenani."

Olemme kaikki rakkautta. Useimmat ovat niin kiinni vanhoissa tarinoissaan, joilla he peittävät tuon rakkauden, että heillä on uskomusjärjestelmiä, jotka sanovat: "En ole ok. Saan sinut kiinni, ennen kuin sinä saat minut." Jos kaikki voisivat luopua tarinoistaan ja syyttelystään, kaikki havaitsisivat, että he ovat aina olleet rakkautta.

Keskustelin hiljattain henkilön kanssa, jonka kanssa en ole ollut tekemisissä moneen vuoteen. Kun kuuntelin avoimesti, havaitsin, että hän oli edelleen kiinni vanhoissa tarinoissaan, vanhoissa uskomuksissaan, vaikka hän väittää olevansa henkinen. Hän etsii edelleen ulkopuoleltaan, eikä mikään ole muuttunut sen jälkeen, kun tapasin hänet hyvin kauan sitten. Hän etsii edelleen ulkopuoleltaan, vaikka kaikki on sisällä. Tiedän aina, kun henkilö suojelee erillisen egonsa valheita – hän puolustautuu. Samalla kun näin, että hän on karmapeili viimeiselle sakalle, jota pidän sisälläni, minun tehtäväni ei ole yrittää vakuuttaa toista jostain, vaan kuunnella myötätuntoisesti ja sallia hänen harhakuvansa – se on hänen polkunsa, ei minun.

Elämässäni on monia, joiden kanssa en enää resonoi, kuten on luultavasti myös sinulla. Voimme rakastaa toisia ehdottomasti, osallistumatta kuitenkaan heidän elämäänsä. Rakastamme, koska olemme rakkautta. Myös toiset rakastavat meitä, tiedostavat he sen tai eivät. Kaiken rakastaminen on jumalaista palveluamme, myös itsemme rakastaminen. Ylösnousemus on jatkuvaa virtausta olemaan rakkaus ja ilmaisemaan rakkautta enemmän ja enemmän. Ylösnousemus ei lopu koskaan – se on ääretön, niin kuin me. Olemme jatkuvasti vain enemmän ja enemmän rakkautta.

Meidän ei tarvitse reagoida omiin tai toisten tunteisiin, sen sijaan vastaamme, kun katsomme syvemmälle ja löydämme uskomuksen, joka on luonut tuon tunteen. Oletko pohtinut sanaa "tunne"? Se on olemista pois virrasta (suom. huom. johdattelua englannin kielen sanasta). Koko työmme on olla virrassa, vastustamatta mitään. Mikä on synti? Se merkitsee kirjaimellisesti "pielessä". Synti ei ole, mitä uskonnot ovat kertoneet sen olevan, eikä meitä pelasta joku synnitön olento. Pielessä oleminen on pelkästään hyödyllinen muistutus säätää purjeitamme, jotta virtaamme taas. Tunteet pelkästään osoittavat meille, missä emme virtaa. Kuunteletko? Säädätkö purjeitasi?

Nouseminen Kristus-tietoisuuteen vaatii paljon fokusoitumista ja sinnikkyyttä. Itse asiassa totuus on, että olet jo Kristus. Jokaisen heränneen valinnan myötä paljastat todellista tietoisuuttasi. Toiset voivat auttaa heijastamalla takaisin, kuka olet – sinun tehtäväsi on kuitenkin tehdä työ. Poistamalla sen, mikä ei enää kuulu mukaan (kuten Michelangelo teki muotoillessaan Pietaa), paljastat Kristus-tietoisuutesi, sisäisen mestariteoksen.

Jos tunnet, että olet täysin yksin eivätkä toiset ymmärrä sinua, muistuta itsellesi, että luot ja ilmennät uutta. Ylösnousemus/Kristus-tietoisuus ohjaa sinut jättämään sen, mikä on turvallista ja mukavaa, ja tuon prosessin aikana ne jotka valitsevat turvallisen ja ennustettavan elämän, eivät ehkä pidä sinusta (he kuitenkin rakastavat sinua). On ok, etteivät ne hyväksy, jotka jäävät vanhaan matriisiin. Et valinnut tätä polkua ollaksesi pidetty ja hyväksytty. Valitsit tämän polun tuodaksesi esiin uuden elämän. Jatka uskollisuutta sille, minkä tiedät oikeaksi sydämessäsi, ja päästä irti vanhasta tarpeesta olla hyväksytty. Jos tunnet itsesi torjuttavan, anna sen olla, ja päästä irti tuosta vanhasta energiasta – se on saattanut tulla vanhoista elämistä ja sitä on kannettu elämä toisensa jälkeen. Nyt voit päästää siitä irti. On oleellista, että pysyt uskollisena itsellesi. Olet rakkaussoturi. Seuraa opastustasi ja intuitiotasi aina. Anna ilman ehtoja. Rakasta.

Et ole yksin. On niitä, jotka ovat harmoniassa kanssasi – fyysisyydessä tai ei. Valo tukee sinua. Kaikki on hyväksesi. Kun koet jotain, mitä ehkä pidät kamalana tai valitettavana, tiedä, että se tapahtuu korkeimman evoluutiosi vuoksi. Mene syvälle sen sisään ja löydä tuo lahja. Se saattaa olla viesti muuttua, transformoitua tai päästää irti jostain syvemmästä uskomuksesta. Mitä tahansa löydät, kunnioita sitä ja ole kiitollinen.

Yleisesti olemme ottaneet askeleen ylöspäin. Koska meillä kaikilla on vapaa tahto, on sinun valintasi, otatko askeleen ylöspäin vai et. Voimme muuttaa jonkin hetkessä tai jatkaa entisellä tavalla. Pysy läsnä nyt-hetkessä. Tämä yhdistää sinut totuuteen ja auttaa irrottautumaan vanhasta matriisista. Vanha kukoistaa sinun pitämisestäsi menneisyydessä tai tulevaisuudessa, ja se rakastaa pitää sinut pelossa. Ahdistus ja stressi ovat pelon aspekteja, joten valppaana, jos ja kun tunnet niitä. Päästä irti näistä energioista ja tuosta uskomuksesta, kun olet tunnistanut, mikä uskomus luo ne. Luota itseesi.

Yksi tapa purkaa vanha ehdollistuminen on olla uskomatta kaikkea, mitä luet tai näet. Käytä erottelukykyäsi – sydämen erottelukykyä, ei pään erottelukykyä/analyysiä. Tunne, resonoiko jokin vai ei. Näin tehdessäsi irrottaudut vanhasta matriisista ja alat luoda omaa maailmaasi. Tule tarkkailijaksi kiinnittymättä mihinkään. Toinen tapa irrottautua on olla romantisoimatta mitään … suhteita, erilaisia kulttuureja, menneisyyden mestareita, avioliittoa, perhettä jne. Kiinnitä huomiota siihen, miltä sinusta tuntuu. Romantisointi kiinnittää sinut harhaan, ja kuten kaikki tiedämme, harhakuvista luopuminen on oleellista, jos haluamme kehittyä. Tämä romantisointi ulottuu oppaisiimme, ylösnousseisiin mestareihin, pyhimyksiin ja jokaiseen, jonka laitamme korkeammalle jalustalle kuin itsemme. Jos et ole varma, voit sanoa: "Vain te jotka olette jumalaista valoa, rakkautta ja suunnitelmaa, olkaa läsnä nyt." Alemman värähtelyn edustajat lähtevät. Lisäksi, nuo valo-olennot täytyy kutsua. Ole epäluuloinen kaiken suhteen, mikä ilmestyy kutsumatta.

Arvosta itseäsi, sillä kun teet sen, arvostat toisia ja toiset arvostavat sinua. Itsesi arvostaminen on itsesi rakastamista ehdottomasti, täysin hyväksyen. Kun teet sen, vedät puoleesi toisia, jotka näkevät arvosi, sillä he arvostavat myös itseään. Miten monin tavoin ja miten usein tuomitset itsesi? Jos tuomitset, toiset heijastavat sen takaisin sinulle. Kun todella välität itsestäsi ja rakastat itseäsi, toistekin tekevät sen, sillä he väittävät itsestään ja rakastavat itseään. Tämä on ykseyttä, eikä sitä voi paeta. Vedät puoleesi, mitä olet. Ainoa joka luo mitään, olet sinä. Kysy itseltäsi, mitä haluat – olla orja ja toisten ihmisten ja vanhojen uskomusten ja mallien kontrolloima vai vapaa luomaan omasta tietämisestäsi käsin. Jos valitset jälkimmäisen, pidä värähtelysi korkeana ja ilmaise rakkautta kaikessa, mitä tunnet, sanot, ajattelet ja teet. Mikään vähempi ei kelpaa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >