HomeViestejäKara Schallock17.9.2015 - Pimennys- ja päiväntasaushauskan ajat

17.9.2015 - Pimennys- ja päiväntasaushauskan ajat

PIMENNYS- JA PÄIVÄNTASAUSHAUSKAN AJAT
 
Kirjoittanut Kara Schallock (www.soulsticerising.com)
17.9.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olemme melko intensiivisessä ja voimallisessa transformaatioajassa, kuten hyvin tiedät. Viikko sitten meillä oli osittainen auringonpimennys, vaikkei sen voima ollut mitenkään "osittainen". Ensi viikolla meillä on sekä päiväntasaus että toinen pimennys. Riittää, kun sanotaan, ettei välissä ole lepokautta. Tämä on aikaa, jolloin ne jotka puhuvat ylösnousemuksesta ja ne jotka toimivat uutena olemisessa, eroavat.
 
Älä välttele tai juokse karkuun mitään kokemusta. Katso syvemmälle ja näe viesti, joka sillä on sinulle. Seuraa sitä päätökseen saakka. Tämä nostaa sen erillisen egon niskakarvat, joka on vielä sisälläsi. Tuo ego saattaa potkia ja huutaa kovasti. Katso muutama hetki ja jos huomaat kapinoivasi, puolustautuvasi, reagoivasi, kieltäväsi, juoksevasi karkuun, panevasi vastaan tai vastustavasi vihaisesti, mene sisääsi, pidä erillistä egoasi sylissä ja kerro sille, miten rakastettu se on. Tämä auttaa erillistä egoasi tulemaan ylösnousseeksi egoksi, täydellisen jumalaisen sielusi ilmaisijaksi. Silloin kun erillisestä egosta tulee ylösnoussut ego, huomaat, ettet enää taistele sitä vastaan, mikä haluaa syntyä. Tämä pimennysjakso, päiväntasauksen ohella, korostaa ehdottomasti sitä, missä kohtaa olet ristiriidassa: sielu vs. ego. Teillä jotka olette tulleet yhdeksi sielun ja egon kanssa, kokemanne rakkaus on voimakasta ja se voimistuu lisää.
 
Kun siirrymme eteenpäin ja voimakkaampiin energioihin, oivallat, että kaikki mitä koet, on vain kehittymistäsi varten ja luovut hyvän ja pahan kaksinaisuudesta. Älä monien maanmuutosten myötä ryntää pelastamaan, sillä Gaiakin transformoituu ja kaikki on jumalaisessa järjestyksessä. Sitä ei tarvitse pelastaa eikä tarvitse sinuakaan. Sillä ja sinulla on voima nousta suuruuteen. Kyllä, tulee olemaan ja on erilaista. Kuitenkaan se ei merkitse, että se on hyvä tai huono asia – se on vain erilaista.
 
Uusi ei ehkä myöskään näytä ennakkoajatustesi mukaiselta. Päästä irti kaikista odotuksista ja ajatuksista siitä, miltä asioiden pitäisi näyttää sen perusteella, mitä sinulle on kerrottu. Kun keskityt itseesi, tietoisuutesi luo sinun uuden maailmasi. Päästä siis irti kaikesta valittamisesta ja toivomisesta ja muista, että ilmennät sen, mihin keskityt. Jos keskityt "eikö olekin kamalaa", luot lisää sitä. Jos näet kauneutta kaikissa tapahtumissa riippumatta siitä, miten maailma kuvaa niitä, luot kauneutta uuteen elämääsi. Tämä pimennysjakso parantaa tätä fokusta – mikä tahansa se onkin. Energia on neutraalia. Me saamme päättää, miten käytämme sitä.
 
Pidä mitä tahansa kaaosta (kaaos on tuomitsemiskutsu) evoluutiona. Muuta tarvittaessa havaintotapaasi ja tule tarkkailijaksi elämässäsi, kiinnittymättä mihinkään tai kehenkään. Tämä kiintymättömyys ja tuomitsemattomuus ovat osa jatkuvaa ylösnousemustasi. Se ei ole hyvä tai huono asia – se vain on. Salli asioiden virrata lävitsesi. Sinun ei tarvitse tietää, miksi, milloin, miten, missä tai kuka. Kaikki pelkästään auttaa sinua heräämään lisää, jotta olet terävän tietoinen, kuka olet ja miten kehityt.
 
Transformaatiossa on ensin vanhan tuhoaminen ja sitten rakennetaan alusta. Ajattele perhosta. Se hajoaa kotelossa. Sen DNA muuttuu täysin ja luodaan uusi muoto. Perhonen ei ole toukka, jolla on siivet – se hajoaa täysin ja sitten se rakentaa täysin uuden ja erilaisen muodon. Tuhkasta nousee feenix-lintu. Olemme feenix-lintu ja niin on Gaiakin. Ei ole mitään pelättävää, pelkkää hyväksyttävää. (Kiehtovaa, sain juuri uutta informaatiota itselleni. En ole enää se olento, joka luulin olevani aiemmissa elämissä. Kannan vain tuota olemusta. Olen täysin uusi olento. Tätä kuvattiin juuri minulle kahdella maalauksella, jotka rakas ystävä maalasi minulle. Kiitos, Robin.)
 
Jos käyt läpi melko intensiivisen tuhoutumisen, saatat livahtaa takaisin unohdukseen ja kaksinaisuuteen. Vanhat mallit ja vanha ajattelu voivat tulla takaisin pintaan. Ahaa! Tämä on täydellistä – sitten saat nähdä, mikä toimii edelleen sisälläsi! Voit päästää siitä irti ja korvata sen sillä, mitä haluat tuntea (sieluolemus). Sitten voit olla kiitollinen tuosta intensiivisestä kokemuksesta.
 
Kun siis monet asiat hajoavat elämässäsi ja ympärilläsi, älä lankea ajattelemaan "eikö se ole kamalaa?" tai "miten voin korjata tämän?", koska se pitää vanhan paikoillaan. Näe sen sijaan kaikki syvällisenä evoluutio- ja heräämissiunauksena. Upea muistutus on kirjassa "Rauhanomaisen soturin tie". Sankarimme saapuu bisnespaikalleen ja huomaa sen palaneen poroksi. Hän lähtee vain pois ja tietää, että on jonkin uuden aika. Tuon tason tietoisuus on mahdollisuus, joka meillä kaikilla on, erityisesti nyt.
 
Ne jotka ovat tehneet työtään kaiken aikaa, pitävät tätä aikaa hienona! Ne jotka ovat viivytelleet tarvittavien muutosten tekemisessä, voivat pitää tätä aikaa erittäin vaikeana. Vain sinä tiedät, kuka olet. Ne jotka kokevat hienoja aikoja, kokevat lisää. Ne jotka roikkuvat siinä, miten asiat ovat aina olleet, tämä tuuli saattaa tyrmätä. Ne jotka ovat valmiita, ovat asemissa valtavaa muutosta varten. Tulee lisää latauksia eikä vain nukkuessa. Aika nopeutuu. No, itse asiassa aikaa ei ole, sillä olemme ajattomassa vaiheessa (ja ajattomuus jatkuukin) ja näin "aika" näyttää nopeutuvan.
 
Pysy maadoittuneena. Tämä on elintärkeää. Puhdista chakrasi päivittäin. Meditoi kehossasi, jotta tuot korkeaa moniulotteista valoa itseesi – älä ajelehdi jonnekin muualle. Ylösnousemus tapahtuu kehossasi tässä ja nyt. Voit tuijottaa aurinkoa ja harjoitella "maattumista". Myös seremonian tekeminen auttaa pysymään maadottuneena. Ja voit pitää 3D-askareitasi maadoittumistyökaluina – kuten laskujen maksaminen, tiskaaminen ja pyykinpesu, ostoksilla käynti ja muut asiat, jotka vaativat huomiosi. Tällä tavalla et kapinoi 3D:tä vastaan, vaan sallit sen toimia hyödyksesi ja kanssasi. 3D-vastuiden sivuuttaminen vain lisää stressiä eikä tämä ole stressin aikaa – on aika pysyä valppaana kaikelle. Stressi laittaa uneen.
 
Jos havaitset esteen, voit kenties muuttaa havaintosi siitä tilaisuudeksi – mitä se sitten osoittaa sinulle? Säälitkö itseäsi? Päästä silloin irti uhrienergiasta. Muista, ettei elämä tapahdu sinulle – luot ehdottomasti kaiken ja kaikki on tiedostamislahjaa.
 
Ole ok sen osalta, missä olet. Tämä vaatii kärsivällisyyttä ja luottamusta. Ota askel, jos ja kun sinua opastetaan. Ei ole sellaista kuin jumissa oleminen – se on vanha harhakuva. Kun kunnioitat sitä, missä olet, saatat nähdä, että sinun tarvitsee edelleen oppia tai viimeistellä jotain tai olet täysin harmoniassa ja rauhassa nykytilanteesi kanssa … tunne sitä. Uudessa ei ole työntämistä tai kontrolloimista. Asiat paljastuvat tietoisuutesi mukaisesti. Jos et pidä elämästäsi, mene sisääsi ja näe, mikä tarvitsee muuttaa, ota sitten askel, jos ja kun sinua opastetaan. Ota oma aikasi, sillä asiat muuttuvat, kun otat. Jos sinusta tuntuu kevyeltä, sinusta tuntuu kevyemmältä, kun kuljemme tämän pimennysjakson läpi. Jos sinusta tuntuu raskaalta, katso pinnan alta, pidätkö kiinni tietystä uskomuksesta tai mallista. Jos olet hämmentynyt, ole hiljaa paikallasi ja kärsivällinen, sillä selkeyttä tulee. Jos sinusta tuntuu stressaantuneelta, tunnista stressin aiheuttaja ja päästä siitä irti.
 
Sitten kun olet valmis puhdistamisen osalta, tiedosta monet siunaukset ja ns. ihmeet elämässäsi. (Niistä mitä kutsumme ihmeiksi, tulee tavallisia.) Pidä silmällä uusia tilaisuuksia ja uusia suuntia tai laajentumista siinä, mitä jo teet. Jos sinusta tulee näkymätön muille, jotka eivät ole heränneet, se on odotettua – he eivät yksinkertaisesti näe sinua. Saatat kuulla ääniä – todellisia ääniä, ei sisäisiä (kuulet aina niitä). Pane vain merkille. Pidä silmällä höyheniä, joita päätyy paikkaan, jossa et odottaisi niitä olevan. Ole kiitollinen kaikesta ja enemmän tulee tiellesi. Tiedosta, että sinua opastetaan jatkuvasti. Opastuksesi ei ehkä tule ihmissanoina, sillä opastus tulee myös pienten asioiden tiedostamisena. Tämä on syvemmän elämisen aikaa. Pinnallinen ja reagoiva elämä on vanhaa. Kiinnitä huomiota intuitioosi, sillä se on voimakasta nyt ja tulee voimakkaammaksi – ja se on oppaasi. Älä pelkää päästää irti työpaikoista, paikoista tai ihmisistä, jotka eivät enää resonoi kanssasi. Pysy vakaana ja maadouttuneena. Tällä tavalla sinulta ei mene ohi mitään.
 
Kun pysyt maadoittuneena, vakautat energioita. Ne integroituvat sisällesi ja parantavat soluja, DNA:ta ja kaikkia kehojasi ja chakrojasi. Energiatulvassa ihmettelee, miten pysyä fokusoituneena. Yksi mahdollisuus on pysyä fokusoituneena uuteen, vaikka kaikkea saattaa pyöriä ympärilläsi. Voit laittaa kummankin käden sydämen päälle ja sanoa: "Olen harmoniassa sielun kanssa nyt." Hurjien energiavaihteluiden ei tarvitse heitellä sinua. Ole myrskynsilmässä. Muista, että sinulla on voima olla siinä tilassa, jonka valitset. Ja tiedä, että voit olla niin kiireinen tai niin paikallasi, kuin haluat. Kaikki riippuu sinusta. Murtaudu uusiin olemisilmaisuihin. Tiedä, mitä lahjoja sinulla on sisälläsi, ja harjoittele/käytä niitä. Kun syvennyt, suuri rauhan- ja hyvinvoinnintunne huuhtoutuu ylitsesi. Jos kamppailet, et ole kosketuksessa lahjoihisi, sillä sielusi valossa ollen on vain rakkautta.
 
Tunne kaikki. Jos jokin ei tunnu olevan harmoniassa, tee muutos. Tiedä, että kun sinä muutut, maailma muuttuu. Päästä irti kaikesta, minkä kanssa et enää resonoi. Tähän sisältyvät ne nimikkeet, joilla määrittelet itsesi, lahjat joista toiset ovat tunteneet sinut ja kaikki, mitä olet tehnyt tai teet. Kokeile uusia asioita, jos et ole varma, mihin suuntaan mennä. Nimittäin tarkoituksesi muuttuu myös.
 
Olkoon päiväsi siunattuja autuudella ja vaivattomuudella, sillä se on uusi tie.
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< Prev