HomeViestejäAliyah Marr18.8.2016 - Viesti ensimmäisen aallon ylösnousemusjoukolle - siirtyminen 5D:hen

18.8.2016 - Viesti ensimmäisen aallon ylösnousemusjoukolle - siirtyminen 5D:hen

VIESTI ENSIMMÄISEN AALLON YLÖSNOUSEMUSJOUKOLLE – SIIRTYMINEN 5D:HEN
 
Kirjoittanut Aliyah Marr (parallelmindzz.com)
18.8.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tietoisuusmuutoksen eturintamassa olevat ovat todella tunteneet viime muutosjakson. Tämä vuosi on tuonut takaisin kuusi edellistä vuotta – kaikkien entisten asioiden käydessä taas luonamme. Fyysistä kipua, tunneahdistusta ja epävarmuutta – kaikki osa 3D-kuonan viime jäänteitä (toivottavasti).
 
Uusi energia jota sykkii keskusauringosta ja jonka toimittaa aurinkokumppanimme, työntää raskasta hiilipohjaista solujätettä, pelkopohjaisia tunteita ja aionien ihmishistoriaa pois kehostamme. Tämä voi olla hyvin tuskallista, mutta se on tarpeen. Keho joutuu kestämään tämän prosessin pahimmat haittavaikutukset – tunteet kantavat kortensa kekoon ja reagoivat siihen, mitä fyysinen muoto kokee. Sitten yritämme selittää tunteitamme ajatuksilla ja oikeuttaa ne jotenkin. Mutta tunteet ovat vain toisenlaista kuonaa ja lisätapa, jolla raskas 3D lähtee meistä. Kuten kirjoitin viime viestissä "Matriisin purkautuminen", kyse on ilmentämisprosessista takaperin. Tunne se ja näe se.
 
On ollut kohtia, joissa pohja näytti putoavan. Tätä on tapahtunut käännekohdissa, joissa menemme tason ylöspäin. Se on tunne, että on yhtäkkiä ilman tukea, roikkuu kielekkeellä eikä ole ketään auttamassa. Viime viikolla minulla oli taas tämä tunne, koska hankkiuduimme juuri eroon 10 aikajanasta, kuten Lisa Rising Berry totesi. Torjumme nämä vaihtoehtoiset tulevaisuudet, koska päätämme nousta korkeammalle. Joka kerta kun teemme tämän, edelläkävijät lykkäävät "palkkioitaan" nostamalla kollektiivista rimaa vielä korkeammalle.
 
Ensimmäinen aalto rikkoo kuin jäänmurtaja alemman tietoisuuden kaikki jäätyneet tukokset. Sitä minkä edelläkävijät haluavat rakentaa uudelle maapallolle, ei tue mikään vähempi kuin 5D-tietoisuus.
 
Mitkään alemmat "kompromissiaikajanat" eivät toimi meillä, joten pakotamme koko Maan kiipeämään korkeammalle. Pääsemme jollekin tasolle ja lepäämme jonkin aikaa – kuluneina vuosina saimme ehkä muutaman kuukauden (muistan kolme upeaa kuukautta 2014, jolloin nukuin koko yön), mutta nyt aika taajuuden kohoamisten välillä on enintään muutama päivä. Aika sykkeiden ja kohoamisten välillä on erittäin lyhyt.
 
Muutama päivä sitten huomasin, että kaikilla – myös minulla – oli kummallisia "onnettomuuksia". Kävelin täysillä "verkko-oveen" – kaksi kertaa samana iltana. Eräs ystävä joutui auto-onnettomuuteen, jossa hän huomasi yhtäkkiä törmäävänsä edessä olevaan autoon. Nämä onnettomuudet johtuvat aikajanaliukumista. Tämä alkoi muutama vuosi sitten vähän huvittavilla tapauksilla, joissa "unohdin", minne olin laittanut jonkin tavaran. Usein tiesin, minne olin jättänyt sen, mutta sitä ei ollut siellä toistuvista etsinnöistä huolimatta. Sitten kun lakkasin etsimästä, se oli juuri siellä, minne muistin jättäneeni sen. Se sijaan että etsin jotain paikkaa yhdeltä aikajanalta, minun täytyi palata oikeaan aikajanaan löytääkseni tuon tavaran – samalle millä olin "kadottanut" sen.
 
Näen aikajanat pyöröoven laseina. Tässä on ote uudesta kirjasta, jota kirjoitan:
 
"Luomispyörre on kuin pyöröovi. Kun oven sisälasi pyörähtää, se paljastaa käytävän ulkona. Jokainen ovilasi paljastaa eri potentiaalisen aikajanan tai todellisuuden, joka on jähmettynyt siihen hetkeen, jolloin ovenkarmi paljastuu. Seisot sisäisen hiljaisuuden tilassa keskellä, aikomuksen hiljaisessa keskipisteessä. Kun näet kunkin mahdollisuuden paljastuvan, voit valita. Tätä valintaa ei tehdä egolla tai tahdonvoimalla – se tehdään syvästä hiljaisuuden ja aikomuksen tilasta. Tuossa erilaistumattoman täydellisyyden tilassa olet täysin harmoniassa korkeamman itsesi aikomuksen kanssa.
 
Sisäisen hiljaisuuden tilassa olet luomisen nollapisteessä. Pudota uusi aikomuksesi keskelle. Universumi kääntyy sitten ympärilläsi ja ovi luomisvoimaasi paljastuu."
 
Hyvä ystäväni "R" sai viestin "suklaa vs. materia" eli että hänen pitäisi valita, mitä asioita hän pitää elämässään, luokittelemalla ne joko suklaaksi (herkullinen) tai materiaksi (vanha kama).
 
Valmistaudumme siirtymään seuraavalle tasolle. Tämä on todella iso juttu, tunnen sen. Joka kerta kun siirrymme tason ylöspäin, meiltä kysytään, mitä haluamme pitää. Muuttaessasi uuteen taloon haluat käydä läpi tavarat ja lajitella ne ainakin kahteen kasaan: mitä haluat pitää ja viedä mukanasi uuteen taloon ja mitä haluat heittää tai antaa pois. Me ensimmäisessä aallossa olemme kuvitelleet ja tunteet uuden Maan niin kauan, että unohdamme joskus, että osa vanhastakin on arvokasta. Unohdamme, että jotkut asiat – niin kuin muutossa uuteen asuntoon – tulevat mukanamme, haluamme ottaa ne mukaamme. Koska uudesta on nopeasti tulossa käsittämätöntä – eli emme pysty kuvittelemaan niin korkeaa tasoa nykytietoisuustasoltamme – meidän täytyy tunnistaa nykytodellisuudessamme tekijät, jotka symbolisoivat parhaiten uutta.
 
Teemme tämän huomioimalla. Kiinnitä huomiota maailmassa siihen, mistä pidät. Arvosta näitä asioita – ne ovat henkilökohtaista "suklaatasi". Annat näille asioille luovan huomiosi ja energisoit niitä astumaan kanssasi seuraavalle tasolle. Vedä huomiosi pois kaikesta, mikä ei sovi sinulle – heität nämä asiat pois olemalla antamatta niille luovaa energiaasi. Ne eivät tule kanssasi seuraavalle tasolle.
 
Valitse kaikki, mitä haluat ottaa mukaasi osaksi uutta Maata: linnut, kasvit, eläimet, kokemukset ja sellaiset ihmiset, joita haluat maailmaasi. Tavataan toisella puolella.
 
Aliyah Marr

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< Prev