HomeViestejäLisa Brown21.9.2016 - Energiapäivitys - fyysistä puhdistumista ja käpylisäkeaktivointia

21.9.2016 - Energiapäivitys - fyysistä puhdistumista ja käpylisäkeaktivointia

ENERGIAPÄIVITYS – FYYSISTÄ PUHDISTUMISTA JA KÄPYLISÄKEAKTIVOINTIA
 
Kirjoittanut Lisa Brown (www.awakeningtoremembering.com)
21.9.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Aloha, kaunis valoperhe!
 
Oletko valmis? Todella, todella, todella, todella, todella valmis? Taajuudet nostavat meitä, menemme korkeammalle – käpylisäkeaktivoinnit alkavat.
 
Te jotka koette tämän fyysisiä vaikutuksia – kun sielunne/korkeampi itsenne/lähdevalonne aktivoituu kehon sisällä (valokeho), kunnioittakaa tätä. Se on megatärkeää!
 
Koko fyysinen olemuksesi käy läpi rukkausta, puhdistusta ja uudelleenkalibrointia.
 
Kun gravitaatio lähtee (kun sydän avautuu), pää on yhteydetön ja keho heikkenee (joksikin aikaa, sitten tätä tapahtuu enää harvoin), jotkut kutsuvat sitä huimaukseksi – ihmissana sielun heräämiselle sisällä.
 
Silmäsi eivät fokusoidu, et pysy hereillä, tunnet kulkevasi tokkurassa sumuisessa unessa etkä muista yksinkertaisia asioita, kun ulottuvuutesi muuttuu.
 
On valtava "nukkumisesta heräämiseen" –vaihe, jonka kaikki käyvät läpi jättääkseen/ylittääkseen vanhan kolmannen/neljännen tietoisuusulottuvuuden ja saapuakseen viidenteen tietoisuusulottuvuuteen … Fotonivalo saa tuntumaan huumatulta, se vapauttaa DMT:tä ja melatoniinia valtavina annoksina. Koko ulkoinen todellisuutesi muuttuu, kun sisäinen todellisuutesi muuttuu.
 
Ihminen etsii diagnooseja, yrittää korjata sen, ei ole kärsivällinen ja alkaa pelätä. Kun kehosi valo kehittyy, se ylösnousee. Sielusi herää kehon sisällä, jotta voit täysin tuntea ja kokea koko palanneen olemassaolosi puhtaudella.
 
Jos tiedät, että kaiken elämässäsi on käytävä läpi valtava rukkaus/päivitys, joka ei muistuta mitään, mitä olet koskaan ennen kokenut (ihmisenä), että siitä tulee omituista, se tuntuu kummalliselta eikä ihmisosasi pysty kontrolloimaan sitä lainkaan – tämä on asian ydin – silloin siitä tulee niiiiiiiiiiiiiiiiin paljon helpompaa. (Haasteellista ihmiselle ja hauskaa korkeammille aspekteille, jotka ovat odottaneet tätä.)
 
Kaikki pelkosi laukaistaan, jotta pelkoenergia voidaan puhdistaa. Kaikki tarpeesi kontrolloida ja puute – kaikki tämä laukaistaan, jotta voit siirtyä sen yli, jotta jumalaisin pyhä rakkaus, jonka olet koskaan tuntenut, voi ilmestyä esiin/palata.
 
Keho vapautuu, päähän/aivoihin vaikutetaan, kuulet taajuuksia, unohdat kaiken aika ajoin, puhetapasi häiriintyy, elimet/rauhaset menevät sekaisin ja sydän hakkaa ulos rinnasta, kun se herää ja lähettää valoa myös muun kehon heräämiseksi. Voi olla kipua, kun näistä alueista jotka ovat pitäneet tukahdutusta, tulee turta, ne alkavat kihelmöidä tai stimuloitua, ja ne vapauttavat ohjelmia, joita on pidetty kehon joka solussa. Selkärankaa työstetään jatkuvasti uutena "keskuksenasi", kristallit silmissäsi aktivoituvat, jotta näet enemmän, joten et pysty fokusoimaan tai näkemään toisinaan, ihonvärisi muuttuu, kehosi muuttuu jatkuvasti, sinulla on enemmän kaasua/ilmaa/tilaa kehossa, kun fyysinen aine muuttaa muotoa.
 
Kaikki mitä tapahtuu fyysisessä kehossasi, on osa heräämistä, ylösnousemusta, ruumiillistumisprosessia. On sinun tehtäväsi tiedostaa tämä ja katsoa, miten voit tukea kehoasi, kunnioittaa, rakastaa ja hoivata sitä, kun se on astia, joka pitää sieluasi, puku joka pitää valoasi (olemus), muoto joka konfiguroituu uudelleen, virittyy uudelleen sähkömagneettikenttään, jotta voit kulkea ja olla täysin uudella maapallolla.
 
Tämä on mitä hämmästyttävin kokemus. Kuitenkin meidän täytyy mennä ihmisajattelutapamme, uskomustemme, pelkojemme ja epäilyjemme läpi ymmärtääksemme sen. Meidän täytyy nostaa/laajentaa omaa tietoisuuttamme, jos haluamme ymmärtää ja saada paljon helpomman prosessin. Jos olemme pidätelleet "viime hetkeen" saakka, vaaditaan enemmän "työtä" (rakkautta ja huolenpitoa) fyysiseen kehoon auttamaan prosessia. Jos diagnosoimme sen ja annamme sille nimikkeitä vanhojen rajoittuneiden ja tietämättömien ihmisuskomusten mukaan, niin emme ole avoin, emme kuuntele/auta. Jos odotamme, kunnes elimet sulkeutuvat, kunnes meillä ei ole muuta vaihtoehtoa, niin polku kehomme rakastamiseen ja kunnioittamiseen olemassaolon korkeampaan taajuuskaistaan on paljon intensiivisempi.
 
Jos oivallamme, ettei se ole, mitä luulimme sen olevan, jos näemme korkeamman itsen sydämen kautta, jos todella, todella, todella haluamme osallistua omaan prosessiimme täällä, niin avaudumme sille, mitä emme halunneet aiemmin kuulla tai nähdä. Jos emme, niin valitsemme eri polun.
 
Kun kaikki tulevat toiselle puolelle, ylittävät tuon sateenkaarisillan ja menevät noiden pyörteiden läpi ilmestyäkseen uudelle maapallolle, kehon on pudotettava tiheyttä, puhdistuttava, poistettava myrkyt ja vapauduttava kaikesta alemmalla värähtelevästä energiasta, joka on ollut vankina kehossa ja pitänyt sen epäharmoniassa. Sen on virityttävä korkeampaan taajuuteen jatkuvasti, sillä se pitää koko fyysisen todellisuutesi sisällään – kaikki muu leijuu energiakentässäsi ja odottaa integroitumista ja yhdistymistä sisälle.
 
Moniulotteisuus vaikuttaa/koskettaa elämäsi joka osaa. Fyysinen kehosi käy läpi valtavan päivitys/rukkaus/konfigurointiprosessin, joka haastaa jokaisen osasi, kunnes ymmärrät. Sinun täytyy oikeasti haluta tietää. Sinun täytyy olla avoin. Sinä päätät, miten koet kaiken – pelko ja vastustus vai avoimuus hyväksyen ja osallistuen rakkautena.
 
Seuraavat kuukaudet päivittävät fyysistä kehoasi valtavasti, kun kristallivalokeho aktivoituu ja integroituu tukemaan sieluolemassaoloa.
 
Kaikki mitä tunnet, koet ja mitä tapahtuu – nukkumistapasi, suhteesi, kokemuksesi – ovat osa sielun heräämistä ja ankkuroitumista kehosi sisään. Koko todellisuutesi, millaisena sen kerran tunsit, transformoituu täysin. Kaikki mitä haluat sieluna, tulee esiin. Ihmisosallasi on hyvin epämukavaa toisinaan, koska tämä on asian ydin – et ole ihminen. Se oli vain olemassaolosi pieni aspekti. Olet täällä kokemassa sen, tulemassa ja kehittymässä siksi, joka todella olet.
 
Rakastan sinua! Valmistaudu, tarkkaile, avaa sydämesi/mielesi ja näeeeeeeeeeeee. Sinusta on tulossa täysin moniulotteinen!
 
P.S. Tämän valtavan transformaatioprosessimme osan jälkeen, se miten meihin vaikutetaan, muuttuu. Kaikesta tulee helpompaa ja vain osa prosessia, kun pystyt tekemään enemmän, olemaan enemmän, käsittelemään enemmän. Se on upeaa ja rakastamme sitä, toivotamme sen tervetulleeksi ja olemme innostuneita näistä kovasti odotetuista päivityksistä, eikä se tuo enää pelkoa todellisuuteemme. Ole kärsivällinen ja kunnioita itseäsi. Mene ulos luontoon. Koko elimistösi aktivoi valon ja kristallit sen sisällä.
 
P.S. "Alussa" valotaajuuspäivitykset poistavat myrkkyjä kehostasi jokaisella fotonivalon megapurkauksella. Sitten tämä loppuu.
 
Lisa Transcendence Brown

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >