HomeViestejäLisa Brown27.8.2016 - Valonpitäjät, vakautta hämmennyksen ja projisoidun kaaoksen keskellä

27.8.2016 - Valonpitäjät, vakautta hämmennyksen ja projisoidun kaaoksen keskellä

VALONPITÄJÄT, VAKAUTTA HÄMMENNYKSEN JA PROJISOIDUN KAAOKSEN KESKELLÄ - MASSAHERÄÄMISIÄ
 
Kirjoittanut Lisa Brown (www.awakeningtoremembering.com)
27.8.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Hyvää huomenta, suloinen rakkausperhe.
 
Hyvin aktiivista tähtiporttitoimintaa taas tänään – hyvin, hyvin, hyvin ioniladattu ilmapiiri. Näyttää siltä, että meillä on uusi VAHVISTAVIEN ENERGIOIDEN päivä …
 
Mitä luot värähtelyllä koettavaksi tässä? Mitä värähtelyä lähetät ulos? Mitä värähtelyä tunnet? Mitä sanavärähtelyä puhut? Mitä ENERGIAA heijastat ulospäin?
 
Tässä on pelkästään kyse värähtelyistä ja energiasta, ja ymmärtääksesi kaiken sinun täytyy yhdistyä taas värähtelyjen ja energian kautta. Tämä vaatii monia asioita … Numero yksi on sydämen avaaminen ja pään ohittaminen, jotta pää alkaa toteuttaa sydäntä ja kumpikin voi yhdistyä taas rakkaustaajuuteen. Kristus-tietoisuus/ykseystietoisuus on pää, sydän ja koko fyysinen rakenne sulautuneena yhteen. Rauha palautuu kaikkeen, ja koko elämästäsi tulee tarkoituksellista luomista täällä.
 
Kaiken luominen UUDEKSI merkitsee kaiken vanhan uudelleenohjelmointia. Vanhojen mallien ja tapojen rikkomista, jotka on tehty pelosta, vihasta, kaunasta, kateellisuudesta, kilpailusta, ilkeydestä, viivyttelystä, turvallisuudesta, suojelusta, selviytymismoodista. Teemme tätä tarkoituksella joka hetki, kunnes rakkaudesta tulee taas luonnollinen tapa elää. Alussa tämä voi näyttää mahdottomalta, pelottavalta tai se voi olla haastavaa, sillä meidän täytyy kiinnittää huomiota itseemme ja kaikkeen, mikä laukaisee meidät ja aiheuttaa reaktion, joka käynnistää ajatusmallin, jota pidettiin alitajunnassa tai solurakenteessa.
 
Mitä korkeammat taajuudet, sitä enemmän nämä rakenteet romahtavat ja vanhoista jäykistä ajattelutavoista tulee näkyviä. Nämä megakorkeat taajuudet voivat aiheuttaa täydellisen mielen ja tunteiden kaaoksen, sillä se on pointtina tai tarkoituksena, kun jokaisen solun on puhdistuttava ja täytyttävä enemmän rakkaudella. Kaaos aiheuttaa hämmennystä, kuitenkin vain vanhoihin ohjelmiin liittyen. Ei ole mitään hämmentävää, kun yksilö on täysin harmoniassa sisältä ja elää puhtaan jumalaisen rakkauden kautta. Kaikesta muusta tulee hämmentävää, jotta kaikki voivat oikeasti nähdä taas.
 
Siellä missä on syvää kipua, se laukaistaan vapautettavaksi. Se on ajan ulkopuolella. Sen kaiken on mentävä. Ihmisaspekti ei ymmärrä ja se hyökkää, yrittää satuttaa toisia, projisoida sen ulospäin tai haudata syvälle sisään. Kaikki nämä voidaan ymmärtää, jos sydän on auki. Jos tarkkailet, näet vihan ja syvän rakkauspuutteen sisällä, vanhat kivut joiden täytyy mennä ja joista täytyy päästää irti, jotta rakkaus voidaan tuntea taas.
 
Käymme läpi kollektiivista massapuhdistusta, eikä se ole kaunista – erityisesti kun nämä taajuudet voimistavat kaikkea, tekevät kaikesta äänekkäämpää ja näkyvää taas.
 
Joka kerta kun menemme valtavaan aaltoon, kaikki ovat innoissaan eivätkä malta odottaa sen tapahtumista. He unohtavat tai eivät oivalla, että syvän transformaation tapahtumiseksi, voimakas erillisyys on myös laukaistava. Tapahtuu kollektiivista heräämistä massalaajuudessa, joten kaikesta tulee suurempia kulkiessamme.
 
Valonpitäjinä teillä on tietoisuutta ja teillä on kykyjä, joita toiset eivät ehkä hallitse itsessään vielä, ja teidän osanne on kunnioittaa itseänne ja olla valo ja rakkaus, kun siirrymme enemmän romahdusmoodiin. Teillä on kyky avata sydämenne lisää, laajentaa energianne lisää ja pitää uutta maaverkkotyötä käynnissä. Kun tunnette itsenne haastettavan tai näette itseenne vaikutettavan jotenkin, vetäytykää pois ja menkää huolehtimaan itsestänne niin, kuin tarvitsee, sillä teistä ei ole käyttöä kenellekään, jos ette rakasta itseänne. Vahvoja rakkausrajoja tarvitaan usein, kun yksilö toimii erillisyydestä eikä ole vielä oppinut (muistanut) rakkautta ja kunnioitusta itsessään. Teidän täytyy ehkä pitää näitä rajoja, kunnes ette tarvitse niitä enää. Tämä voidaan tehdä sydän avoimena. Emme sulkeudu reaktiona toisiin, jotka ovat vielä kiinni. Meistä tulee energeettisesti suurempi. Rakkaus on kaikkein voimakkain mestaruustyökalu.
 
On edelleen monia vanhoja vuotta 2012 edeltäviä näkemyksiä siitä, millainen tämän matkan pitäisi olla. Olemme pyyhkineet mielestämme ne – kuitenkaan monet eivät vieläkään käsitä, miten asiat ovat muuttuneet.
 
Kun fyysisyys purkautuu, sydämet avautuvat, mikä on asian ydin. Meidän ei tarvitse vaatia tragediaa tähän. Tämä purkautuminen on energeettisesti voimakkaampaa kuin se kiinnipitäminen, jota ihmiset edelleen yrittävät. Näin täytyy olla, sillä vanhoja todellisuuksia pidettiin pystyssä sydäntä ympäröivillä muureilla ja suojamekanismeilla. Niiden on hajottava … täysin …
 
Transformoidumme ja rakennamme täysin uusia todellisuuksia, jotka perustuvat puhtaaseen rakkauteen ja jotka on ankkuroitu taas täyteen tietoisuuteen. Niiden vanhanaikaisten ja tukahduttavien järjestelmien, jotka luotiin tiedostamattomuudesta (erillisyys, ahneus, puute, vallan väärinkäyttö jne.), täydellinen tarkistaminen on valtava tehtävä, joka on annettu meille jokaiselle. Kun kukin pääsee pidemmälle täyteen tietoisuuteen ja ottaa vastuun, ottaa vallan/voiman takaisin, on kunniallinen ja tekee korkeamman tietoisuuden todellisuuksia, se transformoi kaiken. Massatietoisuus merkitsee massatransformaatiota …
 
Jos huomaat, että sinulla on haasteita, tarkkaile, mitä sisälläsi tapahtuu. Sinnittele ja näe sen energia, mitä todella tapahtuu. Sisällä ja ulkona. Mikään ei voi heikentää valoasi. Reaktiosi on silloin erilainen, kuin jos olet tiedostamaton ja kuuntelet sanoja lähetettyjen värähtelyjen sijasta ja otat kaiken henkilökohtaisesti, etkä oivalla, että toisista tulee epätoivoisempia, koska heidän maailmansa harmonisoituu korkeamman tietoisuuden olemassaolon kanssa. Ole myötätuntoinen ja ole omassa tietämisessäsi … sisälläsi oleva valo on valtava.
 
Uusi Maa on korkeimpana aspektinasi olemista ja sen tekemistä koko ajan, tuomitsematta itseäsi, kun puhdistat jotain vanhaa ohjelmaa. Ota tarvitsemasi aika (tila), kunnioita itseäsi ja kaikesta tulee näin helpompaa.
 
Okei, minun on pidettävä livetapahtuma! Nähdään pian, ja loput myöhemmin! Oikein taianomaista ja hämmästyttävän upeaa päivää!!!!!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >