HomeViestejäLisa Brown25.8.2016 - Voimistunut materialisoituminen

25.8.2016 - Voimistunut materialisoituminen

VOIMISTUNUT MATERIALISOITUMINEN …
 
Kirjoittanut Lisa Brown (www.awakeningtoremembering.com)
25.8.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Aloha, jumalaisen rakkausolemuksen suloinen valoperhe!
 
Hyvin paljon tapahtuu kaikilla … kun jokainen alkaa ymmärtää ja avautua päästämään irti kaikesta, mitä on pidetty syvällä fyysisen kehon sisällä kaikista inkarnaatioista …
 
Yhdistymme nyt eksponentiaalisella tahdilla … Aikajanoja romahtaa valonnopeudella. Kaikki fyysiset todellisuudet noilla aikajanoilla romahtavat myös, jotta kaikki voivat aktivoida ja täysin ankkuroida omat korkeammat todellisuutensa tänne.
 
Kaikkea sisällä pidettyä erillisyyttä suurentavat nämä korkeat plasmaenergiat, joita on nyt läsnä galaktisessa ilmakehässämme … Kaikki suurentuu tai voimistuu täysin näkyväksi …
 
Jos PUHTAUS on vallitseva, jos YTIMEN pyhä rakkaus ja kunnioitus ovat läsnä … jos OLET sielunasi … täysin avoin, jakava, voimaannuttava, tukeva, mestari … niin olet ankkuroinut omat UNELMASI fyysiseen todellisuuteesi ja ELÄT SITÄ joka hetki …
 
Kaaos on poissa, hämmennys on poissa, puute on poissa … sillä kaikki nuo olivat vanhaa … Ei enää ihmisen erillisyystuskaa … minkä yli kaikki tulivat tänne nousemaan sisältä käsin.
 
Ei ole "yhtä päivää" enää … sillä sekin on vanhaa tietoisuutta. Kaikki on NYT …
 
Mitä ajattelen juuri nyt? Mitä heijastan? Mitä teen? Mitä tunnen? Mitä sallin? Mitä luon? Miten osallistun? Mitä laitan tuonne ulkopuolelle? Mitä voimaannutan fokuksellani ja energiallani? Mitä todellisuutta ruokin? Mihin uskon? Miksi uskon niin? Mihin HALUAN oikeasti uskoa? Missä kohtaa olen edelleen erillään? Onko sydämeni täysin auki? Missä pelkään, syytän, osoitan sormella? Missä etsin vahvistusta? Minkä tarinoiden "levittämistä" jatkan tai mistä tarinoista yritän vakuuttaa itseni/toiset? Mitä haluan todella kokea? Tulenko PUHTAUDESTA? Tuleeko TÄMÄ RAKKAUDESTA ja KUNNIOITUKSESTA itseäni kohtaan?
 
Siellä missä sisällä on edelleen kaksinaisuutta … tämä vs. tuo … tuomitsemista, sormella osoittelua, vanhasta kiinnipitämistä turvallisuuden, suojan ja selviytymisen vuoksi … sisäinen/ulkoinen polariteetti lisääntyy nyt oleellisesti. Kukaan meistä ei tullut tänne pysymään tiedostamattomana … nuo päivät (värähtelyt) ovat ohi …
 
Jokaisen on noustava kaiken kaksinaisuuden yli SISÄLTÄ käsin … päästä TAKAISIN RAUHAAN, RAKKAUTEEN ja KIITOLLISUUTEEN täysin sisältä käsin. Olemme astuneet värähtelyihin (aikaan), jolloin SIELUN täytyy herätä täysin ja RUUMIILLISTUA, kaikki aspektit jotka pirstoutuivat, täytyy kutsua takaisin, kaikki vanhat haavat täytyy parantaa ja kaikki täytyy palauttaa taas puhtaaseen rakkauteen.
 
Ihmisellä on hyvin erilainen näkemys, ja vaatii sydämen avaamista avaamaan mielen ja sitten silmät näkemään ja ymmärtämään taas. Siellä missä yksilö pitää kiinni erillisyydestä, hänellä on ihmiskokemus. Sydän on kiinni, eikä ole rakkautta itseä ja kaikkia muita kohtaan täällä. On syyttelyä, häpeää, loukkaantumista, tuskaa … uhrimentaliteettia ja täydellistä voimattomuutta …
 
Kun sydän on auki, yksilö pitää itseään vastuullisena, hän seisoo omassa voimassaan ja kunnioittaa taas itseään. Silloin kun loukkaantuminen tai syyttäminen aktivoituu pintaan, tätä tilaa kunnioitetaan – se ei kuitenkaan ota haltuunsa … Se tunnistetaan irtipäästämiseksi erillisyydestä, tiheydestä tai tiedostamattomuudesta, mikä täytyy tapahtua, jotta fyysisen kehon värähtelytaajuus voi nousta, jotta korkeampi itse voidaan kuulla, jotta sielu voi ilmestyä enemmän ja enemmän ja enemmän, kunnes kaikesta tulee taas ehjä ja yhtä.
 
Fyysinen keho on pyhä temppelisi, jossa oma sielusi voi elää ja olla. Sydämesi täytyy olla täysin auki ja mielesi täytyy olla läsnä "juuri tässä". Säilytät tarkkailutilan tuomitsematta … sillä SIELUNA tässä ei ole mitään henkilökohtaista. Kaikki on valittua SIELUN MATKAA – matkaa jolla ohjelmoit itsesi, kun inkarnoiduit tai tuli vaihdokkaana tänne.
 
Olemme VÄRÄHTELYISSÄ, joissa SIELUN TÄYTYY INTEGROITUA TÄYSIN fyysisen kehon SISÄLLE … mikä merkitsee, että kaiken sen värähtely minkä yksilö sallii, mihin hän keskittyy ja minkä hän ylläpitää … on kaikkien tärkein asia. Fyysinen keho aktivoi valoa/energiaa soluissaan ja energia alkaa liikkua, herättää kehoa … TÄMÄ LAUKAISEE sisäisen erillisyyden tapahtumisen … kehossasi ja fyysisessä todellisuudessasi. Jokaisen täytyy ja jokainen alkaa tunnistaa, mikä edustaa mitäkin hänen omassa todellisuudessaan … kun hän hyväksyy tietoisuuden taas elämistavaksi …
 
Tulee kohta, jossa jokainen pysähtyy … ja vain katsoo koko todellisuuttaan/maailmaansa ja oivaltaa, miten vääristynyttä kaikki oikeasti on … ja tästä kohdasta eteenpäin pelkästään tämä oivallus antaa hänelle voiman muuttaa kaiken … Nämä voimistumiset pahentavat vääristymiä, kunnes niistä tulee niin valtavia, että ne voidaan nähdä. Kysymys on … tarkkailetko omaa todellisuuttasi ja NÄET, jotta voit siirtyä POIS PÄÄSTÄ ja SYDÄMEEN ja ottaa oman voimasi takaisin toteuttaaksesi täysin korkeamman tarkoituksesi täällä?
 
Haastatko oman ajattelutapasi vai heijastat sen toisiin? Kiinnitätkö huomioita, todella? Avaudutko vai piiloudutko?
 
Näissä värähtelyissä kaikesta tulee taas näkyvää. Näin ollut jo vuosia, ja joka hetki siirrymme paljon korkeampiin värähtelytaajuuksiin …
 
Vanhat fyysiset todellisuudet, jotka rakennettiin erillisyyden ja tiedostamattomuuden kera, joko romahtavat täysin tai ne transformoidaan valoksi. Täysin tietoiseksi tuleminen sallii SINUN transformoida kaiken … sisältä ulos …
 
Yritys pysyä tiedostamattomana ja uhritietoisuudessa, osoittaen sormella ja pitäen kiinni draamatarinoista, aiheuttaa kärsimystä sinulle … ja myös kaikille niille tiedostamattomille, jotka osallistuvat tiedostamattomiin todellisuuksiin. Ainoa tapa muuttaa mitään on avata sydämesi täysin ja antaa tuon voimakkaan energian, joka pitää sinut noissa paikoissa, hävitä ja hajota, jotta voit sallia oman korkeamman itsesi ja sielusi tulla läpi …
 
Yksi hetki … TÄMÄ HETKI … tämä on ainoa hetki, joka on … TÄMÄ HETKI LUO todellisuutesi … sillä kaikki on värähtelyä ja kun olet VIRITTYNYT kaiken värähtelyihin ja energiaan, sinulla on VOIMA olla taas kaikkien todellisuuksien MESTARI.
 
MESTARUUS on taito, jota harjoittelet, kunnes siitä tulee taas luontainen olemistapasi. TAIKA on läsnä joka hetki, jolloin sydämesi on täysin auki. Autuus on tunne, joka ei koskaan lähde pois. Rauha on aina läsnä tässä. Rakkaus on olemassaolosi. Puhtaus on ytimessäsi … Se on sielusi, joka säteilee läpi.
 
Sinun täytyy VALITA, mitä haluat kokea – sinä olet se, joka tekee kaiken tämän. Kun sydämesi on suljettu, olet yhteydetön ja fyysiset todellisuudet menevät sekaisin ja niistä tulee intensiivisempiä ja eriskummallisempia niiden korkeiden värähtelyjen vuoksi, joissa nyt elämme.
 
Sinulle näytetään, missä et ole sitoutunut, missä et ole täysin PANOSTANUT oman sielusi matkaan täällä … Koska silloin kun olet … kaikki on taas helppoa.
 
UUSI Maa on ulottuvillasi … TÄSSÄ HETKESSÄ JUURI NYT. Sinä olet se, jonka täytyy haluta sitä enemmän, kuin sallit itsesi osallistua edelleen pelko-, puute- ja erillisyystodellisuuksiin.
 
Jokaisessa todellisuudessa on lukematon määrä tarkoituksia … Kun näet ne kaikki, ymmärrät. Siihen saakka asioiden tapahtuminen jatkuu avaamaan sydämiä, jotta jokainen voi yhdistyä ja tulla korkeammaksi itseksi.
 
Kaikki asiat tapahtuvat meidän VUOKSEMME … reaktiona MEIHIN … jotta ME voimme lopultakin taas nähdä.
 
Joka hetki … tämä hetki … kaikki samaa hetkeä … aikajanojen romahtaminen jatkuu tähän läsnä olevaan hetkeen … kunnes kaikki tiedostamattomuus on poissa … ja kaikki ovat palanneet korkeamman tietoisuuden elämään … taas.
 
Rakastan sinua … Valmistaudu … Emme ole nähneet vielä mitään … Kaikkea tulee enemmän, enemmän, enemmän … Kaikki UNELMAMME jatkavat kaiken sen siirtämistä pois, mikä ei ollut koskaan puhdasta sisältämme …
 
Voimistunutta materialisoitumista … Mitä kutsut, luot ja ankkuroit omaan fyysiseen todellisuuteesi tässä?

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< Prev