HomeViestejäVera Ingeborg21.11.2021 - Ulottuvuuksia ei voi sekoittaa - kunnes voi

21.11.2021 - Ulottuvuuksia ei voi sekoittaa - kunnes voi

ULOTTUVUUKSIA EI VOI SEKOITTAA – KUNNES VOI

Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)
21.11.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kaikki on paradoksi. Kaksinaisuudessa asiat ovat kuin öljy ja vesi. Ne eivät sekoitu, ne hylkivät aina toisiaan. Erityisesti fyysinen kehomme on ollut ankkuroituneena kaksinaisuuteen, polariteettiin pitkän, pitkän aikaa. Siihen saakka ei ole mitään tapaa olla ehdoton ehdollisessa ympäristössä.

Eikä sillä ole oikeasti mitään tekemistä ympäristön kanssa, koska ympäristö on aina heijastusta siitä, missä olemme itse olemistilassamme. Mielentila ja sydämentila muuttuvat melko nopeasti (sekin vie vuosia – mutta työskentelemme paljon pienemmässä tiheydessä kuin fyysisesti). Olemistila (tai solar plexuksen tila) vaatii paljon kauemmin uudistuakseen ja transformoituakseen. Kuolemme fyysisesti (artikkeli "Kuolemisen taito" 18.6.2020) vaiheittain – tavalla jossa emme käy oikeasti läpi fyysistä kuolemaa. Meidän täytyy tiedostaa, että DNA:mme kantaa KOKO ihmiskunnan KAIKKEA informaatiota (akaasiset tiedostot). Siitä syystä ympäristömme ilmentyy jatkuvasti "vääristyneellä", kaksinaisella tavalla, vaikka mielentila ja sydämentila saattavat olla jo paljon korkeampaa taajuutta (tai ei lainkaan taajuutta – nollapiste). Tästä syystä havaitsemme erillisyyttä/jakautuneisuutta fyysisessä muodossa.

Silloin kun ruumiillistumisprosessi todella alkaa, mentaali- ja tunnevapautukset näyttävät kuin "lastentarhalta". Tätä ei ole tarkoitettu epäkunnioittavalla tavalla. Fyysisyys menee vain hyvin paljon syvemmälle, ja voimme kuvata sitä vain "manaamiseksi". Kaikki ihmiskunnan demonit jotka olivat piilossa roska-DNA:ssamme, tulevat esiin vapautettavaksi. Aktivoimaan ja transformoimaan tuon roskan takaisin alkuperäiseen tarkoitukseensa: kyky elää keskinäisessä riippuvuudessa. Tämän fyysisen älykkyyden keskus on solar plexus. Se on hermostomme keskipiste, joka tulkitsee impulssit ja signaalit täysin eri tavalla. Emme kykene enää havaitsemaan mitään erillisenä itsestämme. Kaikki on perhettä, riippumatta siitä mikä sen mielentila, sydämentila tai olemistila on. Kaikki on ehdotonta, kun ehtoja voi olla vain erillisyydessä.

Tämä on hyvin erilaista, mitä luulimme ehdottomuuden (artikkeli "Ehdoton rakkaus" 24.6.2020) olevan – että meidän täytyy rakastaa jokaista, pelastaa jokainen, auttaa jokaista ja ratkaista se jokaiselle. Tai että odotamme muiden auttavan meitä, pelastavan meidät, rakastavan meitä tai ratkaisevan sen puolestamme. Ei. Tässä on kyse siitä, että antaa olla. Täydellisyyden näkemisestä kaikissa ulottuvuuksissa ja tilanteissa, nähden myös niiden tarkoituksen. Tietämisestä, että kaikki seuraa luonnollisia syklejä, joita emme voi nopeuttaa tai manipuloida. Tietämisestä, että voimme ryhtyä toimeen vain, silloin kun tunnemme selkeän impulssin. Impulssin kokokehointuitioltamme (ei pelosta, tarpeesta ratkaista, kontrolloida …)

Kun fyysinen keho on transformoitunut riittävästi, alamme hahmottaa maailman hyvin eri tavalla, kaksinaisuuden yläpuolella. Voimme tuntea ja kokea vain rakkautta elämää ja kaikkea siinä olevaa kohtaan. Nähden ja hyväksyen sen omana luomuksenamme. Ja "oma" merkitsee MEITÄ KAIKKIA kollektiivina, superorganismina joka kaksinaisuudessa kärsii muistinmenetyksestä.

Heräämis- ja ylösnousemusprosessin täytyy tapahtua aaltoina ja sykleinä. Asioiden universaalissa järjestyksessä. Niin kauan kun olemme fyysisessä olemassaolossa, olemme sidottuja fyysisiin evoluutio- ja involuutiolakeihin. Kun fyysinen kuolema tapahtuu, meidät otetaan pois näistä rajoistamme. Mutta emme pysty myöskään kanssaluomaan enää. Uusi toimintamalli on uusi fyysinen kokeilu. Kokea keskinäinen riippuvuus fyysisessä muodossa, päästä käsiksi koko älykkyyteemme sielun, mielen, sydämen ja fyysisen kehon harmonisella yhtymisellä. Mennä sitten harmoniseen konvergenssiin/yhtymiseen täysin harmonisten ruumiillistuneiden olentojen kanssa. Luonto ja universumi toimivat jo harmonisessa konvergenssissa. Ihmislaji on ainoa, jonka tarvitsee harmonisoitua noihin periaatteisiin. Ei toisinpäin.

Ja olemme hyvin matkalla siihen! Rakastan tarkkailla tätä prosessia ja kokea sen ollessani fyysisessä muodossa. Olemme KAIKKI enemmän kuin uskomattomia, ja jokainen on juuri siinä, missä on tarpeellista, ja palvelee KOKONAISUUTTA, evoluutiota ja involuutiota – tietoisena siitä tai ei. Involuutio ja evoluutio toimivat kumpikin meidän kauttamme. Involuutiota ovat nuo muistot tulevaisuudesta, joita saamme ja tunnemme, kun olemme sydämen ja mielen laajentuneessa tilassa. Evoluutiota tapahtuu, kun kehomme alkaa tulkita nuo signaalit oikein (toimimatta enää pelosta), aloittaa fyysisen transformaation uudeksi toisista riippuvaiseksi ihmiseksi ja valmistautuu ehdottomaan elämään ja kanssaluomiseen.

Niin kauan kuin harmoninen konvergenssi ei ole valmis sisällämme, emme voi sekoittaa ulottuvuuksia (artikkeli "Miltä tuntuu kokea eri ulottuvuuksia" 20.9.2017). Kunnes voimme.

Millaista aikaa onkaan olla elossa!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >