HomeViestejäVera Ingeborg24.4.2018 - Uudet horisontit - uuden maan luomuksia

24.4.2018 - Uudet horisontit - uuden maan luomuksia

UUDET HORISONTIT – UUDEN MAAN LUOMUKSIA

Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)
24.4.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme kaikki tunteet sen. Sylki on loppumassa. Ja uusi alku on täällä. Ja se on pelottavaa, koska meillä ei ole muuta kuin luottamus intuitioomme, ilman selvää tietämistä, minne se vie meidät.

Tämä on hyvin erityinen blogi minulle, koska se on viimeinen tällä "The Wake Up Experience" -sivustolla (= heräämiskokemus). Olen jonkin aikaa ollut kiireinen (ja kamppaillut) sen kanssa, mitä tulee seuraavaksi. Tunsin, että tämä on tulossa loppuunsa, koska olemme nyt hereillä. Parantumisen, valmentamisen ja sisäisen rauhan löytämisen jakso on ohi – ei ole mitään lisättävää, tiedämme kaiken, mitä meidän tarvitsee tietää, ja meidän kaikkien täytyy nyt siirtyä sanoista tekoihin. Harmonisoida sielu, mieli, sydän ja keho sekä ruumiillistaa ja elää uudet mallit. Näin muutamme askel askeleelta maailmaa.

Epäharmoniaa ei enää suvaita

Minun täytyi oppia itse, ettei enää suvaita epäharmoniaa ydinolemuksemme kanssa. Luulin, että voisin tehdä helpon siirtymän tästä sivustosta uusiin projekteihin, joita luon kumppanini Agustin ja muiden upeiden sielujen kanssa, joita on ympärillämme. Niinpä ajattelin, että olisi hyvä olla edelleen perustulo blogistani ja palveluistani, jotta selviytyisimme, kunnes uudet jutut elättäisivät meidät. Oivalsin vasta eilen, miten ehdollistunut olin tässä ajattelussa. Jotta saisin itselleni enemmän tilaa uusien asioiden tulemiselle, tarkoitukseni oli tehdä minua lähestyville ihmisille automaattivastaus, etten enää pysty vastaamaan yksittäisiin sähköposteihin. Tapahtuikin niin, että algoritmi teki massapostituksen – ei vain vastausta uusiin viesteihin, vaan kaikkiin viesteihin, joita on koskaan lähetetty sähköpostiosoitteeseeni. Siis jos sinäkin olet saanut tuon sähköpostin … anteeksi ja kiitos osallistumisesta kasvuuni.

Ensin olin järkyttynyt, turhautunut enkä ymmärtänyt, miksi tämän oli tapahduttava – kunnes tajusin. Ei ole siirtymävaihetta. Aktiivisen valmentamisen ja parantamisen aika on ohi. Piste. Nyt kyse on luomisesta ja uuden järjestelmän rakentamisesta yhdessä. Ei ole "vähän tätä ja vähän tuota", vaan koko fokus uuteen – ja uuteen perustaan. Ja tietysti mieleni vihasi ajatusta, että täytyy päästää irti kaikesta, mitä olin rakentanut tukemaan ihmisiä ja myös ansaitakseni elantoni. Se ei tehnyt minusta rikasta, mutta se oli tasapainossa. Se oli turva- ja mukavuusalueeni. Ja nyt hyppään taas kerran tuntemattomaan ilman mitään muuta, kuin yhteinen visio, arvomme, aikomuksemme, syvä luottamus ja suunnitelma.

Se on ainoa tapa, joka toimii – irtipäästäminen vanhasta tilan tekemiseksi uudelle. Ei koskaan toisinpäin. Vaivaton virtaus tulee valtavan luottamusmäärän myötä. Turvaverkot ovat ohi, lineaarisen menneisyyden juttu.

Rinnakkaiset vs. lineaariset kokemukset

Siitä kun meillä on kumppanini Agustin kanssa ollut suhde, on alkanut uusi sykli kanssaluomisessa ja kahden (melkein) kokonaisen osan harmoniassa. On hyvin jännittävää ja kuitenkin haastavaa luoda fraktaalin vakaa ja uusi ydin. Yhteydessämme olemme kumpikin oppineet ja oivaltaneet paljon siitä, miten fraktaalit ja koodit toimivat. Luonto toimii fraktaaliperiaatteella. Kyse ei ole lineaarisesta prosessista, vaan monista prosesseista rinnakkain. Ydinfraktaalissa (kuin ydinsolu) on tuon tietyn fraktaalin DNA, ja se leviää jakautumalla useampiin soluihin, joissa kaikissa on sama DNA. Jokainen solu käy läpi ja käynnistää uusia prosesseja. Ja kaikki tämä tapahtuu rinnakkain. Se ei ole lineaarinen prosessi, ja siksi sitä ei voi kontrolloida tavalla, johon ihmisen lineaarinen mieli on tottunut.

Vaikka kaikki solut ovat ydinfraktaalin haaroja, niillä on eri funktiot, aivan kuten fyysisessä kehossamme kaikilla soluilla ei ole sama funktio. Kuitenkin niissä kaikissa on koko kehon informaatio riippumatta siitä, onko kyse hiussolusta, vatsasolusta, silmäsolusta tai jalkasolusta. Jokaisella solulla on tärkeä yksilöllinen tehtävä, mutta se on riippuvainen kaikista muista soluista ja toimii ihmisolemuksen erityisen ydin-DNA:n (ydinolemuksen) mukaan. Silloin kun ydinfraktaali ei ole tasapainossa, koko järjestelmä joutuu epätasapanoon ja tulee epävakaaksi. Silloin meillä on ihmisenä kipua, sairastumme, tunnemme masennusta jne. Kun ydin palaa tasapainoon, koko järjestelmä on tasapainossa, koska se on yhdistynyt yhteisen DNA:n kautta.

Kun olemme ymmärtäneet tämä periaatteen, ymmärrämme myös, miten kanssaluomisesta tulee mahdollista vaivattomasti. Se perustuu aitoihin yhteisöperiaatteisiin. Ihmiset osallistuvat yhteisöön, koska he ovat sitoutuneet yhteiseen visioon ja yhteisiin arvoihin. Yhteisö on omavarainen organismi ja toimii vain, kun mukana ei ole jäsenten kätkettyjä egoagendoja. Ja ainoa tapa varmistaa, että yhteisö ja kanssaluominen toimii, on luoda ehdottoman puhdas ja selkeä ydinfraktaali. Olen kirjoittanut aiemmin energia-astioista, ja ne ovat äärimmäisen tärkeitä vakauden ja kestävien asioiden, projektien, suhteiden jne. luomisessa. Jos ydin ei ole täydessä tasapanossa, aitoudessa ja luottamuksessa, fraktaalin luomukset eivät ole vakaita ja ne hajoavat.

Heti kun ydinfraktaali alkaa tehdä myönnytyksiä, vision energeettisestä DNA:sta tulee epäselvä ja koko luomisesta alkaa tulla levotonta. Energiataajuus ja viesti ei ole enää selkeä eikä se ole synkronissa alkuperäisen DNA:n ja tarkoituksen kanssa. Olen nähnyt sitä tapahtuvan ihmisillä ja projekteissa (mukaan luettuna minä ja Agusti), että kun teemme ydinvisioomme ja arvoihimme (DNA:mme) myönnytyksiä selviytymisen (eli rahan) vuoksi, se hajoaa ja ilmennämme tuskallista epävakautta. Vain silloin kun säilytämme puhtaan ja selkeän DNA:n, mukaan luettuna puhdas ja selkeä aikomus fokuksen ja sitoutumisen kera, haluamamme tuki voi synkronisoitua projektiemme kanssa.

Ja tähän sisältyy äärimmäinen luottamus ilman tunnetta, että täytyy kontrolloida tilannetta tai pakottaa asioita tapahtumaan. Siihen sisältyy myös oleminen häiritsemättä itseämme muilla asioilla, jotka eivät ole harmoniassa DNA:mme kanssa. On haaste asettaa selvät rajat ja päästää irti kaikesta, mikä ei palvele ydinolemustamme ja tarkoitustamme tai mikä hämärtäisi alkuperäisen vision. Kuitenkin pystymme helposti sanomaan, onko se harmoniassa DNA:mme kanssa vai ei, koska yksinkertaisesti tunnemme, uuvuttaako se meitä vai antaa energiaa.

Jokainen huipulle kiipeäminen alkaa ensimmäisestä askeleesta

Taas kerran, kärsivällisyys on avain kaikissa uuden Maan luomuksissamme. Nopea eteenpäin liikkuminen merkitsee hidastamista. Hidastamista löytääksemme oman sisäisen tasapainomme ja keskuksemme. Se merkitsee tulemista myrskynsilmäksi, myrskyyn joutumisen sijasta. Yksilönä, parina tai ryhmänä. Silti ryhmästä voi tulla yhteisö ja aito tiimi vain silloin, kun yksilöt ovat tasapainossa ja omistavat omat kokemuksensa ja ottavat vastuun omasta energiastaan, omista tunteistaan ja ajatuksistaan, eivätkä projisoi niitä toisiin tuomitsemalla tai syyttämällä. Kun yksilöt joilla on yhteinen visio, yhteiset arvot ja aito sitoutuminen, ovat tasapainossa ja yhteydessä ensin itseensä, parista tai ryhmäyhteydestä tulee voimakas, inspiroiva, luova ja ilmentävä fraktaali.

Niinpä minun on aika päästää irti tästä luomuksesta nimeltään "The Wake Up Experience". Tämä ei merkitse, että nettisivut tai blogit tai video-tutoriaalit häviävät – ne pysyvät tietokantana kaikille niille, jotka etsivät informaatiota ja inspiraatiota heräämismatkallaan. Tulee uusi nettisivusto, uusia luomuksia ja uusia inspiraatioita. Kanssaluomuksia niiden hämmästyttävien ihmisten kanssa, joita Agusti ja minä kovasti rakastamme ja jotka ovat täysin harmoniassa DNA:mme kanssa, ja panostamme sen Maan luomiseen, josta olemme kaikki uneksineet hyvin kauan. Nyt on aika toteuttaa tämä unelma. Siirrymme siinä nyt sanoista tekoihin. Joka hetki luomme ja ilmennämme uusia osia tästä unelmasta.

Yksinkulkemisen aika on tullut loppuun minulla. Tästä eteenpäin kaikki on kanssaluomista. Ja voin vain tehdä taas kerran luottamushypyn tuntemattomaan, tuntien vain syvää luottamusta, että näin on oikein tehdä.

Kiitän teitä kaikkia paljon kaikesta tuestanne, rakkaudestanne, arvostuksestanne ja omasta halukkuudestanne siirtyä eteenpäin ja kasvaa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >