HomeViestejäDiane Canfield21.1.2020 - Energiapäivitys - aikajanamuutos käynnissä

21.1.2020 - Energiapäivitys - aikajanamuutos käynnissä

ENERGIAPÄIVITYS – AIKAJANAMUUTOS KÄYNNISSÄ
 
Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
21.1.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Aikajanamuutosenergia on voimistunut muutaman viime viikon. Olemme sen muutoksen eri tasolla, joka alkoi minulla viime lokakuussa, kun kerroin astumisesta uuteen todellisuuteen. Kerroin silloin, että minusta tuntui täysin uudelta ihmiseltä – niin monia asioita oli muuttunut minulla. Olemme edelleen tässä muutoksessa, ja toiset alkavat nyt tuntea samoin. (Olen hiljattain kuullut toisilta, että he alkavat kokea nyt tuota samaa muutosta.)
 
Älä ole yllättynyt, jos minun tapaani oivallat yhtenä päivänä, että makusi on muuttunut lukemattomilla tavoilla. Tämä on päivystä, jota tapahtuu kaikille ihmisille tällä planeetalla – tietävät he siitä tai eivät. Tämä on myös valokehon muodostumista, josta puhun myöhemmin tässä artikkelissa.
 
Minulla ei ole ollut taukoa, ja jatkan "uuden minun" parissa, jota on jännittävää synnyttää, kun olen edelleen tässä todellisuudessa, tässä kehossa tämän persoonallisuuden kera!
 
Tarkkaile tätä: alat panna merkille, että ihmiset näyttävät erilaisilta. Se voi olla joku, jonka tunnet, tai julkkis, mutta hän saattaa näyttää sinusta täysin erilaiselta kuin aiemmin. Tämä on osa Mandela-ilmiötä, jossa mikään ei ole niin, kuin ennen.
 
Olen puhunut tästä seuraavasta tapahtumasta muutaman kerran, kun sitä on tapahtunut. Näin tapahtuu, kun olemme aikajanamuutoksen keskellä. Aina kun aikajanamuutos tapahtuu, löydän rikkinäisen astian kaapistani. Joka kerta se on haljennut aivan keskeltä. Ensimmäisen kerran tämä tapahtui 2013, ja se jatkuu korkean energian ja aikajanamuutosten aikoina. Tämä on hyvin epätavallista, ja kaikkien muiden tavattomien, paranormaalien asioiden ohella, joita koen päivittäin, se lisätään niiden asioiden luetteloon, joita tapahtuu kokiessamme hyvin voimakkaita muutoksia.
 
Valokehon rakentuminen
 
Valokeho alkaa nyt saada muotoa monilla meistä. Geenikoodit on kytketty päälle valokehon rakennetta ja materialisoitumista varten kehon sisällä. Valokehoa rakennetaan sisältä ulospäin. Tämä merkitsee, että kun viritymme korkeampiin taajuuksiin vastaanottamalla latauksia ja päivityksiä ja integroimme ne tietoisuuteemme, valokeho aloittaa kehittymisprosessinsa. Mitä korkeamman taajuuden saavutamme, sitä enemmän valokeho rakentuu. Homman täytyy toimia tällä tavalla, koska valokeho on erityisesti kaikissa ulottuvuuksissa kulkemista varten.
 
Ajankohtaisia ylösnousemusoireita
 
Hullut unet
Hullut ja intensiiviset unet jatkuvat … Huomaan näkeväni joka yö unta kaikenlaisista tilanteista, joista en yleensä näe unta. Nämä unet ovat hyvin intensiivisiä ja dramaattisia. Ne voivat olla eriskummallisia ja vaihdella hyvin miellyttävästä suorastaan pelottavaan!
 
Kova nälkä
Muutaman viime päivän erityisesti olen ollut supernälkäinen, enkä saa syömisestä tarpeekseni. Kuten monet teistä tietävät, tämä on ylösnousemusoire, jonka toin esiin, kun minulla oli kuoleman lähikokemus 2013. Minulla oli tämä ja viisi muuta voimakasta oiretta, kun olin juuri täydellisen ylösnousemisen partaalla. Siitä lähtien olen raportoinut samasta asiasta monta kertaa, kun olemme olleet jossain tärkeässä muutosvaiheessa.  
 
Nukkumisvaikeudet
Unen katkeilemista ja kyvyttömyyttä saada unta, vaikka on kuolemanväsynyt, on ollut myös muutaman viime päivän. Tämä on superärsyttävää ja yksi vähemmän miellyttävistä ylösnousemusoireista.
 
Mitä on tulossa
 
Tulevaisuus on kirkas, kun hyvin monia paljastuksia tulee 3D-todellisuudesta. On ollut hyvin helppoa pitää salaisuuksia vuosikymmeniä ja vielä pidempään, sillä rahan ansaitseminen ja/tai pelko oli nielaissut monet kitaansa. Sen paljastuminen jatkuu, mikä tämä todellisuus on ollut kaiken aikaa.
 
Muutokset joita aletaan tehdä, kiihtyvät ihmisoikeusmuutoksina, joita tapahtuu ympäri maapalloa. Tähän sisältyvät myös eläinten oikeudet. Pidä silmällä näitä muutoksia, koska ne ovat merkkejä, että olemme astumassa täysin uuteen maailmaan. Lasten laittaminen etusijalle kaikilla alueilla, on merkki vielä edistyneempien askelten ottamisesta.
 
Älä pidä itseäsi vastuullisena – laita vastuu sinne, minne se kuuluu
 
Älä pidä itseäsi vastuullisena mistään tuhoisasta, mitä maailmassa on tapahtunut. On toteutettu vuosikymmeniä agendaa, josta monet olivat tietämättömiä. Kukaan meistä ei tehnyt näitä päätöksiä. On osa pimeyden agendaa saada ihmiset ajattelemaan, että he ovat syyllisiä, ja pakottaa heidät ottamaan vastuu, vaikka vaihtoehtoja rajoitettiin. Tämä on valtava muutos 3D-ehdollistumiseen ja -ohjelmointiin, ja jotkut pyörittävät henkisessä yhteisössä edelleen vanhoja 3D-ohjelmia.

Katso sen sijaan tulevaisuuteen ja siihen, miten asioita tuodaan nyt esiin, ja hyväksy muutokset, kun niitä tapahtuu. Näiden muutosten täytyy tapahtua, jotta uusi Maa muodostuu ja me asutamme sen.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >