HomeViestejäDiane Canfield17.9.2019 - Kosminen taajuusmuutos käynnissä

17.9.2019 - Kosminen taajuusmuutos käynnissä

KOSMINEN TAAJUUSMUUTOS KÄYNNISSÄ
 
Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
17.9.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kosminen muutos
 
Siunausta kaikki.
 
Kosminen taajuusmuutos on nyt käynnissä. Tämä on kehittynyt viime artikkelistani saakka 22.7., jolloin Youtube-videossani kerrottiin tapahtuvasta ulottuvuusmuutoksesta. Se löytyy Youtube-kanavaltani.
 
Muutaman viime päivän olen kokenut äärimmäistä autuutta. Tämä autuus on niin voimakasta, että olen ikään kuin siirtynyt toiseen ulottuvuuteen. Tämän tunteen lisäksi tuntuu erittäin kevyeltä kehossa. Tämä tulee parin viikon voimakkaiden latausten jälkeen. Jos olet vielä latausprosessissa, mene siitä läpi päästämällä irti kaikesta, mikä ei palvele sinua, ja sitten olet valmis hurmiollisiin tunteisiin, joita tulee sen jälkeen.
 
Kuten olen puhunut aiemmissa artikkeleissani, tätä käymme läpi ylösnousemusprosessissa. Viikkoja latauksia joiden läpi on vaikea päästä, ja sitten kun tämä pimeys on selvitetty ja siitä on päästetty irti, meidät palkitaan mahtavilla ja autuailla tunteilla monta päivää. Odotan aina innolla tuota irtipäästämistä, jotta voin sitten nauttia myöhemmin tulevista ihmeellisistä/kauniista tunteista.
 
Valokoodeja virtaa nyt sisään tämän kosmisen taajuusmuutoksen myötä lisäämään ihmiskunnan vauhtia. Monista asioista joita et oivaltanut aiemmin, tulee nyt selkeitä sinulle, ja saatat ihmetellä, miksi et oivaltanut sitä aiemmin, kun se tuntuu nyt kristallinkirkkaalta.
 
Korkeammat maailmat sisältävät informaatiota, joka on meille tuntematonta tässä kohtaa. Vasta kun saavutamme korkeammat tietoisuustilat, pystymme pääsemään käsiksi tähän informaatioon. Nämä valokoodit ovat erityisesti nostamassa tietoisuutemme korkeammille tasoille, mikä täytyy tehdä voidaksemme asua uudessa Maassa.
 
Monet teistä ehkä muistavat, kun kirjoitin muutama vuosi sitten artikkelin siitä, miten olin löytänyt rikkinäisen lautasen kaapistani, ja tätä tapahtuu vain ulottuvuutemme muuttuessa. Tämä ei ole vain mikä tahansa lautanen – se oli täysin ehjä kaapissa, ja kun menin hakemaan sen ja laitoin keittiön pöydälle, se halkesi kahtia. Tämä sama asia tapahtui jälleen noin viikko sitten ja taas tänään. Kuvittele stressiä kehollemme, kun käymme läpi näitä muutoksia, koska se voi halkaista lautasia ja kulhoja. Kyllä, ulottuvuusmuutokset tosiaan aiheuttavat kummallisia tapahtumia. Etsi näitä myös omasta elämästäsi.
 
Taajuusmuutokset voivat aiheuttaa myös äkillistä sairautta. Tulevat taajuudet voivat olla niin voimakkaita, että jos ihmisellä on jokin heikko kohta kehossa, ne voivat olla sille liikaa käsiteltäväksi. Kaikki parantumattomat traumat johtavat heikkouksiin kehossa. Tästä syystä on elintärkeää, että jokainen ihminen yrittää parantaa itseään, ja jos ei tiedä, mistä aloittaa, kannattaa etsiä joku parantaja.
 
Kuten puhuin Mandela-ilmiön tapahtumisesta kuluneina parina viikkona, monet saattavat huomata asioita, joita he eivät ole huomanneet aiemmin, tai että asiat tuntuvat muuttuneen. Nämä ovat kaikki merkkejä ulottuvuusmuutoksesta. Odota näkeväsi enemmän Mandela-ilmiötä muutamana seuraavana kuukautena.
 
Olet ehkä huomannut ajan lentävän viime aikoina. Aika on nopeutunut, ja jokainen päivä lentää ohi. Tätä tapahtuu, kun jatkamme siirtymistä ajattomuuteen tai nollapisteeseen.
 
Kehittynyt planeettojenvälinen valoneuvosto
 
Tärkeä viesti Kehittyneeltä planeettojenväliseltä valoneuvostolta tulee juuri, kun kirjoitan tätä, ja he haluavat kaikkien kiinnittävän huomiota tähän:
 
Älkää jumittuko negatiivisuuteen tänä aikana. Lähetämme teille valokoodeja laajentamaan tietoisuuttanne. Kun suuntaatte jotain negatiivista kohti, ette pysty näkemään, tuntemaan tai kuulemaan valokoodien virtaamista teille. Ihmiskunta on saavuttanut riittävän korkean tietoisuustason, että he voivat nyt pudottaa kaiken negatiivisuuden olemuksestaan tai tasoltaan. Fokusoitukaa nyt korkeampien valaistumistasojen saavuttamiseen ja auttakaa toisia myös saavuttamaan tämä tila. Tämä on se tila, jossa me olemme, ja tämä on juurrutettu valokoodeihin auttamaan maaplaneetan jokaista ihmistä hyppäämään uuteen Maahan.
 
[Kehittynyt planeettojenvälinen valoneuvosto on viiden muukalaisrodun ryhmä, jota olen tavannut henkilökohtaisesti viimeiset 20 vuotta.]
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >