HomeViestejäDiane Canfield21.8.2019 - Energiapäivitys - aidoksi itseksi tuleminen ja ylösnousemusenergiat

21.8.2019 - Energiapäivitys - aidoksi itseksi tuleminen ja ylösnousemusenergiat

ENERGIAPÄIVITYS – AIDOKSI ITSEKSI TULEMINEN JA YLÖSNOUSEMUSENERGIAT
 
Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
21.8.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Siunausta rakkaat.
 
Ajankohtaiset energiat
 
Elokuun alusta lähtien meillä on ollut kaksi viikkoa kovaa aurinkotuulta ilman monia geomagneettimyrskyjä. Tämä kova aurinkotuuli on tuonut paljon ylösnousemusoireita ja laajentumista.
 
Joitain oireita ovat olleet
* äärimmäinen väsymys
* lisääntynyt nälkä
* äärimmäisen epäselvät silmät.
 
Vaikka nämä ovat tasoittuneet ja vähentyneet muutaman viime päivän, lisääntynyttä nälkää on edelleen.
 
Leijonaportin energia yhdistettynä kovaan aurinkotuuleen on ollut melko hurjaa kyytiä. Tämä on yksi syy, miksi olen tehnyt Facebook-videoita artikkelien sijasta. Minulla ei rehellisesti sanottuna ole ollut energiaa istua alas ja kirjoittaa täysimittaista artikkelia.
 
Aidoksi itseksi tuleminen
 
Energia jota on tullut, on ohjattu tietoisuutemme laajentamiseen, tavoitteena "aidoksi itseksi tuleminen". Tämä merkitsee, että meidän täytyy alkaa päästää irti siitä, mikä ei enää palvele, voidaksemme antaa aidon itsemme tulla läpi. Aitousmalli kantaa meidät ylösnousemusprosessin läpi.
 
Mitä merkitsee tulla aidoksi itseksi? Se merkitsee irtipäästämistä kaikesta, mitä et ole sielutietoisuustasolta. Kun työskentelen asiakkaiden kanssa, pyydän heitä kuvittelemaan itsensä pienenä, alle 6-vuotiaana lapsena, ennen kuin ohjelmointi tai ehdollistuminen tuli heidän elämäänsä.
 
Alle 6-vuotiaana olemme aidoimmillaan. Tiedämme, mistä pidämme ja mistä emme. Tiedämme, miltä meistä tuntuu, ja olemme kosketuksissa näihin tunteisiin jatkuvasti päivän aikana. Elämme täysin nyt-hetkessä ja olemme olemassa ollaksemme onnellinen ja pitääksemme hauskaa.
 
Vinkki. Kun meditoit, kuvittele itsesi alle 6-vuotiaaksi. Yhdisty aitoon itseesi ja siihen, miltä sinusta tuntui. Muista oma energiasi ja miltä se silloin tuntui. Kun tunnet tämän, voit yhdistyä siihen ja tulla yhdeksi sen kanssa.
 
Tässä iässä koululaitos ei ole vielä ohjelmoinut ja ehdollistanut meitä. Emme ole vielä antaneet korkeinta auktoriteettiamme toisille – antaneet mielemme ja kehomme kontrollia toisilla, jotka väittävät, että heillä on määräysvalta meihin. Todellisuudessa ei ole mitään korkeampaa auktoriteettia, kuin sinä ja tunteesi. Sielusi tarkoitus on korkein auktoriteetti, jonka voit saada.
 
Aidon korkeamman itsesi täytyy tulla esiin ylösnousemusprosessin myötä, jotta voit päästä käsiksi sielusi tarkoitukseen. Nämä kaksi on sidottu toisiinsa. Sielusi tarkoitus on syy, miksi olet täällä ja mitä sinun on määrä saavuttaa olemalla tässä todellisuudessa.
 
Kuluneiden viikkojen aikana on tapahtunut massiivista kerrosten riisumista aidon itsen saavuttamiseksi. Kun ajattelee kaikkia riisuttuja kerroksia, vielä lisää tulee esiin näyttämään, ettet ole vielä valmis. Meidän täytyy toivottaa tervetulleeksi koko prosessi, kun siirrymme korkeampaan tietoisuuteen. Vastustamattomuus johtaa nopeampaan yhdistymiseen korkeampiin maailmoihin.
 
Tasapainon saaminen takaisin
 
Tasapainon saavuttaminen on yksi tärkeimmistä henkisistä harjoituksista tässä prosessissa. Meidän täytyy tasapainottaa elämämme niin, ettei se kallistu liikaa mihinkään suuntaan. On tärkeää tehdä työtä, mutta aivan yhtä tärkeää pitää hauskaa. Myös henkisten harjoitusten liikatekeminen voi johtaa tasapainottomaan elämään. Energioiden ollessa korkeita, kuten ne ovat olleet, tasapainon saaminen elämään on vielä tärkeämpää.
 
Aikapoikkeamia
 
Aikapoikkeamat jatkuvat, kun energia sinkoaa meitä korkeampiin tietoisuustiloihin. Saatat ajatella, että jokin tapahtui edellispäivänä, kun se tapahtui todellisuudessa viikko sitten. Saatat sekoittaa uni- ja meditaatioviestit reaalielämään. Kun kaikki aika yhdistyy, monet voivat hämmentyä, jos he eivät tiedä, mitä todellisuudessa tapahtuu.
 
Ajan taipuminen
 
Kun kuulet asioista, sinusta saattaa tuntua, että ne ovat tapahtuneet jo aiemmin. Tämä johtuu siitä, että aika taipuu itseensä. Tietoisuudessamme ne ovat tapahtuneet aiemmin, koska olemme menossa ajattomuuden aikaan. Älä huoli! Et ole tulossa hulluksi! Monet kokevat pian tätä kaikkea ja enemmän.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >