HomeViestejäDiane Canfield11.6.2019 - Energiapäivitys - ylösnousemusoireiden jatkuvaa virtaa

11.6.2019 - Energiapäivitys - ylösnousemusoireiden jatkuvaa virtaa

ENERGIAPÄIVITYS – YLÖSNOUSEMUSOIREIDEN JATKUVAA VIRTAA
 
Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
11.6.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Siunausta rakkaat.
 
Olemme tällä hetkellä keskellä jatkuvien ylösnousemusoireiden virtaa. Tästä olen puhunut yhdessä artikkelissani hiljattain – että oirevirta jatkuisi pian eikä hellittäisi, tai jos hellittäisi, on muutama autuas päivä ja sitten palaamme taas takaisin oireisiin.
 
Muutamana viime päivänä olet ehkä tuntenut mm. näitä oireita:
* äärimmäistä väsymystä
* kiukkua tai lyhytpinnaisuutta toisten kanssa ilman syytä (tätä voi olla sinulla tai olet sen kohteena)
* aika on taas hidastunut – päivät tuntuvat laahaavan enemmän kuin koskaan (kyllä, aika tosiaan nopeutuu ja hidastuu nyt, ei vain tunnu siltä)
* päänsärkyä
* selkäkipua joka saattaa tulla ja mennä (omani ilmestyi noin kaksi kuukautta sitten ja loppuu aina välillä muutamaksi päiväksi)
* epäselvät silmät
 
Jos sinulla on ylösnousemusoireita, tämä merkitsee, että olet nousemasta olemassaolo- tai tietoisuustasolta toiselle. Koko kehoasi uudelleenkalibroidaan valokehoksi, joka pystyy kulkemaan muihin ulottuvuuksiin. Tämä on hyvä asia! Useammilla ja useammilla on näitä oireita, ja kun käännekohta on saavutettu, olemme saapuneet perille!
 
Vaikka ylösnousemusoireita on monta kertaa vaikea käsitellä, parasta on olla vastustamatta niitä. Tässä on muutama vinkki aloittelijoille ja muistinvirkistys ei-niinkään-aloittelijoille:
 
* Tunne ne, ja tee mitä sinun täytyy, päästäksesi niistä läpi.
* Maadoitu maahan mahdollisimman paljon (jos et tiedä oikeaa tekniikkaa maadoittumiseen, etsi YouTube-kanavaltani video nimeltään "Grounding For Ascension").
* Älä vastusta niitä.
* Kiinnitä huomioita siihen, miltä sinusta tuntuu, kun ne ilmestyvät ja kun ne loppuvat.
* Luo paljon vettä ja muita nesteitä.
 
Te joilla on vaikeaa oireiden kanssa, miettikää elämäntyylimuutosten tekemistä. Jos olet 3D-työpaikassa, voi olla vaikeaa käsitellä niitä ja työtä samanaikaisesti.
 
Ole luova ja elä uudella tavalla, jolla et ole koskaan ennen elänyt. Ota riski, ja anna universumin johdattaa sinua, muodostaen samalla yhteyden universumiin, jotta suurempi voima ulkopuolellasi opastaa sinua.
 
Olen elänyt korkeamman voiman kautta vuosikymmeniä, ja kun on yhdistynyt, ei koskaan ohjata pois polulta. Se on mitä uskomattomin tapa elää. Täytyy ottaa riski, tehdä asioita, joita ei koskaan uskonut tekevänsä, ja kohdata pelkonsa, mutta tämä on joka tapauksessa osa ylösnousemusprosessia! Kun elämäsi pyörii ylösnousemuksen ympärillä, se muuttuu täysin uudelle olemassaolotasolle! Pane se toimimaan hyväksesi, eikä toisinpäin. Muista, että se on hyvä asia, joka tapahtuu koko ihmiskunnalle! Elämme erityisaikaa!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >