HomeViestejäDiane Canfield12.5.2019 - Sielunsa kutsun kuunteleminen ylösnousemuksessa

12.5.2019 - Sielunsa kutsun kuunteleminen ylösnousemuksessa

SIELUNSA KUTSUN KUUNTELEMINEN YLÖSNOUSEMUKSESSA
 
Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
12.5.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kun puhutaan valaistumiseen vaadittavasta kehitysprosessista, on erittäin suuri mahdollisuus, että saatat käydä läpi henkisen hätätilan tämän tapahtumiseksi. Miksi näin on?
 
Kun olemme eläneet 3D-maailmassa riittävän kauan, sielu alkaa haluta aidompaa kokemusta. Sielu tietää, miksi se inkarnoitui tähän elämään, ja se haluaa pysyä niissä sopimuksissa, joita tehtiin ennen inkarnoitumista tähän todellisuuteen.
 
Älä sekoita sielua mieleen – nämä ovat kaksi täysin eri asiaa. Sielu on ihmisen perusolemus, mieltä käytetään kulkemiseen tässä todellisuudessa. Tilanne ei ole sama joka todellisuudessa. Monta kertaa sielu on ohjaava voima.
 
Sielu lähettää kutsujaan monta kertaa tyytymättömyytenä nykytilanteeseen ja vallitsevaan tilaan. Tämä yllyttää meitä katsomaan tarkemmin elämäämme ja sitä, miksi olemme täällä. Tämä voi vaihdella lievästä täydelliseen henkiseen hätätilaan.
 
Kun tämä henkinen kriisi tapahtuu, haluamme katsoa tarkemmin itseämme ja elämäämme. Saatamme huomata, ettei kaikki ole niin, kuin luulimme. Saatamme sitten alkaa oivaltaa, etteivät asiat ole, miltä ne ovat aina näyttäneet. Tässä todellisuudessa on syvempi kerros, kuin oivalsimme. Meitä opastetaan menemään syvemmälle ja ottamaan selvää, mikä tämä todellisuus on.
 
Tämä voi singota olennon täydellisen henkiseen kriisiin, jossa hän jättää entisen elämänsä ja aloittaa täysin uuden. Se voi olla hyvin intensiivistä ja äärimmäistä – se voi olla yksi intensiivisimmistä jaksoista, jonka henkilö käy läpi tässä elämässä. Se voi tuntua tapahtuessaan maailmanlopulta, mutta oikeasti se on vain alku täysin uudelle maailmalle, täysin uudelle todellisuudelle, johon ollaan astumassa.
 
Hän voi lopettaa jonkin suhteen, hän voi muuttaa toiseen osaan maata, hän voi irtisanoutua työstään näennäisesti aivan yllättäen. Hänen käyttäytymisensä voi näyttää hyvin arvaamattomalta niistä, jotka eivät näe ja ymmärrä, mitä tapahtuu. Hän voi näyttää muuttuneen toiseksi henkilöksi, jota kukaan ei ymmärrä.
 
Henkilöstä joka kokee tätä, voi tuntua, ettei hän ymmärrä itseään eikä tiedä, mitä tapahtuu. Hän tietää, että hänen täytyy muuttaa asioita, mutta hän ei ehkä ymmärrä sitä syvyyttä, millä tuon muutoksen täytyy tapahtua.  
 
Hänen koko elämänsä muuttuu, kun tämä henkinen hätätila syntyy, koska tässä kohtaa SIELUN täytyy olla lopultakin OHJAKSISSA. Sielu on antanut matkan varrella monta vinkkiä, joita ei huomattu tai noudatettu, ja se päättää viimeinkin ottaa ohjakset saadakseen tuon henkilön sielutarkoituksensa polulle.
 
Elämän jota henkilö eli, täytyy kuolla, jotta hän voi aloittaa uuden elämän. 3D-elämän täytyy kuolla, jotta hän voi löytää henkisen elämän, joka sopii yhteen hänen sielutarkoituksensa kanssa.
 
OLEMME KAIKKI TÄÄLLÄ ELÄMÄSSÄ HENKISTÄ ELÄMÄÄ. MAAN PÄÄLLÄ EI OLE AINUTTAKAAN OLENTOA, JOKA EI OLE TÄÄLLÄ SIITÄ SYYSTÄ.
 
Vaikka monet käyvät tämän läpi elämässään, erityisesti ne jotka ovat jo henkisessä yhteisössä, kaikki eivät tee sitä, koska kaikki eivät ole samalla evoluutiotasolla. Kaikki eivät kuuntele sielua. Jotkut kuuntelevat vain mieltään.
 
Valinta joka tehdään, voi riippua monista entisistä elämistä ja siitä, mitä saavutettiin niiden aikana. Jotkut voivat elää koko elämänsä ottamatta onkeensa sielunsa kutsua. Tästä syystä monet addiktoituvat alkoholiin, huumeisiin jne. Tuo kutsu on olemassa, mutta he eivät halua kuunnella sitä. He pelkäävät liikaa niiden muutosten tekemistä, joita he tietävät tarvittavan. Niinpä he turruttavat itsensä sielunsa kutsulle. He saattavat olla tuuliajolla, elämättä koskaan sitä elämää, jota oli tarkoitus elää.
 
Ei ole helppoa kuunnella sielunsa kutsua, koska se muuttaa koko elämämme täysin. Voidaan menettää perheenjäseniä, ystäviä, työpaikkoja ja asunto. Tämä prosessi voi kestää vuosia, mutta se mitä saavutetaan, on korvaamatonta, jos kuunnellaan sielun kutsua.
 
Ylösnousemusprosessissa tätä tapahtuu useammin ja useammin, koska universumi TYÖNTÄÄ kaikkia elämään sitä kehittynyttä henkistä elämää, jota meidän oli tarkoitus elää. Meidän ei ole tarkoitus jäädä 3D-elämäntapaan, joka pyörii epäaitouden ja kehittymättömän olemistavan ympärillä.
 
Olemme täällä kokemassa enemmän. Sielu tietää, miksi se on täällä ja mitä se on täällä tekemässä. Meidän täytyy vain kuunnella, kiinnittää huomiota ja sitten ryhtyä opastettuun ja inspiroituun toimeen. Vastakohtana sille joka ei ota onkeensa sielun kutsua, saatat saada henkisiä lahjoja. Näitä voidaan kehittää ja hioa haluamassamme määrin.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >