Päivän uffo

Huvinsa uffollakin
HomeViestejäDiane Canfield15.4.2019 - Nopeutuneet energiat tuovat ennenäkyjä, muiden ulottuvuuksien olentoja ja ylösnousseita mestareita

15.4.2019 - Nopeutuneet energiat tuovat ennenäkyjä, muiden ulottuvuuksien olentoja ja ylösnousseita mestareita

NOPEUTUNEET ENERGIAT TUOVAT ENNENÄKYJÄ, MUIDEN ULOTTUVUUKSIEN OLENTOJA JA YLÖSNOUSSEITA MESTAREITA
 
Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
15.4.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Siunausta rakas heimo.
 
Rakastan sitä, kun saan ennenäkyjä, jotka toteutuvat muutamassa tunnissa, ja olentoja ilmestyy muista ulottuvuuksista. Tämä pelastaa aina päiväni. Tällä viikolla minulla on ollut monia psyykkisiä kokemuksia, jotka päätin jakaa yleisöni kanssa, jotta toiset voivat nähdä, mitä ihmisten on mahdollista kokea.
 
Ennenäky
 
Minulle näytettiin kuva pojasta, joka itki ja halusi mennä kotiin. Tämä poika oli jumissa jossain, missä ei ollut ruokaa, eikä hänellä ollut rahaa. Se oli jossain ulkona. Tämä näky yli erittäin voimakas ja vaikuttava minulle, koska tällaisissa näyissä joita tulee ja jotka ovat tärkeitä, on voimakas tunnekomponentti. Tunsin, mitä tuo poika tunsi, ja olin uskomattoman surullinen hänen puolestaan. En halunnut hänen kärsivän, ja tuntui kamalalta, että hän oli tuossa tilanteessa, erityisesti ilman ruokaa. Hänen pääfokuksensa oli, että hänellä oli nälkä eikä ollut rahaa ostaa ruokaa.
 
Kun tuo näky tapahtui, tyttäreni oli saman päivän aamuna viemässä poikansa erityistapahtumaan airboat-yrityksessä. Lapsenlapseni olivat saaneet erityiskutsun olla airboat-yrityksen koulutusmainoksessa, mikä tuntui hauskalta seikkailulta heille kummallekin. He olivat innoissaan, että voivat osallistua.
 
Näyn jälkeen laitoin viestin tyttärelleni ja kerroin, että olin nähnyt pojan jumissa ilman ruokaa ja halusin muistuttaa häntä hankkimaan ruokaa lapsille ennen lähtemistä mainospaikalle. En tiennyt, miten pitkään he olisivat siellä tai mikä ruokatilanne olisi. Tyttäreni ystävä ja tämän pojat oli myös kutsuttu, ja hän tapasi heidät paikan päällä. Tyttäreni pysähtyi ostamaan ruokaa, koska hän kuunteli, mitä olin kertonut nähneeni.
 
Koko päivän ajattelin tätä näkyä, koska ne merkitsevät aina jotain ja ovat oleellisia minulle. Pidän tätä hyvin tärkeänä, koska tiedän, että minun täytyy kiinnittää huomiota. Kun he pääsivät kotiin myöhemmin samana päivänä, kysyin, mitä oli tapahtunut. Halusin tietää, oliko toiselle lapsenlapselleni tai jollekin muulle tapahtunut jotain samanlaista kuin näyssäni.
 
Tyttäreni kertoi, ettei kummallekaan hänen pojistaan ollut tapahtunut tätä näkyä (muista, että hän pysähtyi ostamaan ruokaa), mutta hänen ystävänsä pojalle oli tapahtunut täsmälleen tämä romahdus airboat-ajelulla. Poika oli periaatteessa niin tolaltaan, että hän ei halunnut jäädä sinne ja oli hysteerinen. Hän ei ollut syönyt ennen sinne menemistä, eikä siellä ollut ruokaa ja pojalla oli kamala nälkä. Muista, ettei tyttäreni kertonut ystävälleen näystäni. Olen varma, että tyttäreni muistuttaa hänelle tästä tapahtumasta, eikä sitä tapahdu uudestaan tulevaisuudessa.
 
Tämän ja kaikkien näkyjeni merkitys on, että kun meillä on yhteys korkeampiin maailmoihin ja Lähde-energiaan, kaikki asiat ovat mahdollisia ja meille voidaan antaa informaatiota tapahtumista, ennen kuin ne tapahtuvat, kuten tässä tapauksessa. Tällä on kauaskantoisia ja tärkeitä seuraamuksia koko elämälle ja sille, miten näemme sen. En voi painottaa tarpeeksi, miten tärkeitä ja todellisia kokemukset ovat tämän ulottuvuuden ulkopuolella. Näin meistä tulee moniulotteinen valo-olento. Näin ylösnousemusprosessi tapahtuu – kehittämällä meitä siihen pisteeseen, että voimme kokea tällaisia asioita.
 
Olento toisesta ulottuvuudesta
 
Katselin televisiosta luonto-ohjelmaa hiljattain löydetystä tytön ruumiista, joka oli pronssikaudelta. Tämä tyttö oli 16-vuotias, ja hän oli mennyt Saksan poikki Tanskaan, ja yli kolme kertaa tiheän pensaikon läpi matkallaan. Hänen ruumiinsa oli löydetty erään maanviljelijän mailta haudattuna kumpareeseen. Hänen hautaustapansa merkitsi kuninkaallisuutta, samoin löydetyt hautatavarat ja arkun tila.
 
Kun katselin tätä ohjelmaa, näin television sivulle ilmestyvän valkoisen, sumean ja eloisan objektin. Se ilmestyi television taakse sivulle. Se tuntui heiluttavan ja yrittävän saada huomioni. Katsoin sitä muutaman kerran yrittäen tulkita, mikä se oli. Se kesti vain muutaman minuutin, ja sitten se oli poissa. Voisiko tämä olla sen tytön henki, josta katselin ohjelmaa? Kyllä, se on mahdollista.
 
Näin homma toimii, kun ollaan yhteydessä useampaan ulottuvuuteen samanaikaisesti. Voi nähdä sen ihmisen hengen, josta katselee ohjelmaa. Tästä syystä on tärkeää aina kiinnittää paikasta riippumatta huomiota siihen, mitä näkee, ja olla suhtautumatta varauksella siihen, että universumi puhuu sinulle aina – kiinnitit huomiota tai et. Ajattele sitä interaktiivisena pelinä, jossa universumi antaa sinulle vinkkejä kehittämään sinua ja katsoo, havaitsetko ne vai et.
 
Kirkkaita valkoisia valoja leijailee toisten ympärillä
 
Näin mieheni seisomassa huoneen ovella ja kirkas valo tanssi hänen päänsä ympärillä. Tuijotin sitä jonkin aikaa, kun puhuimme. Tätä tapahtuu hyvin usein minulle, ja se on voimistunut viime aikoina.
 
Mitä nämä kirkkaat valot ovat? Ne ovat oppaita ja ylösnousseita mestareita, jotka pystyn näkemään. Niitä ilmestyy, koska jotkut meistä näkevät muihin ulottuvuuksiin, mitä jossain oikeasti on, mutta useimmat eivät näe. Jos koet saman asian, tämä on merkki, että pystyt näkemään muihin ulottuvuuksiin. Jos koet tätä, voit kehittää tämän kokemuksen joksikin enemmäksi ja suuremmaksi tekemällä kovasti työtä itsesi kehittämiseksi.
 
Kaikkia näitä kokemuksia voi tapahtua, kun kolmas silmäsi on auki. Miten avaat sen? Se on monimutkainen prosessi. Ensimmäisenä askeleena voit etsiä totuutta joka asiassa, jolle annat tietoisuutesi. Älä päästä sisään muuta kuin totuus ja sivuuta kaikki muu.
 
Pysy kuulolla saadaksesi lisää jännittäviä psyykkisiä päivityksiä :)
 
Palveluksessa ja rakkaudessa,
Diane
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >