HomeViestejäDiane Canfield9.4.2016 - Huhtikuun psyykkinen energiapäivitys

9.4.2016 - Huhtikuun psyykkinen energiapäivitys

HUHTIKUUN PSYYKKINEN ENERGIAPÄIVITYS
 
Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)
9.4.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kauniit valo-olennot,
 
Maaliskuun energialataukset ovat olleet pakahduttavia monille eikä huhtikuu tuo helpotusta siihen jatkuvaan energiaristituleen, jota tulee planeetalle ja meille valo-olennoille, jotka transformoidumme joka päivä valokeho-olennoiksi.
 
Intensiivistä energiaa, jota olemme käsitelleet:
 
- intensiiviset unet
- viha
- nukkumisongelmat – liian vähän tai liian paljon
- korvien lisääntyvä soiminen
- kieli- ja muistivaikeudet
- ei tunnetta kehosta
- päänsärky
- voimakas kehon kuumuus
- kehon värähtelyt
- ahdistus
- kova jano
- ruokahalumuutokset
 
Monet näistä jutuista ovat hormonaalisia muutoksia umpieritysjärjestelmässä. Transformoituaksemme valokeho-olennoksi meidän täytyy muuttaa ensin hormonaalinen rakenteemme. Tämä voi aiheuttaa myriadeja vaivoja, mm. voimakasta kehon kuumuutta, kun molekyylimme kuumenevat transformoituakseen. Muista, että käsittelemme voimakkaita energiatulvia, kun ne kulkevat läpi ja transformoivat ihmiskehoamme 5D-valokehoksi, jota tarvitaan matkustamiseksi moniulotteisiin maailmoihin.
 
Monet voivat vaihdella liiallisen energian ja valtavan väsymyksen välillä. Tämä johtuu taas muutoksista valokehorakenteessa. Ota aikaa ja lepää, kun voit – on tärkeää tehdä nyt ylösnousemuksesta prioriteetti, jos pystyy.
 
Lisääntynyt korvien soiminen johtuu Maata ympäröivän magneettikilven heikkenemisestä, mistä olen puhunut aiemmissa artikkeleissani. Magneettikilven heikkeneminen johtaa lintu- ja kalakuolemiin, kun Maasuojan väheneminen jatkuu. Tämä jatkuu ja käy läpi syklin aina, kun uusi taso saavutetaan.
 
Maan luonnollista taajuutta kutsutaan Schumannin resonanssiksi, joka on yhteydessä ihmisaivojen luonnollisen taajuuden kanssa. Yhteys tapahtuu alfa- ja theta-tasolla (luova ja meditatiivinen tietoisuus). Schumannin resonanssiin voi vaikuttaa Maan magneettikentän heikkeneminen, jota on tapahtunut viimeiset 2000 vuotta. Tämän kilven heikkeneminen voi johtaa magneettinapojen kääntymiseen, joka tapahtui noin 788000 vuotta sitten. Ihmisaivot on sidottu magneettitaajuuksiin, aivan kuten linnut ja kalat käyttävät magnetismia suunnistamiseen. Näin ollen kuluneiden viiden vuoden lintu- ja kalakuolemia, kun kilven heikkeneminen on jatkunut. Tampan lentokentän uudelleenjärjestely muutama vuosi sitten oli hyvä merkki tapahtuvista muutoksista.
 
Monet asiat joita koemme siirtymän aikana, liittyvät suoraan magneettikentän heikkenemiseen ja ylösnousemusprosessiin, jotka yhdistyvät auringon ja keskusauringon kautta. Auringot lähettävät meille valokoodeja jatkamaan molekyylirakenteemme transformoitumista ja uudistumista. Kaikki on yhteydessä tämän prosessin kautta, kun jatkamme matkaamme valokehoksi.
 
2016 jatkuu korkean energian vuotena, joka on täynnä päivitettyä energiaa, päivitettyjä latauksia ja aaltoja. Astumme nyt vaiheeseen, jossa lataukset kestävät pidempään, ovat intensiivisempiä ja saavat ominaisuuksia, joita emme ole nähneet aiemmin. Sitä jatkuu tämän vuoden ja sen kohokohtia ovat päiväntasaukset, päivänseisaukset ja täysikuut. Ne ovat kaikki korkeita portaaleja tietoisuusaktivointien tapahtumiseksi.
 
Kun olemme nyt astuneet korkean energian uuteen pyörteeseen, jota nyt integroimme, nämä energiat saattavat saada tuntemaan, että on epätasapainossa ja tullut täysin hulluksi. Niin intensiivisiä nämä päivitykset ovat olleet. Saattaa olla manian ja masennuksen tunteita, niin kuin kaksisuuntaisessa mielialahäiriössä, kun taajuutemme sopeutuvat uuteen valoon, joka transformoi meitä.
 
Kun energialataukset on tavallisesti hajaantuneet, meillä on välissä aikaa rentoutua ja päästä takaisin tasapainoon. Joskus kuitenkaan näin ei ole, kuten maaliskuussa. Meihin iski joko geomagneettisia myrskyjä tai energiapäivityksiä muutaman päivän välein (ei auringonpurkauksia). Tätä tapahtuu myös tulevaisuudessa – enemmän energiapäivityksiä lähempänä toisiaan ja meidät heitetään integrointiin vielä nopeammin.
 
Asiat nopeutuvat, myös aika, joten ylösnousemusprosessi pysyttelee tämän mukana ja siirtää meitä vielä nopeammin tavoitteeseemme: saada loppuun ylösnousemus valokehotilaan. Tätä täydellisen moniulotteisuuden tilaa voimme odottaa innolla.
 
Tarkkailtavia asioita mentäessä eteenpäin tänä vuonna:
 
- maamuutokset
- pimeys vs. valo –teemat (äärimmäisempiä)
- vaaleja edeltävä aika (tämä on kriittinen jakso energiamielessä)
- edistyminen siirtymisessä ihmis- ja eläinoikeuksia kohti
 
Asioita joihin keskittyä itsessään:
 
- kehitä psyykkisiä kykyjä ja 5D-kykyjä
- laajenna tietoisuutta
- kohtaa pelko
- siirry onnellisuuteen ja iloon
 
Nämä ovat hyviä tavoitteita työstettäväksi ylösnousemusprosessissa, kun meistä tulee moniulotteisia luojia. Luojina meillä on vastuu johtaa polkua toisille, jotka seuraavat. Kaikki voivat liittyä mukaan – joillakin se vie enemmän aikaa.
 
Rakastan teitä kaikkia! Palvelussa ja rakkaudessa,
 
Diane Canfield
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >