HomeViestejäMatt Kahn24.9.2024 - Viesti universumilta

24.9.2024 - Viesti universumilta

VIESTI UNIVERSUMILTA

Kirjoittanut Matt Kahn (mattkahn.org
24.9.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei rakkaat,

sallikaa yksinäisyyden tai minkä tahansa vaikean tunteen olla ystävä. Olkoon se tervetullut sydämeenne yhtä kunnioitettuna kuin tunteet, joista pidätte enemmän.

Joka kerta kun yksinäisyyden tai minkä tahansa vaikean tunteen tuska herää, kiitettäköön sitä uskoutumisesta teille niistä epäilyksistä, peloista ja katumuksista, joita se ei ole kehdannut jakaa.

Uskalla pitää sitä sylissäsi. Pyri olemaan sen turvallisessa tilassa, silloinkin kun se tuntuu taakalta.

Hengitä sen kanssa.

Pyydä saada tietää se matka, joka sen loi.

Uskalla olla sen uskollinen kuuntelija ja kumppani. Anna sille lupa olla arvostettu osa elämääsi, riippumatta siitä miten paljon haluat erilaisia tunteita tai olosuhteita elämääsi.

Näin tehdessäsi sillä suojaovella joka on vartioinut sydäntäsi, on lupa avautua, antaen jokaiselle tuskalliselle tunteelle tilaisuuden kehittyä korkeimmaksi valotaajuudekseen.

Auttakoon nämä sanat sinua muistamaan, miten kaikki osat ovat tässä ollakseen tervetulleita, juuri sellaisina kuin ne ovat, jäljelle jääden vain rakkautta – riippumatta siitä, miten odottamattomia tunnevieraita tulee ja menee. Tämä on tunnevapauden ydin.

Riippumatta siitä, miten elämä voi aaltoilla, muista aina, että sinua rakastetaan – juuri sellaisena kuin olet.

Eläkää kirkkaasti,

Matt

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >