HomeViestejäMatt Kahn11.6.2024 - Odotatko merkkiä?

11.6.2024 - Odotatko merkkiä?

ODOTATKO MERKKIÄ?

Kirjoittanut Matt Kahn (mattkahn.org
11.6.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei rakkaat,

yksi suurimmista väärinkäsityksistä henkilökohtaisessa kasvussa on odottaa merkkejä tai erityistä tunnetta kehoon, ennen kuin tekee inspiroituja valintoja.

Vaikuttaa siihen sitten ajatus, ettei matkoja tehdä tai sopimuksia allekirjoiteta Merkuriuksen perääntyessä, tai pelkästään pelko, etteivät asiat toimi ilman oikeaa energia-aaltoa kuljettamassa eteenpäin, tällaiset esimerkit korostavat viipyilevää taikauskoa, joka voi pitää sinut eksyneenä henkiseen egoon, sen sijaan että uskaltaudut menemään sen yli.

Todellisuudessa jokainen, jolla on käsittelemätöntä tuskaa tai tunnetiheyttä, ilmentää vääjäämättä olosuhteita, jotka auttavat häntä kohtaamaan ja tuntemaan sen, mitä ei ole vielä täysin käsitelty.

Jos olet tavanomaisessa egorakenteessa, luultavasti uskot, että se johtuu huonosta tuurista tai elämän olemisesta jotenkin sinua vastaan. Kun tavanomaisesta egosta tulee henkinen ego, uhritietoisuus ottaa samassa määrin henkisiä syitä sille, että asiat ovat niin, kuin ovat.

Sen sijaan, että uskoo elämän haluavan vahingoittaa, henkinen ego syyttää huonoa karmaa, entisistä elämistä johtuvaa hyvitystä, katastrofaalista astrologista karttaa tai negatiivista ajattelua.

Silloin kun henkinen ego johtaa tietä, kehittyy hyvin pakottava ja taikauskoinen elämäntapa.

Samaan aikaan kun uskotaan, että suuria päätöksiä ei voi tehdä, elleivät kaikki tähdet ole kohdillaan, on mahdollista aina nähdä paljon suurempi totuus. Koska henkinen ego elää kontrolloidakseen elämän aaltoilua henkisten käsitysten avulla, se kaikki alkaa purkautua, kun oivallat, että elämä on, mitä on, niiden rituaalien määrästä huolimatta, joita teet päivittäin.

Sitten kun pystyt näkemään lopputuloksen luonteen opettajana polullasi, joka tuo tunteita yksinomaan sen perusteella, mitä pitää kohdata ja tuntea sisälläsi seuraavaksi, tulee halukkuus hyväksyä vapaa tahto siinä, miten valitset reagoida niihin lopputuloksiin, joiden on tarkoitus olla.

Tämä voi auttaa sinua samaan myös tolkkua yhdestä suurimmasta väärinkäsityksestä ilmentämistaidossa. Sen uskomisen sijasta, että sinulla on voima ilmentää lopputuloksia, olet paljon todennäköisemmin harmoniassa valon kanssa tekemällä pieniä tietoisia valintoja, jotka fokusoituvat siihen versioon itsestäsi, jota ilmennät olemaan olosuhteista riippumatta.

Myös silloin kun kuvittelet jonkin lopputuloksen ja se ilmentyy, tämä on enemmän merkki siitä, miten harmoniassa olet intuitiivisesti universaalin tahdon kanssa, kuin todiste että kuvittelit jotain tyhjästä.

Myös silloin kun aavistat jonkin lopputuloksen, se tapahtuu vain ohikiitävinä hetkinä, jolloin universumi auttaa sinua luottamaan intuitioosi syvemmällä tasolla, eikä sitä ole tarkoitus ottaa merkkinä, että sinun pitäisi säännöllisesti tietää jokainen lopputulos, ennen kuin se valkenee.

Mitä tulee eteenpäin siirtymisen taitoon, sinun täytyy vain ottaa yksi askel eri suuntaan.

Vaikka huomaat kysyväsi: ”Mikä on ensimmäinen askel – joko parempaa olosuhdetta kohti tai poispäin toksisesta ympäristöstä?” löydät aina välittömän aloituskohdan, kun uskallat esittää näin suoran kysymyksen.

Tämä on paljon käytännöllisempää ja hyödyllisempää kuin kysyä: ”Mitä on tielläni?” – kysymys joka on usein suunniteltu auttamaan sinua välttämään menemästä eteenpäin märehtimällä henkisiä lempikäsitteitäsi.

Siitä syystä tämän päivän oivallus on rohkea ja uskomattoman yksinkertainen, kolmen askeleen periaate:

1) Kun olet inspiroitunut, mene eteenpäin.
2) Kun epäilet, mene eteenpäin.
3) Jos olet uupunut tai pakahtunut, ota vain pienempiä askelia.

Samaan aikaan kun rakkaus on parantava voima, joka auttaa sinut matkasi joka vaiheen läpi, sitä ei ole koskaan tarkoitettu käytettävän välttämismekanismina. Silloinkin kun tunnistat tarvitsevasi enemmän rakkautta – ei vähemmän – kehotan sinua rakastamaan itseäsi, kun menet eteenpäin, ei niiden tärkeiden askelten sijasta, jotka odottavat hyväksymistä.

Tässä sydänkeskeisen tietoisuuden tilassa saatat alkaa oivaltaa, ettei elämää voi välttää.

Tarkoituksella elämä varmistaa, että koet matkasi jokaisen monisyisen yksityiskohdan, kun se kehittyy universaalin tahdon täydellisyyden mukaisesti – riippumatta siitä, miten tuhoon tuomitulta sinusta tuntuu, miten heikentävä menneisyys on ehkä ollut, tai miten vähän toivoa sinulla on asioiden parantumisesta.

Elämä on aina paljon suurempi, kuin voit koskaan kuvitella.

Riippumatta siitä, näetkö sen näin vai et, elämä näyttää sinulle jo tietä.

Jos olet odottanut merkkiä, antakoon nämä sanat sinulle vahvistuksen, että sinun täytyy rohkeasti mennä sinne, mihin mikään versiosi ei ole koskaan ennen mennyt.

Kuten aina, universumin rakastava armo on kanssasi matkan joka askeleella.

Kaikki rakkauden vuoksi/puolesta,

Matt

 

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >