HomeViestejäMatt Kahn7.5.2024 - Toukokuun 2024 intuitiivinen päivitys - universumin kuiskauksia

7.5.2024 - Toukokuun 2024 intuitiivinen päivitys - universumin kuiskauksia

TOUKOKUUN 2024 INTUITIIVINEN PÄIVITYS – UNIVERSUMIN KUISKAUKSIA

Kirjoittanut Matt Kahn (mattkahn.org
7.5.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun astumme kauniiseen toukokuuhun 2024, meitä kutsutaan syleilemään niitä energioita, jotka houkuttelevat meitä syvälliseen kasvuun ja korkeampaan tietoisuuteen. Tässä kuussa kokoonnumme evoluution lipun alle, kun universumi antaa meille poikkeuksellisen tilaisuuden hypätä tiedostamisen ja harmonian uusiin ulottuvuuksiin.

Tutkitaanpa yhdessä niitä laajentavia mahdollisuuksia, jotka odottavat meitä poluillamme, kutoen nämä energiat päivittäiseen elämäämme.

Toukokuun energiamaisemaan on ladattu mahdollisuus merkittävään henkilökohtaiseen ja kollektiiviseen transformaatioon. Tämä on aikaa, jolloin jokainen hetki tarjoaa meille tilaisuuden saada syvempi yhteys sen ydinolemukseen, kuka todella olemme. Meitä kannustetaan hyväksymään muutokset sydän avoimena, tunnistaen jumalaisen orkestroinnin jokaisessa kokemuksessa, riippumatta siitä, vaikuttaako se haasteelta vai siunaukselta.

Matkassamme on tässä kuussa kyse näkemisestä pinnan alle, kokemustemme syvemmän merkityksen ymmärtämisestä ja harmonisoitumisesta täydemmin sielumme kutsumukseen.

Tämän kuukauden energiat kutsuvat meitä harkitsemaan ”valmistaudu törmäykseen” -teemaa – voimakas vertauskuva joka vihjaa merkittäviin muutoksiin ja asetelmiin. Alkuvaikutelman vastaisesti, tässä fraasissa ei ole kyse valmistautumisesta katastrofiin, vaan kohtaamaan syvälliset tilaisuudet kasvuun ja uudistumiseen.

Kun kohtaamme nämä dynaamiset energiat, on kriittistä pysyä avoimena ja mukautuvana, sallien kokemusten opastaa itseämme, niiden vastustamisen sijasta.

Meitä kehotetaan osallistumaan elämään aktiivisina osallistujina, ei passiivisina tarkkailijoina. Tähän sisältyy syvempi kanssakäyminen universumin kanssa, jolloin emme vastaanota ainoastaan palautetta Lähteeltä, vaan myös integroimme sen aktiivisesti päivittäiseen elämäämme.

Universumi keskustelee aina kanssamme, tarjoten opastusta elämänkokemusten aaltoilun myötä. Kiinnittämällä huomioita tähän hienovaraiseen dialogiin, voimme navigoida toukokuuta suuremman tietoisuuden ja tarkoituksellisuuden kera.

Lisäksi tämä kuukausi kehottaa meitä lopettamaan ne neuvottelut universumin kanssa, joissa olemme ehkä aiemmin pyrkineet välttämään epämukavuutta ja maksimoimaan nautinnon. Sen sijaan luotamme siihen polkuun, joka levittäytyy eteemme, ottaen avosylin vastaan ne oppitunnit ja tilaisuudet, joita se esittelee.

Tämä antautuminen matkalle kutsuu muutoksia, jotka resonoivat syvästi sielumme evoluution kanssa, opastaen meitä korkeimpia mahdollisuuksiamme kohti.

Lisäopastusta May 2024 Intuitive Update -videolla …

Kaikki rakkauden puolesta,

Matt

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >