HomeViestejäMatt Kahn28.11.2023 - Ylösnousemusoireet

28.11.2023 - Ylösnousemusoireet

YLÖSNOUSEMUSOIREET

Kirjoittanut Matt Kahn (mattkahn.org
28.11.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Yksi jäsenistämme esitti yhteisöfoorumillamme hyvin relevantin kysymyksen ”ylösnousemusoireista”, mikä kirvoitti vastauksen, joka tuntuu intuitiivisesti hyödylliseltä monille teistä tällä hetkellä. Niinpä halusin jakaa kanssanne vastaukseni hänen kysymykseensä:

Ylösnousemusoireet ovat usein merkki syvällisestä muutoksesta, joka tapahtuu jokaisessa palveluksessa olevassa henkilössä, jotain suurempaa kollektiivista muutosta kohti.

Parhaillaan, keinona minimoida konfliktin eskaloituminen ympäri maailmaa, tällä viikolla on monilla ollut immuunijärjestelmän heikentynyttä toimintaa ja paljon ”energiasyöksyjä/hyökkäyksiä”. Tähän saattaa sisältyä siirtymistä edestakaisin sielun pimeän yön tuntemusten ja spontaanin laajentumisen välillä. Se on vaikuttanut myös ihmisten uneen ja ruuansulatusjärjestelmään.

Valotyöntekijöinä puhdistamme lisää sisäistä tilaa korkeampien valotaajuuksien integroitumiselle ja ruumiillistamiselle, keinona edistää kallistumista kollektiivista rauhaa kohti, ilman tarvetta konfliktin eskaloitumiseen, maailmamme tuomiseksi takaisin ykseyteen.

Ihmiskunta valitsee tällä hetkellä, mikä aikajana päättää vuoden 2023 ja aloittaa vuoden 2024. Tiedostamme sen tai emme, toimimme valotyöntekijöinä yhdenmukaisesti korkeampien ulottuvuuksien kanssa, edistämään niitä muutoksia, jotka ovat ulottuvilla tässä avoimessa mahdollisuustilassa.

Vaikka on ollut intensiivistä aikaa, olemme tosiaan alku uudelle ihmisyydelle/ihmiskunnalle. Kysymykseksi jää: ”Minkä aikajanan valitsemme yksilöinä ja kollektiivisesti päästäksemme siihen?” Tämä on työtä, jota teemme kaikki onnistuneesti halukkuudellamme mennä sen läpi niin avoimessa tilassa, kuin voimme aidosti sallia.

Menen yksityiskohtiin aikajanoista tulevassa tapahtumassa Together As One: Accessing the Unity Timeline in 2024 (= yhdessä yhtenä, ykseysaikajanalle pääseminen 2024). Tämä tapahtuma sisältyy tietysti täysjäsenyyteen.

Tukevana resurssina jokaiselle teistä, joka on kokenut jossain määrin voimistunutta puhdistumista tai muutosta viime aikoina, kutsun teidät katsomaan uuden videomme, Loving the Way You Are (= sen rakastaminen, millainen olet, tai sen tien rakastaminen, joka olet). Se on nauhoitus yhdestä lähetyksestä äskettäisellä live-kiertueellamme, ja se sisältää taajuutta, joka on hyvin hyödyllistä tyynnyttämään prosesseja, joita ehkä kulkee tietoisesti tai tiedostamatta kokemuksenne läpi.

Kaikki rakkauden puolesta,

Matt

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >