HomeViestejäCelia Fenn31.7.2022 - Uuden Maan varoituksia ja informaatiota

31.7.2022 - Uuden Maan varoituksia ja informaatiota

UUDEN MAAN VAROITUKSIA JA INFORMAATIOTA

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
Heinäkuu 2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

31. päivä

No niin … tämänhetkisessä pöhinässä on kyse Uranuksesta, Marsista ja pohjoissolmusta, jotka ovat tänään astrologisesti yhtymässä Härässä, samaan aikaan Leijonaporttienergioiden kanssa.

Tämä merkitsee, että on paljon voimakasta energiaa liittyen kotiin (on kyse sitten omasta kodistasi tai planeetasta) ja talouteen, mistä on tulossa todella intensiivistä tällä hetkellä. Pohjoissolmu on merkki sielusi kohtalosta maan päällä, mikä merkitsee, että sillä mitä asioita/ongelmia tulee esiin nyt, on hyvin syvä vaikutus siihen, kuka ja mitä olet.

Saatat huomata, että energia on hyvin latautunutta ja aggressiivista, kun ihmiset kamppailevat näiden energioiden kanssa elämässään.

Paras neuvo on etsiä keskuksesi ja tyyneytesi, tietäen, että tämä menee ohi ja energiapaukku jonka koet nyt, on auttamassa sinua harmonisoimaan polkusi jälleen sielusi ja kohtalosi kanssa.

Jos sinusta tuntuu epämiellyttävältä nyt, se merkitsee, että syvällä tasolla sielusi ohjaa sinua harmonisoitumaan ennen Leijonaporttia ja uutta aikaspiraalia, joka alkaa 8.8.

Seuraa sisäistä opastustasi ja tiedä, että kaikki menee hyvin. Tämä on iso transiitti, ja meidän täytyy astua esiin kääntymällä sisäänpäin ja löytämällä vastauksemme sisäisen rauhan ja tyyneyden paikasta, todellisesta "kodistamme" Maassa ollessamme.

Rauhallista ja levollista sunnuntaita kaikille!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >