HomeViestejäCelia Fenn28.7.2022 - Uuden Maan varoituksia ja informaatiota

28.7.2022 - Uuden Maan varoituksia ja informaatiota

UUDEN MAAN VAROITUKSIA JA INFORMAATIOTA

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
Heinäkuu 2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

26. päivä

Galaktinen/planetaarinen uusi vuosi

Ja … uusi sykli alkaa ja uusia aikajanoja avautuu, uutta seikkailu- ja kokemusspiraalia varten.

Kosmisina sieluina ja valo-olentoina ihmismuodossa, matkaamme aika-avaruudessa jatkuvassa löytämis- ja tutkimisseikkailussa.

Aloitamme uuden luomisen Leijonan merkissä ja kuninkaallisten Tähtileijonien ja Siriuksen tähtiopettajien valppaiden silmien alla.

Tänään on tärkeää pitää ajatusta yltäkylläisyydestä ja ilmentämisestä. Tiedä, että voit luoda ja ilmentää haluamasi elämän uudessa Maassa. Pidä selkeää aikomusta, minne haluat mennä, ja tee valintoja, jotka ovat harmoniassa tuon aikomuksen kanssa.

Anna sydämesi olla kevyt ja täynnä valoa.

Ole ystävällinen, myötätuntoinen ja rakastava.

Tämä on uusi maailma, jossa feminiinienergioista tulee uusi elämäntapa.

Ole avoin synkronismin ja ihmeiden ilmentymiselle elämääsi.

Onnellista uutta vuotta kaikille!

27. päivä

Tässä on jotain mielenkiintoista pohdittavaksi.

Komeetta Neowise (saatiin kuvattua, kun se ohitti Maan heinäkuussa 2020) näkyy edelleen Maasta ja lähettää edelleen galaktisia taajuuksia.

Vierailijoina aurinkokunnasta ja kauempaa, komeetat tuovat aina "eksoottisia" värähtelyjä ja taajuuksia Maahan. Ne ovat usein hyvin hienovaraisia, mutta syviä ja galaktisia.

Luulen, että Neowise on ollut vähän herätys.

Asiat muuttuvat hyvin syvillä tasoilla DNA:han saakka, kun alkuperäiset enkeli- ja galaktiset mallimme heräävät jälleen.

Esi-isämme pitivät komeettoja merkkeinä suuresta muutoksesta ja kuninkaiden/hallitusten kaatumisesta.

Siis … ole valmistautunut joihinkin SUURIIN muutoksiin, kun Leijonaportti avautuu.

Fyysisesti huomaan tuntevani "syviä perturbaatioita" – kuten kutsun niitä – tai syvän tason värähtelyä kehossani, mikä on usein merkki hyvin syvistä muutoksista. Olen ollut myös vähän pahoinvoiva ja väsynyt, ja on vaikeuksia päästä uneen.

Meidän täytyy fokusoitua tähän ja nyt sekä rakkauden, ystävällisyyden ja myötätunnon ylläpitämiseen, myös huomatessamme ihmisten menettävän kontrollin ja käyttäytyvän irrationaalisesti.

Fokusoidu unelmiisi uudesta Maasta ja siitä, mitä haluat luoda.

(Komeetta Neowise ei ohita tällä hetkellä Aurinkoamme, vaan se on Lohikäärmeen tähdistössä. Se näkyy, mutta ei paljaalla silmällä. Kenties siinä on jotain lohikäärmeistä, maaverkoista, taikuudesta ja korkeammista ulottuvuuksista.)

28. päivä

Uusi kuu Leijonassa

Tänään on uusi kuu Leijonan merkissä.

Kun astumme vuosittaiseen voimakkaaseen Leijonaporttipyörteeseen, uusi kuu kehottaa meitä olemaan lempeä itsellemme tänä aikana.

Lepää. Ole tyhjiössä jonkin aikaa. Ja kylvä niitä uuden siemeniä, mitä luot tässä luovuus- ja ilmentämissyklissä.  

Tämä on hetki, jolloin aktivoit maagikon sisälläsi ja heilautat taikasauvaasi sanoen: "Minä luon! Ja niin se on."

Tuokoot kaikki luomuksesi sinulle iloa!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >