HomeViestejäCelia Fenn17.1.2022 - Uuden Maan varoituksia ja informaatiota

17.1.2022 - Uuden Maan varoituksia ja informaatiota

UUDEN MAAN VAROITUKSIA JA INFORMAATIOTA

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
Tammikuu 2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

17. päivä

Täysikuu Ravussa 17.1. (Suomessa 18.1. noin klo 2).

Kun tällä hetkellä on kaikkea hulluutta, on hyvä muistaa, että tämän päivän täysikuu on Ravussa ja se kantaa jumalaisen feminiinisyyden kaunista ja rauhoittavaa Jumalatar-energiaa.

Minulle on kovaa työtä harmonisoitua tämän energian kanssa, erityisesti koska täällä Kapkaupungissa on erittäin kuumaa!

Meidän täytyy muistaa, että Maakin käy läpi ulottuvuusmuutoksia ja transiitteja ja että tämä on merkittävä vuosi näissä muutoksissa.

Arkkienkeli Mikael oli maininnut tämän minulle jo aiemmin, ja ennen kuin pystyin kirjoittamaan siitä, Tyynellämerellä oli valtava vedenalainen tulivuorenpurkaus lähellä Tongaa.

En mainitse tätä aiheuttamaan pelkoa, vaan kehotan sinua fokusoitumaan enemmän siihen, että harmonisoidut jumalaisen feminiinienergian kanssa, joka hoivaa, rakastaa ja säteilee jumalaista valoa.

Ole se rakkaus ja ystävällisyys, joka on rakkauden keidas kaaoksen ja hämmennyksen erämaassa.

Salli tämän täysikuun valaista kaikki, mitä olet galaktisena enkeliolentona, joka on inkarnoitunut maan päälle tänä aikana pitämään rakkautta uudelle Maalle.

Rakkautta ja siunauksia kaikille.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >