HomeViestejäCelia Fenn16.1.2022 - Uuden Maan varoituksia ja informaatiota

16.1.2022 - Uuden Maan varoituksia ja informaatiota

UUDEN MAAN VAROITUKSIA JA INFORMAATIOTA

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
Tammikuu 2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

16. päivä

Aamutee. Tunnen suurta kiitollisuutta elämäni yksinkertaisesta kauneudesta. Elämän ei tarvitse olla monimutkaista ja kiireistä ja täynnä "juttuja" ollakseen onnellista.

Huomaan, että mitä enemmän pidän asiat yksinkertaisena ja mitä kiitollisempi olen siitä, mitä minulla on, sitä useammista asioista tulee intensiivisempiä ja kauniimpia sekä syvempiä, rikkaampia ja yltäkylläisempiä.

Rakastan olla suhteessa itseni kanssa … ja tietysti kissani … ja nauttia siitä ehdottomasta rauhasta ja hiljaisuudesta, joka on mahdollinen tällä uuden Maan aikajanalla.

Ja olen hyvin onnellinen teidän puolestanne, jotka "nousette" tälle uudelle olemistasolle.

Rakkautta kaikille viikonloppuna!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >