HomeViestejäCelia Fenn7.12.2021 - Uuden Maan varoituksia ja informaatiota

7.12.2021 - Uuden Maan varoituksia ja informaatiota

UUDEN MAAN VAROITUKSIA JA INFORMAATIOTA

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
Joulukuu 2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

7. päivä

Energia on tällä hetkellä syvää ja syvällekäyvää. Minusta tuntuu melkein, että valtava aalto iskee kohta rantaan jossain päin galaksia … ja että tämä muuttaa kaiken.

On tuo edeltävä hetki ennen syvään hengittämistä. Hetki ennen uloshengittämistä. Ja kaikki muuttuu!

Siis tunnemme energiahyökyjä, meillä on vaikeuksia nukkua ja ahdistusta. Monet ihmiset tuntevat, että heillä on tunnepuolella vaativaa ja heitä itkettää.

Ja kuitenkin … meissä syntyy jotain kaunista. Nämä kulta- ja ruusuvaloaallot tekevät suuria muutoksia sisällämme, soluissamme ja Maassa. Koko galaksi siirtyy uuteen valo-oktaaviin.

Se ei aiheuta dystopiaa Maahan. Vapaus syntyy, ja nousemme uusiin Maa-taajuuksiin ihimis(enkeli)perheenä.

Pysy vahvana. Ole voimaantunut. Sinua rakastetaan!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >