HomeViestejäCelia Fenn10.10.2021 - Uuden Maan varoituksia ja informaatiota

10.10.2021 - Uuden Maan varoituksia ja informaatiota

UUDEN MAAN VAROITUKSIA JA INFORMAATIOTA

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
Lokakuu 2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

10. päivä

10-10-portaali

Avautuminen tietoisuudessa, joka sallii meidän alkaa luoda ja maadoittaa uutta energiaa, jota virtaa sisään. Mitä alamme olla ja luoda?

Intensiivisiä tunteita tänään. Itse olen hyvin väsynyt, kuin minua olisi venytetty äärirajoille, ja olen myös vähän itkeskelevä ja tunteellinen.

Meitä venytetään ja uudistetaan, kun siirrymme korkeammalle viidenteen ulottuvuuteen. Meitä pyydetään lepäämään, päästämään irti ja löytämään "uramme/rytmimme" näissä uusissa energioissa.

Meidän täytyy muistaa, että olemme energiaa, valoa ja rakkautta ja että olemme täällä ottamassa haltuun nämä energiat ihmismuodossa. Kun pystymme fokusoitumaan tähän ja päästämään irti kaikesta, mikä ei ole rakkautta eikä tue ydinolemustamme ja sieluamme, voimme nostaa taajuutta ja löytää tuon paikan, johon tunnemme resonoivamme.

Siis, ylittäessämme tämän 10-10-portaalin, uneksikaamme, mitä haluamme luoda tähän uuteen Maa-todellisuuteen, jossa aikomuksistamme ja rakkaudestamme tulee uusi todellisuus.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >