HomeViestejäCelia Fenn12.9.2021 - Kuninkaalliset leijonat ja pyhän/leijonasydämen opetus

12.9.2021 - Kuninkaalliset leijonat ja pyhän/leijonasydämen opetus

KUNIKAALLISET LEIJONAT JA PYHÄN/LEIJONASYDÄMEN OPETUS

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
12.9.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kuninkaalliset leijonat ovat elohim-perheen enkeliolentoja. Elohim-perheen enkelit ovat galaksissamme muodon luojia, jumalaisen suunnitelman mukaisesti.

Elohim, ja kuninkaallinen leijona-elohim, tuli galaksiimme saatuaan työnsä valmiiksi naapurigalaksissamme Andromedassa. Ne tulivat Lyyran galaksienvälisen tähtiportin kautta voidakseen aloittaa työnsä – muodostaa ja muovata galaksin ja luoda elämänmuotojen maailmoja jumalaisen suunnitelman mukaisesti.

Ne ovat jumalaisen sydämen ja mielen ilmaisemisen luova voima.

Kuninkaalliset leijonat ovat elohimin "enkeliheimo", joka haluaa ottaa muodon leijonana.

Ne samaistetaan luomisen feminiinienergiaan ja jumalaiseen feminiinisyyteen.

Siruksen tähtiopettajat opettivat, että alkuperäinen luomisvoima jakautui kahteen energiaan, aloittaen itsensä löytämisprosessin luomisen avulla. Nämä kaksi osaa oli nimeltään Shu ja Tefnut. Tefnut oli jumalainen feminiinisyys, kun se oli leijonaa muistuttava olento, joka liitettiin tuleen ja aurinkoon. Shu oli lintuolento ja se liitettiin ilmaan, tuuleen ja sumuun.

Näistä jumalaisen itsen kahdesta alkuperäisestä osasta syntyi galaksimme leijona- ja lintuolennot.

"Kuninkaallinen" kuvaa niiden voimaa ja suurenmoisuutta jumalaisina täysivaltaisina olentoina. Leijonaa muistuttava elohim voi inkarnoitua ihmiseksi, mutta sille mieluisampi muoto on leijona- tai kissaolento.

Ne ovat tärkeitä Maalle ja jumalaiselle suunnitelmalle, koska ne ovat galaksin sotureita ja leijonasydämiä, vaikka niiden energia on feminiininen.

Vielä tärkeämpää on niiden liittyminen planeettamme evoluutioon. Niiden omasta heimosta lähettiin Juudan uros- ja naarasleijona uuden tietoisuuden avatareiksi tulevaan Vesimiehen aikaan maan päällä.

Kyllä, tosiaankin, Jeshua oli Juudan urosleijona ja Maria Magdaleena oli naarasleijona.

Raamatussa on monia viittauksia Jeshuaan Juudan leijonana, joka pelastaisi kansansa. Oikeasti tämä merkitsee, että Jeshua (ja hänen naarasleijonansa Maria) antaisivat suunnitelman ja polun ihmisille palata askeliaan alkuperäiseen muotoonsa ihmisenkeleinä ja sitten sen yli, asuttamaan uusi Maa.

Jeshuan ja Marian ensisijainen opetus oli rakkauden, myötätunnon ja pyhän sydämen tai leijonasydämen, tärkeys.

Ihmiskunta kadotti jumalaisen ihmisenkelimallinsa, kun langenneet enkelit joita kutsuttiin Annunakiksi, alkoivat väärinluoda muuttamalla ihmisgeenejä ja -malleja luodakseen orjarodun, jota he voisivat käyttää omiin tarkoituksiinsa. Leijona-elohim oli päättäväinen siinä, että ihmiskunta palaisi alkuperäiseen muotoonsa ja tarkoitukseensa, tuomalla mahdollisimman paljon valoa uudelleenaktivoimaan alkuperäisen mallin DNA:ssa ja kumoamaan muutokset.

Ihmiskunta nostettaisiin ylös orjatilastaan ja palautettaisiin alkuperäiseen tilaansa, astioiksi valoenkeliolentojen inkarnoitumista varten. He tunnistaisivat itsensä jumalaisiksi täysivaltaisiksi olennoiksi, oman todellisuutensa kuninkaiksi ja kuningattariksi.

Maan alkuperäinen suunnitelma oli olla pyhä planeetta ja paikka kauniille planeettapuutarhalle, jota voisivat asuttaa ja josta voisivat nauttia galaksin monet muut rodut ja olennot. Tästä syystä hyvin monet pyhät paikat ovat linjassa eri "kotitähtien" kanssa. Ihmisastia suunniteltiin antamaan enkeliolentojen inkarnoitua ja työskennellä pyhän Maan vartijoina.

Tiedämme kaikki, että tämä suunnitelma menetti arvonsa, kun Matelijat ja Annunaki tulivat oman agendansa kanssa. Nämä olivat aiemmin valo-olentoja, jotka päättivät ottaa oman lähestymistapansa galaktiseen ja aurinkoluomiseen, ja he halusivat kontrolloida Maata, jossa oli elämän ja biodiversiteetin rikkaat resurssit. He halusivat kontrolloida Maan geenikehitystä, jotta he voisivat käyttää sitä muodostamaan muita maailmoja, joita he voisivat kontrolloida ja johtaa omaksi hyödykseen.

Elohim ei välittömästi pysäyttänyt heitä, kun se olisi pudottanut heidän taajuuttaan ja heistä olisi tullut väkivaltaisia ja aggressiivisia. Suunnitelma oli antaa jumalan rakkaus-valon valaista ja uudelleenaktivoida niiden DNA-mallin, joita oli muokattu, jotta he taas kerran muistaisivat, keitä he olivat, ja palaisivat ihmisenkelitilaansa.

Tuo aika on nyt. Kuninkaalliset leijonat auttavat aktiivisesti meitä heräämään ja muistamaan, keitä olemme, ja vapautumaan transsimaisesta orjuudesta, jossa ihmiskunta on ollut hyvin pitkään.

Kun työskentelemme Jeshuan, Maria Magdaleenan ja leijona-elohimin kanssa, opimme herättämään pyhän sydämemme rakkaudella ja myötätunnolla ja astumaan esiin kuninkaana tai kuningattarena täysivaltaisessa voimassamme. Kun teemme tämän, aktivoimme ihmisenkelimallin.

Opimme, miten yhdistytään taas enkeli-itseemme ja miten aktivoidaan ihmisenkelimalli, jotta kahleet ja väärinluomukset putoavat pois ja paljastumme siksi, kuka olemme.

Leijonasydämiä ja osa enkeliperheitä.

Kenties jopa kuninkaallisia uros- ja naarasleijonia!

Pyhän sydämen opetus – rakkaus ja myötätunto kosmisessa tasapainossa

Kristus-avatarien ja leijona-elohimin, Jeshuan ja Maria Magdaleenan, ensisijainen opetus oli rakkauden ja sydämen merkitys ja kyky tasapainottaa kosmiset energiat sydämessä.

Tätä enkelit tekevät – he pitävät tasapainoa kosmoksessa ja varmistavat, että jumalainen rakkausvirta säilyy, jotta kaikki voi pysyä rauhassa ja onnellisuudessa. Sinne missä on häiriöitä ja epätasapainoa, kutsutaan enkeli- ja tähtisiementiimejä auttamaan tasapainon palauttamisessa.

Monet meistä ovat elohim-enkeleitä, jotka ovat ottaneet ihmismuodon, jotta Maa voidaan saattaa takaisin tasapainoon ja sen sallitaan ottaa taas paikkansa galaksin evoluutiossa jumalaisen suunnitelman mukaisesti.

Pyhän sydämen/leijonasydämen opetus on ennen kaikkea VOIMAANTUMINEN ja TASAPAINO. Kuninkaalliset leijonat ovat opettajiamme ja oppaitamme.

Pyhä sydän, kuten he opettavat, on olemuksemme tasapainokeskipiste maan päällä ollessamme. Sielu ankkuroituu sydänkeskukseen ja tuo kehoon jumalaisen kipinän tai jumalan siemenatomin, kuten Ronna Herman kutsuu sitä.

Tästä kohdasta energia liikkuu ulos pyhässä kehässä, joka jakautuu neljäksi ympyräksi, jotka muodostavat ns. Magdaleenan ristin, joka on myös kaksi yhteen liitettyä numerosymbolia 8, toinen vaakasuorassa ja toinen pystysuorassa. Tämä muodostaa neljä alaympyrää, mikä edustaa kokonaisluomista jumalan siemenatomissa (ja koko luomakunnassa).

Nämä neljä ympyrää on taivas ja Maa sekä maskuliini- ja feminiinienergiat. Kun ne ovat tasapainossa, jumalainen energia voi virrata helposti ja armollisesti.

Taivasympyrä on täynnä säteilevän violettia timanttivaloa, joka on hengen ja enkeliulottuvuuksien energiaa. Se on enkeliolentojen, galaktisten olentojen ja valon mestareiden koti. Elohim ja arkkienkeli Mikael ovat Maan tämän ulottuvuuden suojelijoita ja vartijoita. Galaksin akaasisia tiedostoja pidetään tässä ympyrässä.

Maa-ympyrä on täynnä smaragdinvihreää timanttivaloa, joka on kaiken luomisen energia maan päällä. Maan akaasisia tiedostoja pidetään tällä tasolla. Säteilevän vihreä valo energisoi ja ylläpitää luontoa, jonka osa olemme. Maa-enkeleitä ja -henkiä kutsutaan deevoiksi, elementaaleiksi ja keijuiksi.

Nämä kaksi ympyrää muodostavat pystysuoran numeron 8, ja kun työskentelemme pyhän sydämen kanssa, pyrimme tuomaan ne tasapainoon ja yhteyteen sydänkeskuksessa, jotta energia virtaa vapaasti numeron 8 ympäri.

Toinen numero 8 on vaakasuora, ja se yhdistyy pystysuoraan muodostaen Magdaleena-ristin.

Nämä kaksi ympyrää sisältää jumalaiset maskuliini- ja feminiinienergiat, jotka ovat luomisen perusrakennuspalikat. Siriuksen tähtiopettajat opettivat meille, että kun jumala halusi tuntea itsensä, se jakautui kahteen energiaan – maskuliiniseen ja feminiiniseen – ja koko luomakunta muodostettiin näistä kahdesta, niiden matkalla itsensä löytämiseen ja kasvuun.

Jumalaisen maskuliinienergian, puhtaassa Vesimies-muodossaan, toi Maahan Jeshua, jonka opetus oli rakkaus ja myötätunto. Säteilevä valo tässä on kulta ja kuninkaallinen sininen, timanttivalon kera.

Jumalaisen feminiinienergian toi Maahan Maria Magdaleena, jonka opetus oli Jeshuan opetuksen jumalainen täydentäjä. Säteilevä valo tässä on rubiininpunainen ja kulta, timanttivalon kera.

Yhdessä he loivat jumalaisen tasapainon ja uuden polun, joka uudelleenaktivoisi ihmisenkelimallin ja loisi polun rakkauden ja rauhan Vesimiehen aikaan.

Kun teemme pyhän sydämen aktivoinnin, palautamme ja aktivoimme ihmisenkelimallin ja tuomme kosmisen tasapainon itseemme ja Maahan … niin ylhäällä kuin alhaalla.

Sacred
            Heart RMM

Kuva: Rosa-Maria Marques

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >