HomeViestejäCelia Fenn17.9.2021 - Syyskuun 2021 päiväntasaus

17.9.2021 - Syyskuun 2021 päiväntasaus

SYYSKUUN 2021 PÄIVÄNTASAUS

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
17.9.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Vuosi 2021 on ollut myrskyisä tähän saakka, ja kun on vielä kolme kuukautta jäljellä, voimme odottaa lisää isoja energioita ja isoja muutoksia.

Oletko huomannut, miten tunneperäisiksi ihmiset ovat tulleet ja ovat valmiita tiuskaisemaan ja haastamaan pienimmänkin tilaisuuden tullen? Tämä ei tietenkään ole yllättävää, ottaen huomioon sen stressin jota ihmisillä on covidin ja siihen liittyvien rajoitusten vuoksi.

Mutta arkkienkeli Mikael sanoo myös, että koska olemme siirtyneet uuteen 5D-ihmisenkelimalliin, energia ja tunteet virtaavat lävitsemme voimakkaammin ja vapaammin. Ne rakenteet jotka ennen "hillitsivät" meitä sekä tunteitamme ja ajatuksiamme, hajoavat, kuten niiden täytyy, mutta jäämme etsimään tapoja käsitellä nämä voimakkaat energiasyöksyt, jotka kulkevat lävitsemme, erityisesti sellaisina aikoina kuin täysikuiden kuuportaalit ja päivänseisausten ja -tasausten aurinkoportaalit.  

Tällä tulevalla viikolla meillä on täysikuu Kaloissa maanantaina 20.9. ja päiväntasaus tiistaina/keskiviikkona 21./22.9. Täysikuu on Kaloissa, jota hallitsee haaveileva ja "vetinen" Neptunus-planeetta. Kyllä, tunteet virtaavat muutaman seuraavan päivän, ja voimme virrata näiden tunteiden myötä ja läpi, vastavirtaan kulkemisen sijasta.

Tarjoan ilmaisen reaaliaikaisen suoratoiston nettisivustollani tiistaina 21.9. klo 19 Kapkaupungin aikaa, ja puhun siinä näistä aiheista ja annan aktivoinnin arkkienkeli Mikaelin kanssa. Reaaliaikainen suoratoisto on yksi päivitettyjen nettisivujeni piirteistä. Sinun täytyy vain klikata tätä linkkiä saadaksesi tuon lähetyksen. Tarkista paikallinen aikasi täältä.

Toivottavasti liityt seuraani, kun tämä on ensimmäinen reaaliaikainen suoratoisto nettisivuillani. Myöhemmin tulee saataville nauhoitus, jos et voi tulla mukaan.

Tietoja tuotteista ym. …

Toivotan sinulle rauhallista ja iloista matkaa täysikuun ja päiväntasauksen läpi.

Rakkaudella ja siunauksin,

Celia

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >