HomeViestejäCelia Fenn11.9.2021 - Uuden Maan varoituksia ja informaatiota

11.9.2021 - Uuden Maan varoituksia ja informaatiota

UUDEN MAAN VAROITUKSIA JA INFORMAATIOTA

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
Syyskuu 2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

11. päivä

On vain 11 päivää päiväntasaukseen, joka on 22.9.

Leijona-portin hypystä saakka olemme olleet epävakaassa tilassa, kun yritämme maadoittua tälle uudelle korkeataajuiselle aikajanalle. Se ei ole helppoa. Kehooni sattuu, kun korkeat taajuudet värähtelevät joka soluun ja ravistelevat irti kaiken, mikä ei kuulu tulevaisuuteemme tällä uudella tasolla.

Nämä voimakkaat energiat jatkavat pyörimistään ja tuovat valoon, mitä meidän täytyy tietää, ja tämä vain voimistuu lähestyessämme päiväntasausta – syys- pohjoisessa ja kevät- etelässä.

Luultavimmin päiväntasauksesta 22.9. Skorpioni-porttiin 11.11. meistä tuntuu, kuin olisimme jokseenkin vapaassa pudotuksessa. On kriittinen valinta-aika meille kaikille. Meitä kehotetaan muokkaamaan havaintotapaamme ja näkemään korkeampi totuus elämässämme. Meitä pyydetään näkemään selvästi ja rakkauden silmin.

Vain tuollaisen selkeän havaintotavan myötä voimme nähdä selvästi, kuka olemme ja mitä tarvitsemme luodaksemme rakkautta ja harmoniaa Maahan tänä aikana.

Arkkienkeli Mikael kehottaa meitä näkemään lapsen silmin ja löytämään viattomuuden ja rakkauden, riippumatta siitä missä olemme.

Hengitä, laajene … nauti!

Anna elämän pienien mutta kauniiden asioiden antaa sinulle vahvuutta. Tiedä oma voimasi luoda enemmän ja enemmän rakkautta ja kauneutta, kunnes se on kaikki, mitä näet, koska sitä luot.

Rauhallista lauantaita kaikille!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >