HomeViestejäCelia Fenn9.9.2021 - Uuden Maan varoituksia ja informaatiota

9.9.2021 - Uuden Maan varoituksia ja informaatiota

UUDEN MAAN VAROITUKSIA JA INFORMAATIOTA

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
Syyskuu 2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

9. päivä

Tänään on tietoisuuden 9-9-portaali. Se on aikaa, jolloin voimme pitää tauon ja löytää tasapainomme omassa mestarienergiassamme. Leijona-portista on noin kuukausi, ja olemme menneet voimakkaan kaaoksen läpi tuon valtavan hypyn vanavedessä, jonka teimme elokuussa.

Meistä saattaa olla vaikeaa saavuttaa tasapaino. Tiedän, että minusta on. Kehoni on terävän tietoinen korkeataajuisesta energiasta, jota pyydetään sisältämään, kun sieluni ruumiillistuu täydemmin ja kun integroimme enemmän ja enemmän valokoodeja auringosta ja galaksista ja sen ulkopuolelta.

Tämä on "mestarivihkimyksemme" vuoteen 2021/22. Tässä kohtaa meidän täytyy seistä voimassamme ja katsoa eteenpäin, kun alamme luoda tätä uutta aikaspiraalia.

Tällaisina aikoina ajattelen aina lady mestaria, Maria Magdaleenaa. Hän piti "graalinmaljaa" ja Kristus-tietoisuuden valoa, jotta voisimme mennä eteenpäin ja kehittyä. Hän kutsui yhteen "puhtaat sielut" ja ankkuroi kulta-timanttivalon maan päälle. Hän ei koskaan horjunut tehdessään työtään uuden tietoisuuden avatarina.

Muistakaamme tänään Maria Magdaleena ja kataarit, kun meistä tulee uuden Maan uusia avatareja. Voimme ylläpitää sydämen rakkautta, myötätuntoa, valoa, lahjomattomuutta, vapautta ja puhtautta, kun luomme uutta Maata.

Kaunista 9-9-portaalia kaikille! Olkoon rauha ja ilo kanssanne myös tänä haastavana aikana.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >