HomeViestejäCelia Fenn31.7.2021 - Päivän viesti

31.7.2021 - Päivän viesti

PÄIVÄN VIESTI

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
Heinäkuu 2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

31. päivä

Vau … energiat ovat voimakkaita tällä hetkellä. Virtaamme, liikumme ja muutumme, kun etenemme kohti ratkaisevaa Leijona-porttia 2021.

Arkkienkeli Mikael kertoo, että tällä muutos- ja siirtymäjaksolla monet meistä ovat siirtyneet uuteen chakrajärjestelmään, valmisteluna uutta Maata varten. Uudessa chakrajärjestelmässämme kolme alinta chakraa on yhdistynyt sydänkeskukseen eivätkä ne kohdistu enää ulospäin. Ne ovat "sulautuneet" sydänchakraan, tai pidän enemmän termistä "kietoutuneet" (sisään).

Kuvittele, että chakra on kuin kaunis kukka, joka on kääntynyt aurinkoa kohti (sydänchakra), josta sen voima tulee. Kietoutunut sydämeen niin, että se ammentaa voimansa sydämestä, sielusta ja hengestä.

Tämä on seuraava askel sielun ruumiillistumisen jälkeen.

Uuden Maan ihminen on täysivaltainen olento, jota rakkaus ja myötätunto voimaannuttaa sydämen kautta. Uuden Maan ihmistä ei voi manipuloida ja pelotella alempien chakrojen kautta, koska ne ovat kietoutuneet eivätkä ulkoisten vaikutusten ulottuvilla. Kaikki yhteydet muodostetaan sydämen ja jumalaisen feminiinisyyden intuitiivisen muinaisviisauden kautta.

Olemme kosmisia muinaisolentoja, ja meillä on pääsy paljoon viisauteen tällä tasolla. Olemme äärettömiä valo-olentoja, jotka ovat olleet täällä alusta saakka ja ovat äärettömyyteen saakka.

Kun ohitamme 8-8-äärettömyysportin, oivallamme saapuneemme uuden Maan aikajanalle, joka vie meidät korkeimpaan ja parhaimpaan tulevaisuutemme uuden Maan ihmisinä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >