HomeViestejäCelia Fenn2.6.2021 - Päivän viesti

2.6.2021 - Päivän viesti

PÄIVÄN VIESTI

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

31.5.

Vuoden 2021 iso muutos

Miten kaikilla menee tänään?

Itse värähtelen ja surisen silmäripsiin saakka. (Naurua!)

Tänään, toukokuun viimeisenä päivänä, integroimme edelleen voimakkaita energia-aaltoja äskettäisestä galaktisesta purkauksesta/aurinkomyrskystä ja kuunpimennyksestä.

Kyllä, iso juttu, joka aktivoi merkittäviä muutoksia fyysisessä kehossamme, kun päivitymme kahdeksanteen ja yhdeksänteen ulottuvuuteen (aurinko- ja galaktisille tasoille), jos olemme valinneet sen polun. Jotkut eivät ole.

Fyysinen kehomme/olemuksemme on tulossa kristallisemmaksi aliatomitasolla, jossa on elämän geometriat Jumalan/Jumalatteren/Kaiken olevaisen mielessä. Kehitymme kantamaan lisää valoa ja lisää valokoodeja.

Voidaksemme vastaanottaa ja välittää galaktisia ja kosmisia koodeja, meidän täytyy kyetä käsittelemään nämä energiat kehossamme ja valokehossamme.

Äskettäinen aurinkomyrsky lähetti 10 aurinkoroihua meidän suuntaamme yhden päivän aikana! Tämä oli vastaava kuin "auringon välähdys", mutta hidastettuna, jotta voisimme selviytyä sen voimakkuudesta.

Siis … jos tunnet nämä värähtelyt, tunnet värähtelypäivityksiä syvällä solurakenteessasi. Saatat tuntea myös uupumusta, kun kehosi ei ole vielä tottunut värähtelemään näin nopeasti ja korkealla. Saatat olla tunteellinen ja masentunut ilman selvää syytä, kun tunnekeho tuntee "peräaallokon".

Ensimmäisen aallon tiennäyttäjänä muistan ensimmäisen kerran, kun meihin iski tällainen merkittävä aalto 2001, sitten 2008 ja jälleen 2017. Mutta tämän aallon – kutsutaan sitä neljänneksi aalloksi tai vuoden 2021 isoksi muutokseksi – intensiivisyyttä ja voimaa en ole tuntenut sitten vuoden 2001, jolloin maailma muuttui 911-tapahtuman jälkeen.

Tämä on VALTAVA muutos. Ole ystävällinen itsellesi. Pidä huolta itsestäsi. Pysy nesteytettynä ja huolehdi hermostostasi, koska se on osa sitä värähtelyä, jonka tunnet.

Minua on opastettu työskentelemään fulguriitti-nimisen kiven kanssa, joka syntyy, kun salama iskee hiekkaan ja sulattaa sen silikaattimuotoon. Kivessä on suuritehoista energiaa, joka on kuljetettu "hermoston/salaman" kautta Maahan.

Homeopaatti teki minulle lääkkeen, jota otan avuksi näihin oireisiin. Jos jollain on jotain lisäinformaatiota, kuulisin mielelläni.

Rakkautta, rauhaa ja taikuutta, kun siirrymme kesäkuuhun ja muutoksiin, joita täytyy edelleen tapahtua.

2.6.

Tässä sitä ollaan kesäkuussa, Aurinko Kaksosissa … ja on vielä vähän hengähdystaukoa, kun seuraamme virtaa ja alamme siirtyä pimennysikkunaan (osittainen, vuosittainen auringonpimennys) 10.6. (tai 11.6. asuinpaikasta riippuen).

Meillä on 6. kesäkuuta 6-6-portaali, joka avaa sydämemme rakkaudelle ja sisäiselle pyhälle liitolle. Tämä on seuraava voimallinen askel tässä muutosprosessissa.

Pimennys näkyy rengasmaisena osissa Venäjää, Grönlannissa ja Pohjois-Kanadassa. Osittain se nähdään Pohjois-Aasiassa, Euroopassa ja USA:ssa.

Tätä seuraa 10 päivän jälkeen todella ISO aurinkotapahtuma, vuoden 2021 päivänseisaus, jolloin kaikki tuodaan tasapainoon, jos mahdollista, ja Maa vaihtaa matkansa seuraavaan vaiheeseen … suoraan uuteen vuoteen ja Leijona-porttiin. Koska olemme siirtyneet aurinkosykliin 25, on mahdollista, että on myös lisää auringon roihupurkauksia tuolloin.

Täysikuu Ravussa 24.6., heti päivänseisauksen jälkeen, siirtää meidät sujuvasti planetaariseen uuteen vuoteen 26.7. ja 8-8-Leijona-porttiin 8. elokuuta. Se on ISO juttu tänä vuonna … hyvin paljon tapahtuu, kun teemme tämän ison hypyn eteenpäin.

Luota prosessiin, huolehdi itsestäsi, lepää tarvittaessa ja pysy nesteytettynä!

Upeaa kesäkuutta, kaikki! Rakkautta teille kaikille.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >