HomeViestejäCelia Fenn4.3.2021 - Päivän viesti

4.3.2021 - Päivän viesti

PÄIVÄN VIESTI

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
4.3.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

3.3.2021

3-3-portaali ja jumalaisen feminiinisyyden armo.

Tänään on 3.3. ja 3-3-portaali. Neitsyen täysikuun jälkeen tässä portaalissa on kyse Jumalattaren ja jumalaisen feminiinisyyden energiasta. Se on Jumalattaren energiaa luonnossa ja yltäkylläisyyttä luonnon kautta. Kenties sopiva energia tähän aikaan, kun vuodeaika alkaa muuttua.

Tämä voimakas feminiinienergia sai minut ajattelemaan, että parannamme kaikki sisäistä jumalaista feminiinisyyttä. Kun Kalojen aika alkoi 2000 vuotta sitten ja toi Kristus-valon siemenet Maahan, jumalainen feminiinisyys kadotettiin ja korvattiin vääristyneellä ja keinotekoisella maskuliinienergialla, joka tukahdutti ja orjuutti feminiinisyyden. Hyvin monet naissukupolvet ovat kärsineet tästä, ja hyvin monet parantavat nyt haavoja, jotta he voivat palata todelliseen voimaansa naisina. Ja jotta miehet voivat omistaa sisäisen jumalaisen feminiinisyytensä tuntematta heikkoutta.

Nyt on aika yhdistyä taas siunaus- ja yltäkylläisyysvirtaan, joka tulee meille, kun yhdistymme luontoon ja Suureen äitiin ja todelliseen Kristus-valoon. Meidän täytyy muistaa, mistä tulimme, luonnon puutarhassa, jumalaisen äidin lapsina.

Kun yhdistymme häneen, löydämme, että hän on kaiken yltäkylläisyyden lähde. Kun kadotamme tuon yhteyden, putoamme puutteen, niukkuuden ja pelon tunteeseen. Kun yhdistymme jälleen, tunnemme, että yltäkylläisyys on osa sitä, kuka olemme – ei mitään ulkopuolellamme, mitä meidän tarvitsee etsiä.

Siunattua 3-3-portaalia kaikille!

4.3.2021

Marsin ja Plejadien transiitti.

Juuri nyt Mars-planeetta ohittaa Plejadit. Se kestää suurimman osan viikkoa, mutta lähin ohitus on tänään.

Niinpä kysyin arkkienkeli Mikaelilta, mitä se merkitsisi meille. Sain takaisin sanan "levottomuus/hämminki/häiriö". Etsin sen ja tässä on määritelmä: "häiritä, olla häirityssä tilassa; mielen levottomuus, häiritseminen tai kiihtymys; mielen levottomuuden, häiritsemisen tai kiihtymyksen syy."

Siis jos sinusta tuntuu tältä tänään tai tällä viikolla, tiedät syyn.

Mars on planeetta, joka on läheisesti yhteydessä maskuliinienergiaamme ja sitä vastoin Plejadit ovat yhteydessä feminiinisempään energiaan.

Tämä Marsin ja Alcyonen (Plejadien kirkkain tähti/aurinko ja sen uskotaan olevan galaksimme suuri keskusaurinko) ohitus aiheuttaa kaikenlaista sekasortoa ja tasapainottomuutta tällä hetkellä, sekä sisällä että ulkona. Mutta se kaikki on hyvä asia, kun etsitään uusi tasapaino, joka tuo meidät korkeampiin valotaajuuksiin.

Paras neuvoni on pitää hyvää huolta itsestäsi, hengittää ja yrittää pysyä rauhallisena ja tyynenä. Se menee ohi muutamassa päivässä ja rauhoittuu.

Rakkautta kaikille!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >