HomeViestejäCelia Fenn27.2.2021 - Päivän viesti

27.2.2021 - Päivän viesti

PÄIVÄN VIESTI

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
27.2.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Neitsyen täysikuu ja 3-3-portaali. Viime viikko on ollut intensiivistä juoksua kohti täysikuuta Neitsyessä ja 3-3-portaalia ensi viikolla 3.3.

Täysikuu Neitsyessä on tavallisesti hyvin maanläheinen ja juhlallinen, kun tunnetaan ensimmäiset aavistukset vuodenajan vaihtumisesta.

Totta … alamme tuntea muutoksen talvesta kevääseen (tai kesästä syksyyn etelässä), ja tämä on juhlimisen aihe, ajan kulkiessa Maan tähtikulun pyhiä syklejä. Mutta vuosi 2020/2021 on ollut hyvin vaikeaa aikaa, kun käsittelemme covidia ja sulkutiloja sekä kaikkia niihin liittyviä kollektiivisia tunteita, kuten ahdistus, pelko, viha, murhe ja surullisuus.

Tiedämme, että tehtävämme on pitää rakkauden, myötätunnon ja ilon valoa tänä aikana riippumatta siitä, miten vaikeaa se saattaa olla. Niinpä yhdistyminen luontoon, juhlien ensimmäisiä kukkia tai ensimmäisiä syksyn lehtiä, saattaa olla tapa palauttaa rauha ja ilo tähän prosessiin.

On voimakas täysikuu (Auringon ollessa Kaloissa), joten voit odottaa tuntevasi valokoodi- ja energiavirrat. Ja pidä hyvää huolta itsestäsi.

Monet kertovat, että he ovat hyvin väsyneitä ja heillä on myös vaikeuksia nukkua. Lepää, kun voit, äläkä painosta itseäsi. Nyt ei ole sen aika.

Kalat/Neitsyt kehottaa lepäämään, virtaamaan, olemaan rennosti ja maadoittumaan.

3-3-portaalissa on kyse Jumalatarenergiasta ja jumalaisesta feminiinisyydestä. Se on aikaa yhdistyä yltäkylläisyyteen, helppouteen ja kauneuteen.

Kevät tulee, eikä kesä ole kaukana sen perässä! Anna auringon lämmittää sydäntäsi kultaisella valolla ja aurinkovalokoodeilla. Jumalaisen feminiinisyyden Kristus-valo synnyttää uuden ajan maan päälle!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >