HomeViestejäCelia Fenn10.1.2021 - Tuleva Vesimiehen aika ja nouseva feminiininen Kristus-tietoisuus

10.1.2021 - Tuleva Vesimiehen aika ja nouseva feminiininen Kristus-tietoisuus

TULEVA VESIMIEHEN AIKA JA NOUSEVA FEMINIININEN KRISTUS-TIETOISUUS

AE Mikaelia kanavoinut Celia Fenn (starchildglobal.com)
10.1.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät, olemme saapuneet Maa-tarinanne vuoteen 2021. Tämä on merkityksellinen vuosi teille Maan ihmisinä, kun aloitatte Vesimiehen kultaisen ajan ja alatte tuntea feminiinisten Kristus/Sofia-tietoisuusenergioiden palaavan.

Vuosi 2021 on silta vanhasta tietoisuudesta uuteen. Kun laitatte jalkanne tuolle sillalle mennäksenne yli, teitä ympäröivät edelleen kuluneen vuoden kaiut ja energiat. Niinpä teidän täytyy edelleen prosessoida ja päästää irti jossain määrin vuoden 2020 tapahtumista ja energioita. Tammikuu on erityisen tapahtumarikas kuukausi, voimakkaan häiriö- ja kaaosenergian kera. Vuoden keskivaiheille tultaessa, olette päässeet sillan puoliväliin, ja silloin olette valmis lähestymään sillan päätä ja astumaan uuteen todellisuuteen. Elokuun Leijona-porttiin mennessä alatte hahmottaa uuden elämänne muodon uudessa Maassa Vesimiehen ajassa.

Siis huomaatte, että teidän täytyy 2021 olla kärsivällinen ja luottaa sisäiseen opastukseenne. Tunnette sydämessänne ja sielussanne, mikä on totta teille. Ette löydä tietänne vuoden 2021 tarinoista ja draamoista … ja on monia, joista valita! Rakkaat ystävät, tie eteenpäin löytyy omasta sydämestänne, omasta sisäisestä rauhastanne, hiljaisuudestanne ja luovuudestanne. Muistakaa, että tarkoituksenne maan päällä on luoda uusi Maa eikä antaa muiden agendojen harhauttaa itseänne. Tietäkää, kuka olette ja miksi olette täällä!

Vesimiehen aika – uusi 2000 vuoden sykli suuressa 26000 vuoden syklissä

Rakkaat, Maan matkalla aika-avaruuden halki on suuri sykli nimeltään "päiväntasausten prekessio", ja se on suunnilleen 26000 vuoden sykli. Päiväntasaukset ovat kaksi "merkkipäivää", jolloin päivä ja yö ovat yhtä pitkät maan päällä. Joka vuosi kevätpäiväntasauksessa aurinko nousee tiettyyn merkkiin astrologisella eläinradalla – nimi joka on annettu joukolle tähdistöjä ja joka kuvaa Maan syklistä kehämatkaa aika-avaruudessa. Tällä hetkellä kevätpäiväntasauksen aurinko nousee Kaloihin, mutta nyt olette saamassa loppuun tuon syklin ja siirtymässä Vesimiehen sykliin.

Prekessio kulkee eläinrataa taaksepäin niin, että edellinen sykli ennen nykyistä Kalojen aikaa oli Oinaan aika, ja seuraavana on Vesimiehen aika.

Siis Kalojen aika alkoi karkeasti 2000 vuotta sitten. Sen avataroja tai opastavia energioita olivat Jeshua (Jeesus) ja Maria Magdaleena, jotka tulivat Maahan opettamaan pyhän sydämen pyhästä liitosta. Heidän tehtävänsä oli valmistella ihmiskunta seuraavaan sykliin, Vesimiehen aikaan, jonka oli tarkoitus olla rauhan ja harmonian kultainen aika, ja se ruumiillistaisi Kristus-tietoisuuden suuremmassa syklissä.

Tämän suuren syklin tarkoitus on ankkuroida jumalaisen luovan älykkyyden valokoodit Maahan, niin kuin galaksissa. Suuri sykli alkoi, kun kevätpäiväntasaus oli Leijonassa, jota muinaisegyptiläiset kutsuivat "Zep Tepiksi" tai "ensimmäiseksi ajaksi" tai "aluksi". He oppivat tähtiviisautensa siriuslaisilta tähtiopettajilta. Se on myös syy, miksi Gizan sfinksit katsovat siihen, mikä olisi ollut Leijonan tähdistö Zep Tepissä, jolloin kuninkaalliset leijonat aloittivat luomissyklin yhdessä Elohimin kanssa.

Siis nyt, rakkaat mestarit, olette myös päiväntasaussillan puolivälissä, kasvonne kohti uutta Vesimiehen aikaa, joka on tulossa!

Vesimiehen ajan avatarit – Jeshua (Jeesus) ja Maria Magdaleena

Kalojen ajan alussa Elohim lähetti kaksi avataria tai ylösnoussutta mestaria ankkuroimaan energiat, jotka veisivät ihmiskunnan Oinaan ajan väkivallasta henkisempään Kalojen aikaan, jota hallitsee Neptunus ja energisoi korkeat henkiset ihanteet, ja Jeshuan ja Maria Magdaleenan oli tarkoitus ruumiillistaa nämä ihanteet, joita tarvittaisiin aikakausien vaihtumista varten, kun Kalojen ajasta tulisi Vesimiehen aika.

Valitettavasti Neptunus-energian varjopuoli on manipulointi ja valehtelu, ja näin totuudenmukainen tarina Jeshuasta ja Mariasta piilotettiin ja vääristeltiin, useissa ulottuvuuksissa, niiden manipuloimana jotka pyrkivät kontrolloimaan Maata ja sen polkua.

Jeshua ja Maria tulivat Maahan jumalaisina kaksoisavatareina pitämään kehittyvän jumalaisen maskuliinisuuden ja jumalaisen feminiinisyyden ydinolemusta, sekä itsessään että jumalaisessa kumppanuudessa. Kun Jeshua lähti Maasta, Maria meni Ranskaan ja jatkoi tehtäväänsä maadoittaa puhdas jumalainen energia ja valmistautua Vesimiehen aikaan, joka tulisi. Ihmiskuntaa tarvitsi valmistella.

Valitettavasti manipulointi- ja kontrollienergia otti valtaansa ne ensimmäiset siemenet, jotka kylvettiin Lähi-itään, ja kristitty kirkko alkoi tukahduttaa ja kontrolloida ihmisiä pelon avulla.

Totuudenmukainen linja jatkui Euroopassa Maria Magdaleenan opetuksina – "lady" joka todisti, että todellinen Kristus-tietoisuus oli rakkautta, myötätuntoa, ystävällisyyttä ja vapautta, ja sitä harjoittivat rakkaudellisissa ja tukevissa korkeavärähteisissä yhteisöissä mestariolennot, "puhtaat sielut" tai kataarit.

Kuitenkin roomalaiskatolinen kirkko tuhosi ladyn seuraajat albigenssiristiretkellä 1100-luvulla ja totuudenmukaiset avatar-opetukset katosivat tai tukahdutettiin. Mutta rakkaat, ei ikuisiksi ajoiksi! Oli kaunis profetia, että tänä aina juuri nyt "puhtaat sielut" palaisivat johtamaan Maan kultaiseen aikaan ja palauttamaan jumalaisen Kristus-tietoisuuden opetukset.

Feminiinisen Kristuksen/Sofian viisaus

Kysytte ehkä, mikä sellainen täytyy palauttaa, joka oli hukkunut meiltä. Mikä on feminiininen Kristus/Sofia?

Rakkaat, tämä on syvä ja rakkaudellinen tuomitsemattomuuden ja myötätunnon energia. Sekä toisia että itseänne kohtaan. Kuten Jeshua sanoi seuraajilleen, kun hän turvautui feminiiniseen Kristus-viisauteensa: "Teidän täytyy rakastaa naapurianne niin, kuin itseänne." Tämä merkitsee, että teidän täytyy ensin rakastaa itseänne ja tietää, miten rakastetaan itseään, ennen kuin voitte rakastaa muita.

Mutta kun katsotte syvemmälle, löydätte ladyn, Maria Magdaleenan, opetukset kirjoitettuna pyhään sydämeenne. Tämä on tasapainon, harmonian, kauneuden, seesteisyyden ja rauhan paikka. Se on korkeuksiin kohoava galaktinen matka ja sisäisten maailmojen suuret syvyydet. Rakkaat, kun harmonisoidutte hänen viisautensa kanssa, nousette korkealle ja sukellatte syvälle.

Yksi jumalaisille feminiiniavatereille annettu nimike on "Stella Maris" tai "Meren tähti" (Ste Marie). Stella Maris on kirkas tähti, joka opastaa teitä matkallanne kosmisen meren poikki. Seuratkaa sisäistä kosmista valoanne, sisäistä jumalaista feminiinisyyttä, navigoidessanne matkaanne aika-avaruuden halki. Hän, Stella Maris, opastava valo, elää teissä jokaisessa ja pyytää tulla herätetyksi nyt!

Siunausta ja rakkautta kaikille.

 

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >