HomeViestejäCelia Fenn19.8.2020 - Päivän viesti

19.8.2020 - Päivän viesti

PÄIVÄN VIESTI
 
Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
19.8.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Pois pikajunasta, joka ei mene minnekään.
 
Näinä Leijona-portin jälkeisinä päivinä olen tuntenut lisääntynyttä tarvetta rauhaan ja hiljaisuuteen. Päivittäinen elämä tuntuu huteralta pikajunalta, joka kiitää eteenpäin eikä koskaan pääse määränpäähänsä. Näin on, koska kun kosmisia energioita tulee, tasapainotamme vasemman ja oikean aivopuoliskon uudelleen. Oikea aivopuolisko on nopeutunut tai siirtynyt korkeammille tasoille, ja vasemman aivopuoliskon täytyy myös muuttua.
 
Useimmille ihmisille se merkitsee kulkemista nopeammin, kun pitäisi kulkea hitaammin. Vasenta aivopuoliskoa ei suunniteltu olemaan matkamme kontrollissa – sen tehtävä on tarkkailla matkaamme, tehdä valintoja ja tulkintoja ja ilmaista haluja, jotka välitetään oikeaan aivopuoliskoon taianomaista luomista varten. Tämän ei ole tarkoitus olla kamppailua, vaan helppo ja sujuva prosessi.
 
Mutta tällä hetkellä vasen aivopuolisko pyörittää asioita useimmilla ihmisillä. Se kulkee nopeammin ja nopeammin ja pyörittää tarinoita, jotka ovat aina vain epärealistisempia, ja niissä on aina kyse pääsemisestä "sinne", muttei koskaan aivan päästä luvattuun määränpäähän.
 
Meidän täytyy hidastaa vasemman aivopuoliskon höpinää ja sen tarvetta ottaa kontrolli ja nostaa sen taajuus rauhaan. Anna sielun ja hengen ottaa hallinta elämänmatkasi oppaina maan päällä. Anna luomisen taianomaisten prosessien antaa, mitä tarvitaan.
 
Keskity omaan elämääsi ja omaan sisäiseen tasapainoosi. Keskity rauhaan, rakkauteen ja harmoniaan polullasi.
 
Sielu ja henki ovat valtavia luovia aspektejasi, äärettömän viisauden kera. Voit luottaa, että ne saavat sinun sinne, missä sinun tarvitsee olla, ja antavat sinulle, mitä tarvitset, juuri oikeaan aikaan. Ei ole tarvetta mennä pikajunalla ei-minnekään!
 
Rakkautta kaikille!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >