HomeViestejäCelia Fenn19.7.2020 - Leijona-portti 2020

19.7.2020 - Leijona-portti 2020

LEIJONA-PORTTI 2020
 
Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Celia Fenn (starchildglobal.com)
19.7.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät, taas kerran on Leijona-portin ja planetaarisen uudenvuoden aika. Uusi timanttiaikaspiraali syntyy Leijona-portin kautta 8.8. Eilisen ja huomisen kuninkaalliset leijonavartijat seisovat portilla valmiina päästämään ne, jotka ovat tasapainoisia sydämessään, mestarillisen kanssaluomisen pyhään spiraaliin Maa-planeetalla.
 
Tämä alkaa 22.7., kun Aurinko siirtyy Leijonan tähdistöön, ja sitten kerää vauhtia "ajan ulkopuolisen päivän" 25.7. ja planetaarisen uudenvuoden 26.7. myötä. Silloin Reguluksen ja Siruksen kuninkaalliset leijonat auttavat synnyttämään uuden aikajanan tai oikeammin ilmaistuna uuden Maan uuden aikaspiraalin. Se on luomisvoiman timanttispiraali, joka sallii valo-olentojen ja hengen ilmentää ja luoda aineellisessa tai fyysisessä ympäristössä. Alkuperäisen tiedon- ja kokemishalun luova energia pani alulle luomisen ja antaa jatkuvasti voimaa ylösnousemus- ja luomisprosessille.
 
Muutamana viime vuotena Leijona-portit ovat olleet suhteellisen voimakkaita, täysikuiden ja pimennysten osuttua porttijaksolle. Tämä vuosi on melko hiljainen, sillä menitte jo kolmoispimennysportaalin läpi 5.6.–5.7. ja tämä valmisteli teitä Leijona-porttiin. Siis tänä vuonna aloitatte siirtymän, kun Aurinko siirtyy Leijonaan ja nousee taivaalle yhtymään sinisen Sirius-tähden kanssa aamun sarastaessa pohjoisella pallonpuoliskolla. Ajan ulkopuolinen päivä 25.7. sallii teidän päästää irti ja vapautua kuluneen vuoden aikaspiraalista ja tehdä tilaa uuden aikaspiraalin aktivoimiselle. Olkaa tietoinen 25.7. ja päästäkää irti sellaisesta, mitä ette halua ottaa mukaanne seuraavaan galaktiseen sykliin. Sitten 26.7. olette valmiita ilmaisemaan aikomuksia elämän ja evoluution seuraavaa sykliä varten, sekä itsellenne että planeetalle.
 
Pyydämme teitä tiedostamaan, että tämä on silti voimakas transiitti, eikä vähiten siksi, että Jupiter, Saturnus ja Pluto kerääntyvät perääntyessään Kauriin 10. huoneeseen, kun taas 8.8. joka on porttijakson huipentuma, Kuu ja Mars ovat Oinaassa. Tämä antaa ymmärtää, rakkaat ystävät, että tämänhetkiset kollektiiviset sairaus- ja erimielisyysenergiat jatkuvat, kun vanhoista energioista päästetään irti, ja ihmisten tunteet ja reaktiot ovat edelleen aggressiivisia ja riidanhaluisia. Ne jotka ovat viisaita, käyttävät tämän energian niin, että seisovat omassa voimassaan tiukasti, kuitenkin lempeästi, ja ovat luovia, vaikka energia on epävakaata toisinaan. Voitte olla varmoja, rakkaimmat ystävät, että nämä vaikeat energiat jatkuvat ainakin vuoden loppuun. Siis päättäkää löytää sisäinen rauhanne ja vakautenne tukemaan polkuanne eteenpäin.
 
Sydämenne on rauhan ja valon keskus
 
Rakkaat ystävät, vain pyhästä sydämestä löydätte rauhan ja tasapainon tilan. Ulkoisessa todellisuudessanne on paljon kaoottista ja tasapainotonta. Tämä kaaosvirta on tulosta niiden rakenteiden ja "astioiden" romahtamisesta, jotka ovat hyvin pitkään pitäneet vanhoja tapoja paikoillaan. Kun ne romahtavat, niiden sisältämä energia vapautuu voimakkaaksi ja myrskyisäksi kaaosvirraksi.
 
Vaikka kaaos on aina luovaa energiaa, joka kylvää uusia ideoita ja uusia olemistapoja, voi olla uuvuttavaa, kun teidät pyyhkäistään jatkuvasti energia- ja tunnepyörteeseen. Tässä noidankattilassa monet ihmiset fiksoituvat ideoihin ja ajattelutapoihin, jotka tuntuvat selittävän asioita heille. Heidän on vaikeaa päästää irti tarinoista tarinoiden sisällä, ja heidän mielensä hyppii jatkuvasti kaninkolosta toiseen. Energiamestarina oleminen merkitsee tällä hetkellä, että on tarinoiden ulkopuolella ja pelkästään tuossa äärettömän rauhan ja hiljaisuuden paikassa, joka on sydäntemppeli.
 
Rakkaat mestarit, kun meditoitte ja menette hiljaisuuteen, pääsette käsiksi timanttivalokehoon ja vedätte timanttivalohiukkasia ja -koodeja sydämeenne. Siellä voitte tasapainottaa taivaan ja Maan, maskuliinisen ja feminiinisen, yhdessä kristallivalospiraalissa, joka on yhden/ykseyden tietoisuus.
 
Mitä enemmän voitte olla ykseystietoisuudessa, sitä enemmän siirrytte läsnä olevaan hetkeen, nyt-hetkeen, ja sitä helpommin siirrytte tämän Leijona-portin läpi 8.8.
 
Pyhän viisauden etsintää – Sofia ja jumalainen feminiinivalo
 
Tässä uudessa kultaisessa ajassa joka on alkamassa, teitä johtaa eteenpäin Sofian, jumalaisen feminiinienergian, voima. Gnostilaisessa perinteessä hän on jumalan feminiinipuolen kätkettyä viisautta.
 
Sofia on verhottua jumaluutta, joka on aina piilossa. Häntä ei voi löytää ulkoisesta todellisuudesta, vaan ainoastaan menemällä syvälle sisään ja tuntemalla itsensä. Täällä kohtaatte kätketyn mestaruutenne ja voimanne. Täällä kohtaatte kaaoksen ja opitte, miten ollaan perhosen siipi, joka muotoilee kohtaloa kaaoksessa.  
 
Sofian syvä vaistomainen viisaus auttaa teitä tulemaan seuraavan kokemussyklin nousevaksi arkkityypiksi, maailmantanssijaksi. Maailmatanssija on Sofian feminiinivoima Shakti-muodossaan, joka tanssii ja muovaa todellisuutta askelissaan.
 
Myrskyjen voimasta riippumatta hän tanssii ehdottoman sujuvasti ja taitavasti. Hänen tarinansa ei synny sanoista, vaan sujuvasta liikkeestä ajan ja paikan läpi monissa ulottuvuuksissa. Tunnette hänen tanssinsa, kun hän luo kauneuden ja rakkauden polkua, joka ylittää sanat ja on korkeammissa tietoisuusulottuvuuksissa ja jonka te ankkuroitte viidennen ulottuvuuden uuteen Maahan, uuden todellisuuden mestaritanssijoina.
 
… ja kuninkaalliset leijonat ovat täällä!
 
Leijona-portissa ovat aina läsnä ne voimakkaat ja kuninkaalliset olennot, jotka ovat 8-8-portaalin vartijoita ja Siriuksen ja Reguluksen (Alfa Leonis) korkean viisauden opettajia.
 
Kun Aurinko etenee Leijonassa Neitsyttä/Regulusta kohti, Reguluksen hyvin korkeataajuinen sinivalkoinen valo kiihdyttää timanttisia aikakristalleja ja luo olosuhteet, joissa jokainen sielu voi nopeuttaa aikajanaansa ja aloittaa uuden syklin Leijona-portin toisella puolella ja korkeammassa tietoisuustaajuudessa. Tämä voidaan saavuttaa vain fokusoitumalla meditatiivisesti Leijona-porttitransiittiin, ei harhautumalla alempiin taajuuksiin tänä kriittisenä aikana.
 
Kuninkaalliset Leijonat kulkevat ja työskentelevät kanssanne, auttaen teitä pysymään tarkoituksessa ja saavuttamaan tuollaisen mestaruuden. Mutta kuten olemme sanoneet, voitte saavuttaa tämän vain, jos olette tasapainossa sydämessänne ja sisäisessä viisaudessanne ja teillä on taito "tanssia" uusien taajuuksien kanssa ehdottomassa mestaruudessa.
 
Tämä merkitsee, että aikanne ei voi kulua kaksinaisuudessa ja konfliktissa, joka hidastaa teitä ja saa teidät kadottamaan rytminne ja virtauksenne. Tällä jaksolla teillä täytyy olla selkeä aikomus ja selkeä fokus siinä, mitä luotte timanttivalotanssillanne uudessa Maassa.
 
Saattaa olla kaaosta, rakkaat ystävät, mutta opitte sisäistä viisautta ratsastaaksenne näillä aalloilla ja luodaksenne harmonisia valo-, rakkaus- ja ilokuvioita. Älkää salliko itsenne harhautua tai pudottaa taajuuttanne. Olkaa tietoinen niistä, jotka ovat täällä tukemassa teitä – sieluperheenne ja heimonne fyysisesti inkarnoituneena, sekä galaktinen ja enkelivaloperheenne! He eivät salli teiden langeta. He pitävät teitä rakkaudessaan, rakkaat mestarit.
 
Toivotamme teille iloa ja luomista tässä Leijona-portissa 2020.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >