HomeViestejäCelia Fenn14.7.2020 - Päivän viesti

14.7.2020 - Päivän viesti

PÄIVÄN VIESTI
 
Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
14.7.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Minä, Neowise ja Leijona.
 
Tämä ei ole mukavaa aikaa. Ei lainkaan. Viiden viime päivän aikana meillä on kulkenut kolme myrskyrintamaa läpi – navakkaa tuulta ja roppakaupalla sadetta eikä sähköjä viiteen tuntiin eilen. On keskitalvi ja KYLMÄÄ.
 
Sen lisäksi minusta on tuntunut hyvin oudolta, tavallaan raskaalta ja väsyneeltä enkä kuitenkaan ole pystynyt lepäämään. Tuntuu kummalliselle ja hermostuneelle eikä ole helppoa olla nahoissani. Vau! Virta kihisee meridiaaneja pitkin ja aiheuttaa vain paljon PALJOUTTA! Minulta puuttuu todella sanat.
 
Tämä on Neowise-komeetan energiaa, joka vaikuttaa Maahan, yhdessä muutosviestin kera. Muutu, beibi. NYT. Lisäksi kun siirrymme pois Plejadien lohduttavasta energiasta ja Leijona-porttia kohti, tunnemme Reguluksen ja Leijonan voiman, joka tulee hyvin korkeana taajuutena tänä vuonna. Sen tuloksena minusta tuntuu siltä, että "liiraan", kun sähkövirta joka kulkee kehoni läpi, voimistuu valmisteluna Leijona-porttiin ja uuteen vuoteen, joka on jo kahden viikon päässä!
 
Siis jos tunnet myös nämä energiat, tiedosta, että se on osa prosessia, kun fyysistä kehoa muokataan kantamaan enemmän majesteettisuutta ja jumalaista valoa. Ja mennään uutta ja voimakkaampaa maailmantanssijasykliä kohti, joka tulee!
 
Voimantäyteistä päivää ja HENGITÄ. Rakastan teitä kaikkia!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >