HomeViestejäCelia Fenn12.7.2020 - Päivän viesti

12.7.2020 - Päivän viesti

PÄIVÄN VIESTI
 
Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
12.7.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kun yritän selviytyä planeettamme ns. uudesta normaalista, olen hyvin tietoinen siitä yksinkertaisesta totuudesta, että tarvitsemme jumalaista feminiinienergiaa nyt kohottamaan meitä ja elättämään meidät. Vain jumalaisessa Sofiassa, lempeine viisauksineen, on tolkkua meille, kun etsimme lohtua ja hoivaa.
 
Huomaan, että on hyvin tärkeää luoda kauneuden ja viisauden hetkiä elämääni. Naisena pyrin ruumiillistamaan tätä jumalaista feminiinienergiaa lempeydellä ja myötätunnolla. Väittelyissä ja konflikteissa tuntuu olevan hyvin vähän itua, kun ne saavat vain olon tuntumaan masentuneelta ja turhautuneelta. Suora vastakkainasettelu ja aggressiivisuus ovat vanha selviytymistapa. Uuden Maan energia vaatii erilaista lähestymistapaa … hiljaista mietiskelyä, viisauden ja oivallusten ammentamista sisältä ja henkilökohtaisten valintojen tekemistä, joita ei tarvitse tuputtaa toisille vahvistettavaksi. Ja myös kykyä toteuttaa nuo valinnat lempeällä ja ystävällisellä tavalla, joka tukee toisia ja heidän valintojaan.
 
Kun alamme tuntea tuon energian virtaavan lävitsemme ja ympärillämme ja kun otamme vastaan tuo sädehtivän galaktisen timanttivalon, huomaamme helpommaksi hyväksyä ja pelkästään virrata niiden hyvin syvien muutosten myötä, joita tapahtuu nyt ylittäessämme siltaa uuteen paikkaan ja uuteen Maahan.
 
Kaunista sunnuntaita kaikille.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >