HomeViestejäCelia Fenn26.6.2020 - Päivän viesti

26.6.2020 - Päivän viesti

PÄIVÄN VIESTI
 
Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
26.6.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Suurta "yhteydettömyyttä" ja siirtyminen sydänvirtaan.
 
Yksi asia jonka olen pannut merkille päivänseisauksen ja pimennyksen jälkeen, on, että asioihin ja ihmisiin on vaivalloista yhdistyä. Paitsi sydämen kautta! Mieleltä tuntuu puuttuvan sanoja ja lauseita selittää tai tutkia. Uuden Maan kerronta on feminiinistä, ja se virtaa sydämestä kultaisen valon aalloilla ja uusilla enkelitaajuuksilla.
 
Älä huoli, jos tunnet tätä "yhteydettömyyttä" toisiaan. Se on todiste, että kaksi Maa-aikajanaa alkaa siirtyä eri taajuuksiin ja tulee vaikeammaksi siirtyä niiden välillä. Jos olet uuden Maan taajuudessa toisten kanssa, niin sydän on keskipiste. Tunnet yhteyttä, tunnet rakkautta ja harmoniaa. Jos olet tuolla toisella aikajanalla, niin kamppailet yhteydettömyyden ja vanhojen tapojen purkautumisen kanssa.
 
Ja jos sinun – kuten useimpien meistä – täytyy navigoida niiden välillä päivittäin, opit pitämään voimasi ja energiasi rakkauden ja harmonian tilassa riippumatta siitä, mistä löydät itsesi.
 
Siunausta teille kaikille, rakkaat ystävät!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >