HomeViestejäCelia Fenn25.5.2020 - Päivän viesti

25.5.2020 - Päivän viesti

PÄIVÄN VIESTI
 
Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
25.5.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kolme pimennystä tulossa … auttamaan vanhan muuttamisessa ja uuden aloittamisessa. Kun vuodenaika vaihtuu ja alamme siirtyä kesäkuun päivänseisausta kohti, valmistaudumme myös pimennyssarjaan, joka edesauttaa muutosta ja transformaatiota. Nämä kolme pimennystä ovat 5.6., 21.6. ja 5.7., päivänseisauksen ollessa 20.6.
 
Ensimmäinen on kuunpimennys Jousimiehessä 5.6. Tämä on jännittävää, koska Galaksin keskus on eläinradalla Jousimiehessä, ja voimme odottaa merkittävää valokoodipanosta Galaksin keskuksesta, sekä kuukoodeja ja jumalaisia feminiinimuutoksia, jotka integroidaan tuolloin.
 
Toinen on auringonpimennys Ravussa päivänseisauksen jälkeisenä päivänä. Ollen lisäksi voimakkaassa aspektissa jumalaiseen feminiinisyyteen (Rapu), mutta aktivoituen Kauriilla, muutosmoottorilla, tällä hetkellä.
 
Kolmas on voimakas kuunpimennys 5.7. Kauriissa, ja voimme odottaa jonkinlaista ilotulitusta, eikä ainoastaan siksi, että tämä on USA:n itsenäisyyspäivän (4.7.) jälkeinen päivä. Pluto (transformaatio) ja Jupiter (laajentuminen) ovat tuolloin myös yhtymässä Kauriin 23 asteessa. Tämä on voimakasta energiaa, jossa jumalainen feminiinisyys ja jumalainen maskuliinisuus tulevat tasapainoon välittämään pyhän liiton uusia koodeja uutta Maata varten.
 
Kyllä … se lupaa olla jotain hurjaa kyytiä, jossa meidän täytyy virrata jumalaisen feminiinisyyden myötä ja luottaa jumalaisen maskuliinisuuden antavan uusia rakenteita, joita tarvitsemme alkaaksemme ilmentää "uutta Maata" … se on uuden Maan aikajana, joka meillä on DNA-enkelimalleissamme ja joka odottaa maadoittamista täysin ja tehokkaasti.
 
Muistakaa … kauneus, rakkaus, harmonia ja myötätunto. Tämä on uusi Maa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >