HomeViestejäCelia Fenn11.12.2019 - Päivän viesti

11.12.2019 - Päivän viesti

PÄIVÄN VIESTI
 
Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
11.12.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kaksosten täysikuu. Vuosikymmenen viimeinen täysikuu. 3-3-3-portaalissa/käytävässä ja juuri ennen huomisen 12-12-12-porttia. Täysikuu voimistaa energioita, erityisesti mentaali- ja tunnetasolla. Nyt ei ole hyvä aika tulla vedetyksi "tunnejuttuihin". Pysy tyynenä ja keskittyneenä sydämeen. Yhdisty rakkauskenttään ja fokusoidu siihen, mikä on rauhallista ja kaunista.
 
Tällä hetkellä virtaa läpi voimakkaita ja syviä energioita, joiden teemana on loppuunsaattaminen. Viimeistelemme intensiivistä henkisen työn vaihetta ja valmistaudumme seuraavaan vaiheeseen. Sieluruumiillistumisvaihe täydentyy huomenna 12-12-12-portissa, voimakkaan timanttivalokoodiaktivoinnin kera.
 
Siis, jos sinusta tuntuu, että olet hullussa paikassa ja myös kaikki ympärilläsi ovat hullussa paikassa … pysy vain tyynenä ja fokusoituneena. Sinusta saattaa tuntua vähän tasapainottomalta, kuin maa liikkuisi jalkojesi alla. Luultavasti liikkuukin … Saatat kuulla kimeitä ääniä tai huminaa ja samaan aikaan on korvakipua, kun uudet koodit voimistuvat ja saavuttavat uusia, erilaisia tasoja ja avaavat uusia taajuuksia. Tärkeintä "työtäsi" nyt on pelkästään panna merkille, mitä tulee esiin pyytämään irtipäästämistä ja loppuunsaattamista.
 
Luulen, että alamme pian nähdä "kollektiivisen illuusion" alkavan pettää. Tähän saakka on ylläpidetty ajatusta normaalista, kun egomieli ja tunteet ovat inttäneet, että kaikki on samanlaista. Mutta nyt kun useammat ja useammat ihmiset heräävät ja yhdistyvät sielupohjaiseen todellisuuteen, alamme nähdä "illuusiopelin" todellisen luonteen ja että voimme kaikki irrottautua siitä ja luoda oman todellisuutemme, joka on enemmän harmoniassa sen kanssa, kuka olemme, kuka tiedämme olevamme ja mitä päätämme luoda.
 
Tämän upean täysikuun aikaan ihmisenkeliheimot ja tähtisiemenet johtavat tietä uuteen todellisuuteen, joka ilmestyy esiin ja ilmentyy hitaasti. Valaiskoon Kaksosten täysikuu Jousimiesauringon kera tietämme eteenpäin! Rakkautta teille kaikille tämän täysikuun loistaessa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >